Bogdan de la Ploiești se bucură din plin de viața de părinte. Cântărețul a împărtășit un moment emoționant
Data publicării:
Bogdan de la Ploiești a anunțat, de curând, că este tatăl a doi copii. Cântărețul de manele trăiește momente emoționante alături de cei mici și se bucură din plin de viața de părinte. 

Bogdan de la Ploiești se numără printre cei mai renumiți și apreciați interpreți de manele din România. Deși artistul preferă să păstreze discreția în ceea ce privește viața sa personală, au circulat zvonuri despre posibilitatea de a fi tatăl a doi copii. În urmă cu aproximativ o lună, însă, cântărețul a decis să rupă tăcerea și a confirmat că are doi băieți, pe nume Franco și Tiago.

Acum, artistul a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Instagram un moment înduioșător între el și băiețelul său cel mare, Franco. Bogdan de la Ploiești a surprins, într-un videoclip, momentul în care cel mic a venit și i-a spus că îl iubește. 

Te-ar putea interesa și: Semnele care îţi arată dacă prietena ta este invidioasă pe tine. Lidia Fecioru: „Fețele noastre spun multe fără să vorbim”

Cu o lună în urmă, în cadrul unui concert, Bogdan de la Ploiești a recunoscut în fața publicului său că este tatăl a doi băieți, după ce fanii săi îi adresau zilnic întrebări legate de cei mici, zvonindu-se că este tatăl lor.

„Vreau să vă prezint cel mai mare hit al meu. Este un moment emoționant pentru mine, dar în aceasta seară vreau să vă confirm că Franco e băiatul meu. Și ca încheiere vreau să vă spun ca Tiago este fratele lui. Vă iubim din toată inima și vă mulțumim din suflet”, a  mărturisit Bogdan de la Ploiești, în timpul unui eveniment.

„Eu și Cristina nu mai formăm un cuplu de ceva timp”

Bogdan de la Ploiești a fost întotdeauna destul de discret în legătură cu viața sa personală, astfel că nu s-a afișat cu relațiile sale de-a lungul timpului. Povestea de dragoste dintre el și Cristina Pucean a fost intens trăită și la vedere, cei doi afișându-se și locuind împreună. Din păcate, deși părea că au o relație serioasă și evoluează frumos, relația lor s-a încheiat. 

După doi ani în care au fost împreună și s-au despărțit de mai multe ori, cântărețul Bogdan de la Ploiești și iubita sa, Cristina Pucean, au pus din nou capăt relației. Într-un videoclip postat pe contul său de TikTok, artistul le-a explicat urmăritorilor săi care este situația între el și fosta sa parteneră. Amândoi ar fi decis să pună punct în urmă cu ceva timp, dar abia recent au anunțat despărțirea.

Te-ar putea interesa și: Iustina de la Insula Iubirii a închis gurile rele! Ce a răspuns când a fost întrebată dacă stă cu Cornel pentru bani

Cântărețul a mărturisit că nu este vorba de infidelitate din partea niciunuia dintre ei și că a ales să vorbească public din cauza valului de ură pe care l-a primit fosta sa iubită în ultima vreme pe rețelele sociale.

„Am văzut că sunteți foarte curioși de viața mea sentimentală, iar astăzi vreau să vă împărtășesc purul adevăr. Eu și Cristina nu mai formăm un cuplu de ceva timp, doar că nu am vrut să spunem asta ca să nu credeți că este vorba de vreo strategie de marketing sau să credeți că promovăm vreo piesă. Pur și simplu, astăzi din cauza hate-ului pe care și l-a luat ea pe rețelele de socializare și ce am văzut că mai scriu unii oameni care nu vor să ne facă decât rău, am ales să ies în față, să vă spun adevărul. Nu a fost vorba de trădare, nu a fost vorba de înșelat, nici din partea mea, nici din partea ei.

Cristina este o fată deosebită, care a muncit mult. A fost vorba de o dragoste curată și încă este vorba de o dragoste curată. Vreau să știți că mi-aș dori din toată inima să ne respectați în continuare, să ne respectați meseria și ce am făcut bun pentru voi. Să știți că dacă ne-am despărțit, ne-am despărțit din cauză că nu eram compatibili și este normal pentru doi oameni să ajungă să înțeleagă treaba asta. Și în rest, vreau să auzim numai de bine, și de mine, și de ea și vom rămâne cei mai buni prieteni, a spus Bogdan de la Ploiești, pe contul său de TikTok.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol / Foto

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: YouTube/Antena Stars. Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce Mihai Albu a declarat că a topit verigheta Iuliei Albu, după divorț: „Cum să iei înapoi? Cum să iei darul?”

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Adriana Trandafir, foto facebook

Ce pensie are actrița Adriana Trandafir: „Sunt oameni față de care mă mir cum supraviețuiesc”

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO




pixel