Bogdan Medvedi i-a cucerit pe jurații de la Vocea României. Cântărețul a reușit să întoarcă scaunele din primele secunde
Data publicării:
Bogdan Medvedi a uimit jurații de la „Vocea României” și a reușit să întoarcă toate scaunele. Bătălia a fost dură, iar alegerea sa a fost grea, dar a ales, în cele din urmă, antrenorii a căror energie i s-a potrivit cel mai bine. 

Bogdan Medvedi este deja un cunoscut cântăreț de la noi din țară, fiind familiarizat cu scena și publicul larg. Deși oamenii îi știu piesele, Bogdan este celebru încă de când cânta alături de trupa „Maxim”, atunci când a cunoscut adevăratul succes. „Maxim” este o formație de băieți, înființată în anul 2013. Una dintre cele mai faimoase piese ale lor este melodia „Sărutări criminale”, devenind rapid celebră și iubită de public. După ce a părăsit trupa, Bogdan Medvedi a ales să urmeze o carieră solo și a lansat propriile sale melodii. Acum, cântărețul a venit la „Vocea României” și se pare că a făcut alegerea corectă. A reușit să întoarcă trei scaune din primele secunde, iar al patrulea s-a întors și el rapid. 

Lupta pentru a-l câștiga pe Bogdan a fost dificilă pentru jurați, fiecare dintre ei dorindu-și să îl aibă pe acesta în echipa sa, mai ales că interpretarea lui i-a impresionat. Mai mult decât atât, simțindu-se în pericol de a-l pierde în favoarea lui Tudor Chirilă, Smiley a decis să se folosească de butonul „super-block”, o regulă nou apărută în acest sezon. Fiecare antrenor poate folosi acest buton doar o singură dată, atunci când crede că un concurent pe care și-l dorește în echipa sa ar putea alege pe altcineva. Cu toate că Tudor Chirilă a fost blocat de către Smiley, Bogdan Medvedi a ales să facă parte din echipa lui Horia Brenciu și a lui Theo Rose. 

Te-ar putea interesa și: Ce planuri are Gabriela Cristea pentru aniversarea sa. Vedeta împlinește 50 de ani: „Nu este despre prieteni, apropiați, cunoștințe”

„A fost un vis devenit realitate”

„Părinții mei sunt artiști amândoi  și eu am crescut înconjurat de muzică încă de când aveam un an. Am început să cânt cu vocea undeva prin clasa a X-a sau a XI-a. Pe lângă muzică, îmi plăcea foarte mult fotbalul, am făcut fotbal de performanță când eram mic. Am avut un moment de răscruce în viața mea în care am simțit  nevoia să aleg: muzică sau fotbal. Drumul de artist este foarte greu, trebuie să depui foarte multă muncă, efort, dedicare și de multe ori pare că este fără rezultat. Dacă nu te dai bătut și ești perseverent, într-o zi, probabil într-o zi în care te aștepți mai puțin, vei simți că e acolo. Succesul în muzică am început să îl cunosc în perioada în care am format trupa „Maxim”. Am avut o perioadă foarte lungă plină de concerte, evenimente, piese, înregistrări, de întâlniri cu fanii. A fost un vis devenit realitate. Toate astea se întâmplau când aveam 20 de ani.

Te-ar putea interesa și: Metodele lui Leon Dănăilă, unul dintre cei mai mari neurochirurgi din România, pentru a deveni mai deștept: „Sigur va deveni mai inteligent decât ceilalți”

Cea mai mare scenă pe care am cântat a fost stadionul Cluj Arena, împreună cu trupa „Maxim”. Cred că erau 80-90.000 de oameni. Un stadion plin cânta cu noi „Ale tale, ale tale sărutări criminale”. Atunci am atins cea mai mare bucurie pe care o poate simți un artist. Am continuat să visez și să sper că voi repeta acea zi.  După ieșirea mea din trupa „Maxim” a fost momentul în care am ales să merg pe o carieră solo. Dezamăgiri am avut multe, dar să renunț nu am luat în calcul niciodată. Simt că acum este momentul să mă redescopăr si să mă reinventez. M-am mai gândit să vin aici în anii precedenți, doar că simțeam că nu îmi este locul, acum simt că a venit momentul. Consider că este startul de care am nevoie și cred că mă va ajuta să ajung acolo unde îmi doresc”, a declarat Bogdan Medvedi, la „Vocea României”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive

Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Irinel Columbeanu după recalculare

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”




pixel