Bob Dylan a scăpat de acuzațiile de agresiune sexuală: „Reclamanta a renunţat la această parodie a justiţiei”
O femeie care l-a dat în judecată pe cântăreţul american Bob Dylan, susţinând că acesta a agresat-o sexual în urmă cu aproape 60 de ani, şi-a retras plângerea, a declarat avocatul artistului laureat al premiului Nobel pentru Literatură

"Acest dosar s-a încheiat (...) Ne bucurăm că reclamanta a renunţat la această parodie a justiţiei", a declarat pentru presă avocatul lui Bob Dylan, Orin Snyder, estimând ca fiind "scandalos" că dosarul ar fi putut exista.

Înainte de o audiere în această săptămână la un tribunal din New York, avocatul a menţionat existenţa unor e-mail-uri care arătau "incoerenţa" acuzaţiilor şi a suspectat că reclamanta ar fi înlăturat aceste elemente care l-ar fi putut disculpa pe cântăreţ.

În plângerea depusa în august anul trecut, femeia, identificată doar după iniţialele sale, J.C., susţinea că Bob Dylan a agresat-o sexual pe o perioadă de şase săptămâni, între aprilie şi mai 1965. Pe atunci ea avea 12 ani.

Cântăreţul "a abuzat de statutul său de muzician pentru a-i furniza alcool şi droguri lui J.C. şi pentru a o agresa sexual în mai multe rânduri", se arăta în plângerea care îl acuza, de asemenea, pe Bob Dylan că ar fi ameninţat-o pe tânără.

Laureat al premiului Nobel pentru Literatură în 2016 pentru "crearea unor noi expresii poetice în marea tradiţie a muzicii americane", Bob Dylan, în vârstă de 81 de ani, este considerat unul dintre cei mai mari compozitori ai tuturor timpurilor. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără "Blowin' in the Wind", "The Times They Are a-Changin" şi "Like A Rolling Stone", notează Agerpres.

 

Laureat al Premiului Nobel pentru literatură în 2016 pentru "crearea unor noi modalităţi de exprimare poetică în cadrul marii tradiţii a cântecului american", Bob Dylan este considerat cel mai mare cantautor din toate timpurile. Printre cele mai faimoase cântece ale sale se numără "Blowin' in the Wind", "The Times They Are a-Changin" şi "Like a Rolling Stone".

Artistul, în vârstă de 80 de ani, a apărut pe scena folk din New York la începutul anilor 1960 şi a vândut peste 125 de milioane de albume în întreaga lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Maria Alexandru | Dată: 29 iul 2022, 16:20

Sursa foto: Dezbracatu, Instagram

Dezbrăcatu de la „Cronica cârcotașilor” a primit o factură uriașă la curent electric: „Este enorm”. Cât a avut de plătit prezentatorul / EXCLUSIV

Cristian Tudor Popescu, Facebook, Captură video Youtube

Cristian Tudor Popescu îl jignește dur pe Alexandru Arșinel: „Nu făcea să râdă decât curcile. A atârnat în meserie de fusta Stelei Popescu”

Andreea Bănică, foto Instagram

Andreea Bănică, nemachiată și fără filtre: „Tenul meu nu este perfect, am pistrui și pete” / FOTO

Alexandra Velniciuc, Puiu Șerban, captură video YouTube

Alexandra Velniciuc și soțul ei, în mijlocul unui scandal după interviul cu Măruță. Declarațiile care au deranjat lumea teatrului

Anamaria Prodan, Instagram, Ionela Prodan, captură video Youtube

Anamaria Prodan, parastas- festival în memoria mamei sale. Mici la grătar, sarmale la pirostrii și artiști de renume

Sursa foto: Teo Trandafir, Instagram

Teo Trandafir iubește din nou: „Nu am fost singură aproape niciodată”. Ce spune vedeta despre partenerul din viața ei

Tudor Chirilă, foto Facebook

Tudor Chirilă, operat în Germania: „Am fost diagnosticat cu un edem pe una din corzile vocale”. Cum se simte acum

Alexandru Arșinel, captură video Antena Play.

Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel. Era unul dintre cei mai bogați actori

Alendru Arșinel, captură video Youtube TV

Cauza morții lui Alexandru Arșinel. Ce scrie în certificatul de deces

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook, captură video Youtube Catalin Maruta

Ce spune Elena Merișoreanu despre parastasul - festival organizat în memoria Ionelei Prodan: „Vor face acolo acolo sarmale la pirostrii, mititei, fripturi. O să vină și preoți.” / EXCLUSIV

Sursa foto: Connect-R și parintele Visarion, captură TV/ colaj foto

Ce spune Connect-R despre cazul preotului Visarion, acuzat de hărțuire sexuală și viol: "Încetați să mai credeți că preoții sunt sfinți!"

Captură video Youtube/ Eva Măruță

Eva Măruță, atac dur la adresa tatălui ei, după ce acesta a complimentat-o pe Denise Rifai: „Taci din gură” / VIDEO