Boala rară de care suferă Adele. ”Am vrut să o tai de câteva ori!”
Data publicării:
Adela a vorbit despre boala gravă de care suferă.

Adele, în vârstă de 36 de ani, este mama unui copil. Cântăreața a spus care este problema de sănătate pe care o are, pe scena din Las Vegas. Adela a spus: „Am o infecție la ureche, care este destul de sumbră. Nu am avut niciodată una până acum. Este cel mai dureros lucru care mi s-a întâmplat vreodată".

”Este foarte greu de tratat”

 

„A fost mai rău decât nașterea. Este o bacterie rară a apei. Este foarte greu de tratat. Am luat antibiotice greșite de câteva zile și acum au reușit să-mi dea unele care au început să funcționeze", a declarat Adele, conform thesun.co. 

„Am vrut să-mi tai urechea de câteva ori. Acum, nu mă mai doare, ceea ce este grozav, dar sunt puțin surdă, mă refer la urechea stângă”, a mai spus artista.

Citește și - ”Ca și când nimeni nu se uită!”. Cum s-a filmat un celebru actor - Video

O altă problemă cu care s-a confruntat jumătate din viață

 

Însă această afecțiune nu este singura cu care se mai confruntă cântăreața. Chiar în noaptea de Revelion, în timpul show-ului său de la The Colosseum, Adele le-a zis celor prezenți că a fost diagnosticată cu sciatică.

„Zilele astea mai mult mă târăsc, din cauza că sufăr de sciatică”, a zis cântăreața. Așa cum notează Medicover, „termenul de sciatică se referă la durerea resimțită de-a lungul traiectului nervului sciatic, care pornește din regiunea lombară și se extinde inferior, către coapse și fese, ajungând până la nivelul piciorului.”

Nu a fost pentru prima oară când Adele a vorbit despre durerea pe care o are în corp. Într-un interviu acordat în anul 2021, Adele a declarat: „Jumătate din viață am avut probleme cu spatele. Se inflamează ori de la stres, ori de la o poziție proastă în care stau. Însă în clipa în care mi-am întărit abdomentul, spatele nu mi-a mai făcut atât de multe probleme, iar asta înseamnă că pot face mai mult, cum ar fi să alerg alături de copilul meu”.

Citește și - Loredana Groza dă de pământ cu nutriționiștii: E o chestie greșită acolo! - Video

Și-a anunțat retragerea temporară din cariera sa de artistă

 

Adele, în vârstă de 36 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste de origine britanică. În cadrul unui concert pe care l-a susținut în orașul Munchen din Germania, Adele a anunțat faptul că se va retrage temporar din carieră. Anunțul a fost făcut chiar în timp ce se afla pe scenă.

„Nu sunt cea mai confortabilă interpretă, știu, dar sunt foarte bună la asta. Și mi-a plăcut foarte mult să cânt timp de aproape trei ani, ceea ce este cea mai lungă perioadă în care am făcut-o vreodată și probabil cea mai lungă perioadă în care o voi face vreodată.

Mai am 10 spectacole după asta. După aceea, nu vă voi mai vedea pentru o perioadă incredibil de lungă. Vă voi ține cu drag în inima mea pentru toată durata pauzei mele, și pe voi, dar și fantezia acestor spectacole pe care le-am făcut în ultimii trei ani. A fost uimitor. Am nevoie doar de o pauză”, a zis Adele, conform Ladbible.

Citește și - Adio, Monica ”Bîrlădeanu”! Schimbare surpriză după nunta cu Valeriu Gheorghiță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andrei Itu
Categorie: Vedete



Sursă foto: Instagram, Youtube/ Monica Bîrlădeanu, Ionela Nastase

Adio, Monica ”Bîrlădeanu”! Schimbare surpriză după nunta cu Valeriu Gheorghiță

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Mihaela Tatu, captură Video PRO TV.

Ce pensie primește Mihaela Tatu. Suma îi ajunge pentru plata unei singure facturi lunare: „Este pensia pe o viață întreagă de muncă”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Captură foto Instagram Georgiana Lobonț

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când a aflat că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Artistul nu se aștepta la această întrebare

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Facebook/Oana Pellea

Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate și lipsă de bun simț. Rușine!”

Sursă foto: Captură foto Instagram Alina Ceușan/Ada Galeș

O celebră actriță i-a luat apărarea Alinei Ceușan, după ce a fost aspru criticată din cauza unui gest controversat de la teatru: „Vă sugerez să o luați mai ușor”

Captură video: Facebook/Betty Salam. Captură video: Instagram/Betty Salam

„Nu suntem bine deloc. Ne-am despărțit”. Betty Salam, mesaj șocant la doar câteva zile după ce a vorbit despre împăcarea cu Cătălin Vișănescu

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/AntenaStars

Mara Bănică, șocată de imaginile prezentate de Pepe cu Raluca Pastramă la TV. Artistul a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos pentru a prezenta dovezi / Video




pixel