Boala Antoniei. Îți vine să crezi că vârsta ei biologică era de 69 de ani?! Cum s-a tratat
Data publicării:
Antonia a fost invitată în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, unde a dezvăluit cum a aflat în urma unor analize medicale că vârsta ei era de 69 de ani.

Antonia este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară și a reușit să își clădească o carieră impresionantă de-a lungul timpului. Cântăreața are și o familie minunată. Ea formează o relație de 10 ani cu Alex Velea, cu care are și doi băieți tare simpatici, Dominic și Akim, iar din relația cu Vincenzo Castellano, are o fiică, Maya.

Din cauza stresului, vârsta biologică a Antoniei a fost de 69 de ani: „Asta a fost acum un an”

Puțin sunt cei care știu că artista, care împlineşte peste două luni vârsta de 35 de ani, a aflat în urmă cu aproximativ un an, în urma unor analize medicale, că vârsta ei biologică era, de fapt, de 69 de ani. Invitată în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, Antonia a vorbit despre această problemă medicală cu care s-a confruntat din cauza stresului.

„Am văzut că ți-ai făcut analizele și că vârsta ta biologică este de 69 de ani?”, a întrebat Mihai Bobonete.

„Da, a fost. Acum fluctuează. Asta a fost acum un an”, a răspuns Antonia.

„Dar te ții bine pentru o vârstă biologică de 69 de ani”, a precizat Mihai Bobonete.

„Am fost foarte stresată. Și acum trec printr-o perioadă mai grea”, a mărturisit Antonia în cadrul podcastului „DA BRAVO! by Mihai Bobonete”.

Te-ar putea interesa și: Antonia, moment penibil pe scenă. Ce a putut să zică. Bobonete: „Nu cred!”

Te-ar putea interesa și: Antonia, agresată pe scenă, în timpul unui concert: „Mulți au avut grijă să îmi arate că nu mă plac”

A fost nevoie să ia mai multe suplimente naturale și să meargă la terapie: „M-au ajutat ambele, atât terapia, cât și suplimentele. Acum sunt din ce în ce mai bine”

Artista recunoaște că acum ia suplimente și merge la terapie și, din fericire, este din ce în ce mai bine.

„Acum iau niște suplimente, dar nu mă relaxează. Mă duc la terapie. Am avut un dezechilibru hormonal. Dezechilibru hormonal în sensul în care parte din hormonii mei erau scăzuți ca valoare. Pentru asta a fost nevoie să iau mai multe suplimente naturale. M-au ajutat ambele, atât terapia, cât și suplimentele. Acum sunt din ce în ce mai bine. Mă stresam. Eu sunt perfecționistă și la pământ cu nervii din cauza asta”, a spus cântăreața.

„Păi și nu te duci în zone în care să te relaxezi, să uiți de lume, să te duci singură și să stai pe un vârf de munte, la o câmpie?”, a întrebat Mihai Bobonete.

„Nu îmi place să stau atât de mult singură. Îmi place să stau maxim câteva ore când sunt singură în casă. Îmi este suficient. Ascult muzică. Ar trebui să mai și citesc, dar nu am timp și nici nu am răbdare. Mă relaxează cititul, doar că sunt multe cărți în română pe care le-am primit cadou. Încep să le citesc și după dau de un cuvânt pe care nu-l înțeleg. Stau și mă uit pe Google ce înseamnă. Fac tot timpul asta și după nu mai înțeleg nimic. Pierd continuitatea”, a mai mărturisit Antonia în cadrul podcastului „DA BRAVO! by Mihai Bobonete”.

Te-ar putea interesa și: Antonia, marcată de moartea bunicului ei. Artista a aflat cumplita veste, înainte să urce pe scenă: „Eram praf” Cum o ajută Alex Velea să treacă peste momentele grele


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel