Bobonete, pus la punct într-o benzinărie: "E păcat de tatăl dumneavoastră, că se răsucește în mormânt". Cu cine a fost confundat actorul
Bobonete a fost certat într-o benzinărie, după ce a fost confundat cu altă persoană. 

Mihai Bobonete a avut parte de un eveniment neplăcut într-o benzinărie, de pe Valea Oltului, în urmă cu mai mult timp. Juratul de la Românii au Talent a fost confundat cu un artist implicat într-un scandal de proporții la vremea aceea și a fost taxat de către o doamnă.

Bobonete, pus la punct într-o benzinărie

Recent, Mihai Bobonete, în vârstă 42 de ani, a avut-o invitată în cadrul ultimului podcast, „Da Bravo!', pe colega sa de platou, Mirela Oprișor, alături de care a depănat mai multe amintiri. Actorul și-a amintit când a fost confundat, într-o benzinărie cu Ionuț Dolănescu.

„La început, la vreo 2-3 ani după ce a început serialul, am avut un moment la o benzinărie de pe Valea Oltului. Cred că eram cu Mihai Rait (n.red. – „Dorel' din serial). Am vrut să plătesc, iar doamna de acolo mi-a zis: „Apreciez cu tot sufletul ceea ce faceți și ceea ce au făcut părinții dumneavoastră…”.

Și m-am gândit: în fine, mama inginer agronom, tata șef de cadre, totuși e frumos să-ți laude părinții. „Să știți că vă urmăresc la televizor, îmi place de dumneavoastră, un singur lucru mi-aș permite să vă spun: să nu vă mai certați cu fratele dumneavoastră!”. M-am gândit că și mamaia lui Mihai îmi zicea să nu-i mai dau palme peste cap, eu explicându-i că așa e situația, rolul. „E păcat de tatăl dumneavoastră, că se răsucește în mormânt…”.

Mihai s-a uitat, nu l-a bufnit râsul. „Doamnă, până la urmă, poate și el a vrut așa…”. „Nu știu ce să spun, fiindcă domnul Dolănescu a fost un domn foarte drăguț”. Atunci, Mihai mi-a zis: „Domnul Ionuț, mergem sau mai rămânem?!”. Nu știam nici cine e Ionuț Dolănescu, apoi am aflat că era pe la Măruță, la emisiune, un întreg scandal, cu frații Dolănescu', a povestit Bobonete în podcastul său.

Bobonete a depănat amintiri cu Aspirina din Las Fierbinți

Actrița Mirela Oprișor, Aspirina din Las Fierbinți, a povestit că a părinții săi au fost uimiți când au văzut că trebuie să interpreteze rolul unei femei de moravuri ușoare. 

. „Ai mei m-au întrebat: „Măi mamă, dar cum de… Ce e asta?!”', s-a amuzat brașoveanca.

„Nu am avut momente când am fost recunoscută în public. Felul acelei femei, „Aspirina”, de a spune ce gândește, de a fi foarte promptă, m-a modificat ca om. De multe ori, când lumea mă recunoaște, îmi zice: „Stop, stop, am zis o prostie! Nu vă mai zic nimic, doamnă!”. Le e frică să nu sar la bătaie. Cel mai des mi se întâmplă să spună: „Doamnă, dar nu e nicio legătură cu…”. Nu am pățit genul ăsta de vulgarități, nu m-a confundat lumea, le-a fost frică să nu ia bătaie de la doamna Aspirina', a mărturisit Mirela Oprișor.

Ce a povestit Bobonete despre Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți

 „Cel mai descurcăreț – Văncică (n.red. – „Celentano'), cu el nu mori de foame. Cel mai bine bărbat din serial? Tu! (n.red. către Mihai Bobonete). De ce râzi? Care ar câștiga un turneu la bătaie, pe forță? Cel mai nebun cred că ar fi Mihai Rait'.

 „Hai că-ți spun eu cu Mihai la bătaie, nu că fugea… În fața cârciumii lui taică-miu la Giurgeni, au venit vreo 10 băieți din alt sat. Eu am ieșit afară, ăia ne-au înconjurat, el a țipat la frate-siu, a venit ăla să vadă care e problema… Frate-su a decis să-i dea una peste față unuia din cei zece, apoi au fugit amândoi frații mâncând pământul și m-au lăsat pe mine cu cei zece inși'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 23 Martie 2023, 21:34

DC Media Group Audience

Tudor Chirila, foto Instagram

Tudor Chirilă, răspuns genial pentru copiii săi, după ce i-au cerut să le cumpere telefoane: „Pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală”

Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida este în doliu. Vedeta va lipsi de la Acces Direct: „Este un eveniment greu în familie”

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop. Fenomenul astrologic de pe 9 iunie vine cu schimbări majore pentru zodii

Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea

Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Voi cu Voicu

Cristina Demetrescu - Horoscopul verii 2023. Zodiile care vor da lovitura: „Mari șanse din punct de vedere profesional, creștere, promovare”

Stephan Pelger, foto Instagram

Ioana Mandache, despre Stephan Pelger: Era foarte trist. Confirmase că vine și la petrecerea Viva, dar nu a mai ajuns

Sursa Freepick

Horoscop. Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru ultimele ȘASE semne din zodiac

Sursă foto: Instagram/ Sarah Juree

A fost exclusă din învățământ după ce s-a aflat ce făcea în afara programului. Povestea profesoarei care își vinde pozele online: „Mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor”

Sursa foto: Marina Almășan, Facebook

Recunoașteți personajul? Este o cunoscută prezentatoare TV și scriitoare de la noi din țară

Sursa foto: unsplash, autor Obie Fernandez

Cele mai irascibile semne zodiacale. Le este greu să-și schimbe comportamentul

Bianca Drăgușanu, foto Instagram

Educație fără fițe. Fiica Biancăi Drăgușanu merge la o școală de stat: „Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”

Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Copiii adoptivi ai Luminiței Anghel s-au reîntâlnit. Reacția artistei după ce David Pușcaș a revăzut-o pe Măriuca