Bogdan Vlădău a primit avansuri de la Giorgio Armani: ”Era greu să mă uit în oglindă și să mă gândesc că...”
Bogdan Vlădău a vorbit despre compromisurile și sacrificiile pe care le impică modellingul.

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au fost prezenți în cadrul podcastului de pe Youtube a lui Cătălin Măruță, unde au vorbit despre sacrificiile pe care le implică modellingul. Cel mai mare compromis, pe care Bogdan Vlădău nu a vrut să îl urmeze însă, a fost să accepte avansuri din partea anumitor bărbați celebri din acest domeniu. În acest sens, bărbatul a dezvăluit faptul că a pus ochii pe el chiar un foarte mare designer vestimentar.

”S-a întâmplat să primesc avansuri de la bărbați, chiar și în România. Mergeam în cele mai frumoase lucruri, eram înconjurat de cele mai frumoase femei, era greu să mă uit în oglindă și să mă gândesc că sunt în stare să fac compromisul ăsta. Atunci am luat decizia să renunț la meseria asta, pentru că mie mi se prezentase că doar așa poți să avansezi și a fost greu să renunț. Eu mă identificam cu meseria asta.

Fusesem cu o zi înainte la restaurantul lui Armani de la Milano și eram cu niște prieteni români și era și el acolo și m-am dus eu la el, pentru că toți românii voiau să facă poză cu Armani. M-am dus la el, l-am rugat, a făcut poză. Am văzut că a zâmbit, era drăguț, dar așa e el nu mă așteptam la alte chestii. Îmi spune cineva a doua zi: ”Aa, deci de tine i-a plăcut lui Armani aseară la restaurant”. Și zic, care e problema? Și mi s-a zis că cu atitudinea asta nu fac nimic în modă, trebuie să fiu mult mai înțelegător.”, a dezvăluit Bogdan Vlădău în cadrul podcastului.

Iulia Vântur a fost împreună cu Bogdan Vlădău. Detalii picante au ieșit la iveală: ”Am avut o relație foarte frumoasă”

Cum și-a început Bogdan Vlădău cariera de model

Bogdan Vlădău recunoaște faptul că nu avea nici cea mai mică experiență în modelling, dar nu își dorea nici să urmeze acest drum. O fată de care era acesta îndrăgostit i-a oferit oportunitatea să activeze în acest domeniu, de care nu s-a mai despărțit de atunci.

”Printr-o fată am ajuns, era de mult, eram foarte îndrăgostit de ea. Ea m-a sunat la un moment dat și îmi zice că e o prezentare de modă. Și o întreb ce e aia, nu știam ce înseamnă, dar mi-a zis să merg la casting. Eram extrem de emotiv atunci, am luat castingul, acolo am mai cunoscut niște prieteni pe care îi am și acum. Așa a început toată treaba cu modellingul.”, a mai spus el.

Cum s-au cunoscut Gina Chirilă și Bogdan Vlădău

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă s-au cunoscut pe rețelele de socializare. Nu a fost vorba de dragoste la prima vedere, pentru că diferența de vârstă dintre ei nu le permitea să-și facă prea multe planuri de viitor. Mai mult, adevărata poveste de iubire a început abia după un an de zile, când cei doi au decis să-și dea o șansă.

”Ce mică era când ne-am cunoscut.. avea 18 ani împliniți, am văzut-o pe Facebook și am zis să-i scriu. Eu aveam 32 de ani atunci. A început pur și simplu ca o glumă atunci, eu mă jucam în mai multe direcții, nu doar cu ea. Nu mi-a răspuns mult timp, vreo două luni și eu am insistat, deși nu-mi stătea în caracter. Și i-am zis să ne vedem la un moment dat și până la urmă a acceptat. Vreun an de zile ne-am jucat așa. La noi n-a început ca o nebunie, relația a început ușor și s-a aprins.”,a spus Bogdan Vlădău.

”Eu nu prea răspund la mesaje, el era frumos, dar eram conștientă de pericol. M-a invitat la o petrecere și am acceptat, pentru că voiam să fac pe altcineva gelos și chiar am reușit. Probabil am avut și eu o influență asupra lui, dar mult a lucrat singur cu el.”, a spus și Gina Chirilă.

Bogdan Vlădău a înșelat-o pe soția sa, Gina Chirilă: ”S-a rupt ceva în relație”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Andreea Cercel | Dată: 01 iul 2022, 15:26

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu radiază de fericire: ”Suntem împreună”. Fotografia care a emoționat fanii

Sursa foto: Monica Anghel, Facebook

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman îi dă replica lui Marius Elisei, după acuzațiile aduse: ”Cu asta am încheiat definitiv orice discuție”

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”

Descriere foto: Adrian Năstase, sursa facebook

Ce pensie are Adrian Năstase de la statul român. Fostul premier al României a recunoscut: "Cred că este foarte puțin"

Sursa foto: Mălina Avasiloaie, Instagram

Mălina Avasiloaie, primele declarații de când a devenit mamă: ”Am devenit o feministă convinsă”. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii / EXCLUSIV

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a născut: ”Știam că îți vei alege o zi binecuvântată”. Care este numele special pe care artista l-a ales pentru bebeluș

 Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu muncește pe litoral, deși are probleme serioase de sănătate: Mi-a zis medicul:”Doar la morga mai trece!”

Sursa foto: Mioara Roman, Natașa Raab, Cornel Constantiniu, facebook/ colaj foto

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”

Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Artista a lăsat un bilet de adio: ”Viața a devenit insuportabilă”

Sursa foto: Vica Blochina și Irisha, instagram/ colaj foto

Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

Sursa foto: Oana Lis, Facebook

„E în scaun cu rotile” Oana Lis, noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis, la o săpămână după ce a fost internat într-un centru de recuperare