Blocajul peste care Magdalena Chihaia a trecut cu ajutorul lui Dinu Maxer: „I-am creat un confort și o plăcere pe care nu a mai simțit-o de mult timp”/ EXCLUSIV
Data publicării:
Magdalena Chihaia a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum a ajutat-o Dinu Maxer să treacă peste un blocaj pe care îl avea de ani de zile. 

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În ciuda gurilor rele care speculau că relația lor nu o să reziste, cei doi demonstrează pe zi ce trece că sunt tot mai apropiați și dragostea lor plutește în aer. Mai mult decât atât, Magdalena și Dinu Maxer au reușit să se descopere unul pe celălalt și să se susțin reciproc în tot ceea ce fac. 

Blocajul peste care Magdalena Chihaia a trecut cu ajutorul lui Dinu Maxer

În cadrul unui interviu, oferit în exclusivitate pentru Spectacola, Magdalena Chihaia a dezvăluit peste ce blocaj a reușit să treacă cu ajutorul lui Dinu Maxer. Mai exact, actrița recunoaște că și-a depășit blocajul pe care îl avea vizavi de cântat, deși, în urmă cu mai mulți ani, a fost soprană în cadrul bisericii catolice. 

„Dinu m-a ajutat să mă scape de un trac pe care eu l-am avut acum câțiva ani, adică nu neapărat trac, cât un blocaj. Eu am cântat în corul bisericii catolice cam nouă ani de zile, ca soprană, însă, în momentul în care dirijorul a venit și mi-a spus că mi s-a schimbat vocea și că sunt artistă, am trântit ușa și am plecat. Am început să strig că eu nu o să fiu artistă niciodată în viața asta. De atunci, a fost o perioadă foarte lungă de timp în care nu am mai cântat deloc, iar la un moment dat, Dinu m-a întrebat ce melodie îmi plăcea mie mult și m-a pus să o cânt puțin, împreună cu artista respectivă, care avea piesa. L-am pus să se întoarcă și să nu se uite la mine, că altfel mă blocam”, a declarat Magdalena Chihaia, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Dinu Maxer: „A reușit să se regăsească pe ea din tinerețe”

În curând, cei doi îndrăgostiți vor lansa o melodie, însoțită și de o coregrafie, pentru dansul mirilor. Dinu Maxer ne-a mărturisit că în piesa pe care urmează să o lanseze împreună, Magdalena a avut un moment în care a reușit să se regăsească pe ea, din tinerețe. 

„Chiar la melodia pe care am pregătit-o pentru vasul mirilor, intitulată „Perechea perfectă”, am făcut-o pe Magdalena soprană pe refren, am pus-o în înălțimi melodice inimaginabile și a reușit să se regăsească pe ea din tinerețe și chiar mi-a spus că i-am creat un confort și o plăcere pe care nu a mai simțit-o de mult timp”, ne-a mărturisit Dinu Maxer. 

Magdalena Chihaia: „Mi-a îndeplinit visul de a face un videoclip și de a cânta o melodie pe care eu o iubesc de câțiva ani”

„Moș Crăciun, transformat în Dinu Maxer, mi-a îndeplinit visul de a face un videoclip și de a cânta melodia „Santa baby”, o melodie pe care eu o iubesc de câțiva ani și mi-aș fi dorit să o înregistrez și să fac ceva cu ea”,a  spus Magdalena Chihaia, în exclusivitate pentru Spectacola. 

„A cântat melodia perfect, unic și asta a fost o replică pentru cei care ne-au criticat la piesa „Bachata”. Piesa „Bachata”, tehnic vorbind, am luat-o de la un artist, care este bărbat, evident că Magdei i-a fost greu să cânte în tonalitate de bărbat. Dar noi am vrut să spunem povestea noastră și de aceea nu știu de ce trebuie să ne justificăm. Dacă se vorbește despre noi, înseamnă că suntem importanți. Eu zic că cel mai bine ar trebui ca oamenii să se bucure de fiecare proiect pe care îl oferim, pentru că îl facem cu sufletul și să-l împărtășim”, a completat Dinu Maxer. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel