Bogdan de la Ploiești rupe tăcerea. Adevăratul motiv pentru care nu a cerut-o până acum de soție pe Cristina Pucean: „Presiunea există. A vrut să mă ceară ea”
Data publicării:
Bogdan de la Ploiești a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu a cerut-o în căsătorie pe Cristina Pucean, deși formează o relație de doi ani. Mai mult, dansatoarea a vrut chiar ea să facă pasul cel mare, însă acest lucru nu i-a surâs cântărețului de manele.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean formează unul dintre cele mai cunsocute și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de doi ani. Chiar dacă între ei au mai existat și despărțiri, de fiecare dată s-au întors unul în brațele celuilalt. Invitat în cadrul podcastului realizat de Bursucu, Bogdan de la Ploiești a fost întrebat când are de gând să o ceară în căsătorie pe iubita sa.

Bogdan de la Ploiești a rupt tăcerea. Adevăratul motiv pentru care nu a cerut-o până acum de soție pe Cristina Pucean: „A vrut să mă ceară ea”

Cântărețul de manele a recunsocut că se simte presat de Cristina Pucean să facă pasul cel mare, însă până acum nu a găsit momentul potrivit să-i pună iubitei sale inelul de deget. Mai mult, pentru că în doi ani de relație Bogdan de la Ploiești nu s-a așezat în genunchi să o ceară în de soție pe dansatoare, Cristina Pucean s-a gândit chiar ea să-l ceară de soț de artist. Cu toate acestea, Bogdan de la Ploiești i-a spus iubitei sale că lumea o să perceapă acest gest doar ca pe o strategie de marketing.

„N-am cerut-o în căsătorie. Presiunea există. La noi s-a ajuns să-mi spună ea să o cer. Acum a vrut să mă ceară ea. I-am zis că o ia lumea ca pe marketing. Ei nu ne înțeleg că noi d-aia suntem unici.

O să o cer exact când este momentul. Eu sunt BDLP și nu pot să o cer așa banal. Nu o să fie vorba despre lucruri financiare, dar... Sunt un tip roman tic, dar nu sunt neapărat cu florile. I le ofer într-o zi în care nu se așteaptă”, a mărturisit Bogdan de la Ploiești, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Te-ar putea interesa și: Rux, apariție îndrăzneață la TV. Cătălin Măruță a rămas mut de uimire, după ce influencerița a venit îmbrăcată doar în bluză: „Pe sub cămașă mai ai ceva?”

Te-ar putea interesa și: Adda tună și fulgeră, după ce a apărut în podcastul moderat de Teo Trandafir. Ce nemulțumire are artista: „Atât vreau să vă spun” / Video

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean sunt pregătiți să devină părinți: „Vreau trei, doi băieți și o fată”

Deși nu s-a gândit încă să facă pasul cel mare și să o ceară de soție pe Cristina Pucean, Bogdan de la Ploiești se vede tătic. Cântărețul de manele își dorește nu unul, ci trei copii, doi băieți și o fată.

„Trebuie să facem și copii. Îmi dă Dumnezeu după sufletul meu. Eu vreau trei, doi băieți și o fată ar fi frumos. Primii să fie băieții și apoi fata. Am zis să fiu modest, dar dacă vor fi mai mulți nu e problemă. Copiii sunt cel mai frumos lucru.

Și ea își dorește, dar nu am întrebat-o câți. Important este să fie sănătoși, să vină primul și să te bucuri de el, după care mai faci dacă vrei, dacă faci față”, a mai spus Bogdan de la Ploiești, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Te-ar putea interesa și: Lora, diagnosticată cu Covid-19. În ce stare se află artista: „Zilele trecute mă întrebam dacă mai există”

Te-ar putea interesa și: „Tu pui la inimă?”. Vali Vijelie a dat cărțile pe față. Ce i-a spus soției sale, Carmen Rusu, imediat după ce a înșelat-o cu altă femeie

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel