Bombshell-ul suprem intră în vila Love Island pentru a destabiliza cel mai puternic cuplu: ”Am venit să-l fac pe Andrei, din nou, al meu!”
Data publicării:
Tinerii din show-ul Love Island România au trecut printr-o mulțime de emoții în drumul spre jumătatea perfectă. În unele cupluri, flirtul începe să sune a dragoste, ceilalți își caută ritmul sub amenințarea constantă a bombshell-urilor.

În această săptămână, cel mai intens reality show al momentului aduce în vilă o prezență care ar putea destabiliza cel mai puternic cuplu.

 

Hotărâtă să ia acasă ce consideră că e al ei, Alexandra intră în show-ul Love Island România cu un singur gând: Andrei. ”Am 26 de ani, vin din Ploiești, sunt make-up artist. Până de curând, m-am considerat o femeie împlinită din toate punctele de vedere, primeam și ofeream multă dragoste, simțeam că am găsit bărbatul potrivit. Și nu cred că m-am înșelat! Încă mai simt fluturi în stomac când vorbesc despre el, despre Andrei. A fost mereu atent și extrem de tandru cu mine, mă văd alături de el și peste 10-20 de ani. Știu că Andrei formează un cuplu cu Ada, dar cred cu tărie că tot ce am trăit noi nu a fost o iubire de-o vară. Am venit la Love Island să-l fac pe Andrei, din nou, al meu!”, va spune aceasta înainte de intrarea în vilă.

 

În urma voturilor venite din partea publicului, concurenții vor avea parte de un adevărat festin culinar tematic, iar desertul va fi servit chiar de bombshell-ul suprem. Intrarea Alexandrei îi va lăsa pe toți cu gura căscată: ”Wow, dar ce desert!”, va spune Nargi. Încă din primele secunde de interacțiune se vor ridica semne de întrebare despre legătura dintre Andrei și Alexandra: ”Vă cunoașteți?”, va spune Ada.

 

Abia intrată în vilă, Alexandra va decide alături de ce bărbat vrea să-și petreacă noaptea la Hideaway, departe de toți ceilalți concurenți. Ce-l va face pe Andrei să recunoască, de fapt, pe cine iubește cu adevărat și cui îi va spune: ”Te iubesc de mor, tu ești sufletul meu pereche!”, vedem la Love Island România.

Emisiunea este de duminică până vineri, pe VOYO, iar marți și joi, de la ora 24:00, vineri, de la ora 23:30, pe PRO TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: ada  alexandra  andrei  love island 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel