Bogdan de la Ploiești, pus la zid, după ce a refuzat să facă poze cu fanii: „Andra, care e vedetă internațională, s-a oprit, iar el nu a făcut-o”
Data actualizării:
Data publicării:
Bogdan de la Ploiești a fost pus la zid de o fană, după ce a refuzat să facă poze cu copiii acesteia. Artistul nu s-a lăsat și a reacționat imediat pe rețelele sociale.

Bogdan de la Ploiești a fost implicat într-un incident la mall-ul din Băneasa, unde a refuzat să facă poze cu copiii, conform unei postări de pe TikTok. O fană a relatat că, în timp ce Andra Măruță s-a oprit să facă fotografii cu admiratorii, Bogdan de la Ploiești a respins cererile unor copii entuziasmați.

„Suntem la mall, la Băneasa. Ne-am întâlnit cu Andra Măruță și cu copiii și a stat să facă poză cu noi. Eram la masă, iar copiii s-au ridicat pentru că trecea Bogdan de la Ploiești și au fugit să facă poză cu el. Bogdan de la Ploiești i-a refuzat pe copii. 

Deci Andra s-a oprit, Andra, care e vedetă internațională, iar Bogdan de la Ploiești nu a făcut-o”, a spus o fană pe TikTok.

@crysseby007 Haideti sa devina virala @Bogdan de la Ploiesti Oficial✅ ♬ sunet original - Crissebi007

„Sunt foarte fericit că nu am făcut poză cu ei”

Într-un videoclip postat ulterior pe TikTok, Bogdan de la Ploiești a răspuns acuzațiilor, susținând că a refuzat să facă poze cu copiii din cauza unei probleme personale și a numărului mare de solicitări. El  a susținut că nu dorește să-și lase imaginea pătată de astfel de incidente.

El spune că ceea ce l-a deranjat a fost atitudinea femeii, despre care a spus că l-a jignit, atât ea, cât și copii acesteia, motiv pentru care se bucură că nu a făcut poze cu ei, chiar dacă, în general, îi iubește pe cei mici.

„Nimic nu e întâmplător. Întotdeauna Dumnezeu m-a ferit de oamenii răi. Nu spun asta despre tine, dar ținând cont că poate astăzi am avut o problemă și poate chiar nu am putut să fac poze cu acești copilași și nu numai cu ei, cu încă vreo 40-50 de copilași din mall. Ideea este că tu te-ai trezit să intri aici, pe TikTok, să îmi pătezi mie imaginea, să mă și insulți.

M-ai făcut și nesimțit, ceea ce și copilașii tăi m-au făcut. Sunt foarte fericit că nu am făcut poză cu ei, iubesc enorm copilașii, ei nu au nicio vină. Singura vinovată ești tu că nu știi să îți crești copiii și să le dai educație. Dacă tu crezi că poți să îmi pătezi mie imaginea, ești liberă să faci ce vrei, pentru că ăștia suntem noi oamenii”, a declarat Bogdan de la Ploiești, pe TikTok.

@bogdandelaploiesti.haz #combină cu @ ♬ sunet original - BogdanDeLaPloiesti

Bogdan de la Ploiești a făcut o fană să plângă

Recent, artistul a luat în brațe o fană care a început să plângă la concertul său și a urcat-o pe scenă, alături de el.

@bogdandelaploiesti.haz #bogdandelaploiesti #viral #foryou ♬ sunet original - BogdanDeLaPloiesti

Bogdan de la Ploiești, oprit de poliție și testat pentru consum de droguri

În urmă cu două săpătămâni, Bogdan de la Ploiești a fost oprit de polițiștii din Capitală și testat pentru consum de droguri. Într-un videoclip postat pe rețelele sociale, artistul le-a arătat fanilor care au fost rezultatele obținute.

„Mă oprește tot Bucureștiul încontinuu. M-au testat de droguri, alcool, control în portbagaje, control în portofel, control copii dezbrărcați, dați jos, tot. Nu au găsit nimic. Mă oprește toată România.

Sunt naș, trebuia să ajung la biserică într-o jumătate de oră, dar s-a dat totul peste cap, asta este. Mulțumim, să fim sănătoși și să aveți grijă de viața voastră, că e cea mai importantă!”, a spus Bogdan de la Ploiești în videoclipul pe care l-a făcut pe TikTok.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel