Brigitte Pastramă, motivul pentru care a făcut închisoare. Vedeta a povestit tot ce s-a întâmplat: „A plecat și m-a băgat la pușcărie!”
Data publicării:
Brigitte Pastramă a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ajuns în spatele gratiilor. 

Brigitte Pastramă duce o viață la care alții doar visează, însă lucrurile nu au stat dintotdeauna așa. Recent, vedeta a fost invitată în cadrul podcast-ului „În Oglindă”, emisiunea prezentată de Mihai Ghiță, acolo unde a dezvăluit motivul pentru care a făcut închisoare.

Brigitte Pastramă, motivul pentru care a făcut închisoare

În urmă cu mai mulți ani, Brigitte Pastramă a fost  condamnată la doi ani de închisoare cu executare. Vedeta a povestit că toate problemele au început după ce fostul soț s-a stins din viață, în urma unui infarct, la doar 38 de ani. După decesul bărbatului, afacerile pe care acesta le deține i-au rămas vedetei. La doar trei luni de la tragedie, Brigitte Pastramă a ajuns în spatele gratiilor după ce s-a iscat un adevărat scandal între ea și managerul unui club. Mai exact, vedeta nu mai încasase vreun ban prin intermediul respectivului business, după moartea soțului, motiv pentru care a vorbit cu managerul clubului despre acest aspect, propunându-i să se ocupe de inventar.

„Managerii care se ocupau de acele locuri nu au acceptat să aibă o șefă femeie. Primul lucru, a plecat un manager, la trei săptămâni, pentru că el nu a acceptat să primească indicații de la o femeie. Managerul de la celălalt club mi-a furat un miliard și m-a băgat pe mine la pușcărie, pentru recuperare de bani. După ce a furat un miliard, m-a băgat pe mine la pușcărie, adică eu am devenit infractoarea, după ce am fost furată, dar banii nu i-am recuperat”, mărturisea Brigitte.

Brigitte Pastramă a  fost condamnată la doi ani de închisoare cu executare

Brigitte Pastramă a povestit că managerul clubului vindea produse în numele firmei pe care vedeta o moștenise de la soțul ei.

„Eu am făcut pușcărie, deoarece am o plângere de la managerul clubului unde nu am încasat, de când a murit Tavi, niciun ban. El a încasat toți banii, inclusiv băutura, alcoolul cumpărat de la negru, din vamă, și îl vindea în numele firmei pe care am moștenit-o. În momentul în care l-am întrebat de încasări și cât s-a încasat și am vrut să fac inventarul, a fugit și mi-a făcut plângere mie și am ajuns eu, din păgubit, infractoare. (…) Așa am ajuns eu la pușcărie, din cauza managerului de la clubul pe care l-am moștenit. Când l-am întrebat de ce nu am încasări și de ce aduc bani de acasă, a plecat și m-a băgat el la pușcărie”, a mai povestit Brigitte Pastramă.

Vedeta a mărturisit că a fost închisă, după care a fost eliberată, ulterior fiind din nou închisă, însă de data aceasta pentru doi ani de zile. 

„Am fost arestată, mi s-a dat drumul, am fost arestată din nou. Mi s-a dat drumul și, după care, a trebuit să mă duc la pușcărie doi ani. Eu de asta am făcut pușcărie, pentru că am fost acuzată că mi-am recuperat 5.000 de euro din banii furați din încasări pe care eu nu le-am văzut niciodată, în clubul pe care îl gestiona unul dintre manageri”, a mai spus Brigitte, în cadrul podcastului În Oglindă.

Citește și: Brigitte Pastramă, dezvăluiri șocante din căsnicia cu Ilie Năstase. Ce spune despre actuala soție a tenismenului: „A știut să schimbe situația pe care nu am putut eu să o schimb. Am fost batjocorită”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Brigitte Pastrama  inchisoare 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel