Bogdan de la Ploiești, pus la zid, după ce a refuzat să facă poze cu fanii: „Andra, care e vedetă internațională, s-a oprit, iar el nu a făcut-o”
Data actualizării:
Data publicării:
Bogdan de la Ploiești a fost pus la zid de o fană, după ce a refuzat să facă poze cu copiii acesteia. Artistul nu s-a lăsat și a reacționat imediat pe rețelele sociale.

Bogdan de la Ploiești a fost implicat într-un incident la mall-ul din Băneasa, unde a refuzat să facă poze cu copiii, conform unei postări de pe TikTok. O fană a relatat că, în timp ce Andra Măruță s-a oprit să facă fotografii cu admiratorii, Bogdan de la Ploiești a respins cererile unor copii entuziasmați.

„Suntem la mall, la Băneasa. Ne-am întâlnit cu Andra Măruță și cu copiii și a stat să facă poză cu noi. Eram la masă, iar copiii s-au ridicat pentru că trecea Bogdan de la Ploiești și au fugit să facă poză cu el. Bogdan de la Ploiești i-a refuzat pe copii. 

Deci Andra s-a oprit, Andra, care e vedetă internațională, iar Bogdan de la Ploiești nu a făcut-o”, a spus o fană pe TikTok.

@crysseby007 Haideti sa devina virala @Bogdan de la Ploiesti Oficial✅ ♬ sunet original - Crissebi007

„Sunt foarte fericit că nu am făcut poză cu ei”

Într-un videoclip postat ulterior pe TikTok, Bogdan de la Ploiești a răspuns acuzațiilor, susținând că a refuzat să facă poze cu copiii din cauza unei probleme personale și a numărului mare de solicitări. El  a susținut că nu dorește să-și lase imaginea pătată de astfel de incidente.

El spune că ceea ce l-a deranjat a fost atitudinea femeii, despre care a spus că l-a jignit, atât ea, cât și copii acesteia, motiv pentru care se bucură că nu a făcut poze cu ei, chiar dacă, în general, îi iubește pe cei mici.

„Nimic nu e întâmplător. Întotdeauna Dumnezeu m-a ferit de oamenii răi. Nu spun asta despre tine, dar ținând cont că poate astăzi am avut o problemă și poate chiar nu am putut să fac poze cu acești copilași și nu numai cu ei, cu încă vreo 40-50 de copilași din mall. Ideea este că tu te-ai trezit să intri aici, pe TikTok, să îmi pătezi mie imaginea, să mă și insulți.

M-ai făcut și nesimțit, ceea ce și copilașii tăi m-au făcut. Sunt foarte fericit că nu am făcut poză cu ei, iubesc enorm copilașii, ei nu au nicio vină. Singura vinovată ești tu că nu știi să îți crești copiii și să le dai educație. Dacă tu crezi că poți să îmi pătezi mie imaginea, ești liberă să faci ce vrei, pentru că ăștia suntem noi oamenii”, a declarat Bogdan de la Ploiești, pe TikTok.

@bogdandelaploiesti.haz #combină cu @ ♬ sunet original - BogdanDeLaPloiesti

Bogdan de la Ploiești a făcut o fană să plângă

Recent, artistul a luat în brațe o fană care a început să plângă la concertul său și a urcat-o pe scenă, alături de el.

@bogdandelaploiesti.haz #bogdandelaploiesti #viral #foryou ♬ sunet original - BogdanDeLaPloiesti

Bogdan de la Ploiești, oprit de poliție și testat pentru consum de droguri

În urmă cu două săpătămâni, Bogdan de la Ploiești a fost oprit de polițiștii din Capitală și testat pentru consum de droguri. Într-un videoclip postat pe rețelele sociale, artistul le-a arătat fanilor care au fost rezultatele obținute.

„Mă oprește tot Bucureștiul încontinuu. M-au testat de droguri, alcool, control în portbagaje, control în portofel, control copii dezbrărcați, dați jos, tot. Nu au găsit nimic. Mă oprește toată România.

Sunt naș, trebuia să ajung la biserică într-o jumătate de oră, dar s-a dat totul peste cap, asta este. Mulțumim, să fim sănătoși și să aveți grijă de viața voastră, că e cea mai importantă!”, a spus Bogdan de la Ploiești în videoclipul pe care l-a făcut pe TikTok.


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel