Brad Pitt a dat-o în judecată pe Angelina Jolie. Ce ar fi vândut actrița, fără să-i ceară permisiunea fostului soț
Data actualizării:
Data publicării:
Brad Pitt și Angelina Jolie vor ajunge din nou în fața instanței.

Brad Pitt pare că nu este încă dispus să îngroape secure războiului cu fosta sa soție. Acesta ar fi dat-o în judecată pe Angelina Jolie, spunând că actrița i-a ascuns mai multe lucruri în legătură cu vânzarea părții sale din afacerea de vinuri a familiei lor către un rus. Actorul susține că această asociere, făcută pe fondul războiului continuu din Ucraina, prezintă o "amenințare existențială pentru afacere", din cauza legăturilor noului proprietar al părții cu Rusia.

Prima plângere făcută de acesta, depusă în februarie 2022, ar fi solicitat despăgubiri pentru măsuri declarative, alte daune, împreună cu dobânzi înainte și după judecată, pentru presupusa interferență delictuală a inculpaților în relațiile contractuale.

În documentele juridice obținute de People, plângerea susține că Angelina Jolie și-a vândut partea din proprietate către Tenute del Mondo, a cărei companie mamă este producătorul unui lanț de băuturi spirtoase care este "controlat de oligarhul rus Yuri Shefler".

"Conglomeratul de băuturi spirtoase afiliat lui Shefler în Rusia a fost subiectul unor boicoturi repetate în legătură cu invazia lui Vladimir Putin în Ucraina.", se arată în plângere. "În timp ce Shefler poate că încearcă să-și spele reputația prin forțarea unui parteneriat cu unul dintre cei mai cunoscuți și mai populari actori din lume, afilierea cu Shefler și Stoli pune în pericol reputația afacerii pe care Pitt a construit-o cu atâta grijă împreună cu Perrin."

Citește și: Brad Pitt răspunde acuzațiilor Angelinei Jolie potrivit cărora l-ar fi "agresat" pe unul dintre copiii lor

Cum ar fi aflat Brad Pitt despre această vânzare

Celebrul actor ar fi aflat despre presupusa vânzare a Angelinei Jolie printr-un comunicat de presă.

Procesul susține că pretinsa vânzare a fost "ilegală" din cauza încălcării "acordului contractual" dintre foștii soți "de a păstra Miraval împreună și de a nu-și vinde părțile unui străin, fără acordul celeilalte părți".


„Faptul că domnul Pitt spune că îşi dă în judecată fosta soţie pentru a-şi proteja familia este greu de înţeles, deoarece ştie bine că copiii nu s-au simţit capabili să se întoarcă în casa din Franţa de aproape şapte ani, din cauza evenimentelor care au determinat-o pe doamna Jolie să depună cererea de divorţ”, a declarat o sursă din apropierea actriței, pentru People.


În 2008, Brad Pitt, în vârstă de 59 de ani, și Angelina Jolie, în vârstă de 47 de ani, au cumpărat o parte majoritară în Château Miraval S.A., o entitate franceză care cuprinde o casă și o podgorie în sudul Franței, același loc în care cei doi s-au căsătorit în 2014.


"Așa cum reiese din comportamentul și declarațiile lor reciproce de-a lungul timpului, Pitt și Jolie au convenit că vor deține Miraval împreună și, dacă va veni momentul, că își vor vinde separat părțile doar cu acordul celuilalt. Dar în vara anului 2021, pe fondul unei dispute aprinse cu Pitt privind custodia copiilor, Jolie a pus capăt acestor discuții și a pretins în secret să vândă o participație de 50% din casa și afacerea familiei", scrie în plângere.

VEZI și: Brad Pitt, diagnostic dur. Ce este prosopagnosia, boala ORBIRII faciale FĂRĂ tratament. Cauze și simptome: Îmi este rușine


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: International
Tagurile articolului: actor  angelina jolie  brad pitt  judecata  scandal 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel