Bono, Letitia Wright şi Pharrell Williams, în distribuţia unui film de animație
Data publicării:
Rockerul Bono - solistul trupei U2 -, cântăreţul Pharrell Williams şi actriţa Letitia Wright vor asigura vocile unor personaje din filmul de animaţie "Sing 2", produs de Universal şi Illumination.

Această continuare a filmului "Sing" din 2016 va prezenta spectatorilor o serie de personaje noi, ale căror voci vor fi asigurate de Bobby Cannavale, Chelsea Peretti, Halsey şi Eric Andre.

Actorii Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johanson, Taron Egerton şi Nick Kroll îşi vor relua personajele interpretate în filmul original.

Animaţia "Sing 2", scris şi regizat de Garth Jennings, va fi lansată în cinematografe pe 22 decembrie 2021.

Filmul original a prezentat povestea unor animale care participă la un concurs de interpretări muzicale. În noul film, personajul Buster Moon (un koala a cărui voce este asigurată de Matthew McConaughey) şi prietenii lui doresc să îşi extindă talentele muzicale dincolo de scena locală şi să cânte în cea mai prestigioasă sală de concerte din industria de divertisment.

Rockerul Bono, aflat la debutul său într-un film de animaţie, îl va interpreta pe leul Clay Calloway, care devine cel mai retras star rock din lume după moartea soţiei sale. Înainte ca Buster Moon şi prietenii lui să îl impresioneze pe un mogul intimidant din industria muzicală - lupul Jimmy Crystal (interpretat de Bobby Cannavale) - care poate să le asigure accesul pe scena acelei săli prestigioase, ei trebuie mai întâi să îl convingă pe Clay Calloway să li se alăture şi să cânte în acel spectacol, notează Agerpres. 

Cântăreţul Pharrell Williams va asigura vocea lui Alfonso, un elefant care deţine o tonetă mobilă de îngheţată, de care se îndrăgosteşte timida Meena (Tori Kelly). Halsey va asigura vocea personajului Porsche, fiica adolescentă a lui Jimmy Crystal. Letitia Wright va fi o felină dansatoare care îl ajută pe masculul gorilă Jimmy (Taren Egerton) să aibă din nou încredere în el însuşi în timp ce învaţă un nou număr de coregrafie.

Filmul de animaţie "Sing", lansat pe marile ecrane în 2016, a obţinut încasări de 634,1 milioane de dolari la nivel mondial

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Cinematografie
Tagurile articolului: bono  pharell 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel