Brigitte Sfăt, la un pas să fie omorâtă de tatăl fiicei ei: ”M-a bătut până m-a mutilat. Hematom pe splină și fisură pe craniu”
Data publicării:
Brigitte Sfăt a vorbit despre abuzurile prin care a trecut cu unul dintre partenerii săi de viață.

Brigitte Sfăt a trecut prin multe greutăți de-a lungul timpului, când a trebuit să se confrunte cu diferite abuzuri venite de la bărbații din viața ei. Aceasta a fost invitată în cadrul podcastului Taclale de pe Youtube, unde a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei, și anume, momentul în care a format o relație cu Ovidiu Torj, tatăl Sarei. Bruneta a dezvăluit faptul că era pe cale să-și piardă chiar și viața, în urma unei bătăi crunte pe care a suportat-o de la bărbat. Atunci, aceasta mărturisește că l-a văzut pentru prima dată pe Iisus și, cu ajutorul Lui, a reușit să scape din mâinile interlopului.

„Am pus apa în cadă și din greșeală m-am culcat la loc, eram foarte obosită. A venit vecina de jos și a răspuns soțul meu, era inundație. S-a luat de mine și eu, care eram foarte tare în gură, l-am întrebat cum îmi zice el mie ce să fac. A tăbărât pe mine și a început să mă bată. Am văzut un om cu ochii roșii, l-am văzut altfel, pe soțul meu de atunci, tatăl Sarei. M-a bătut foarte tare. Aveam un calorifer în spate și mă gândeam că o să mă dea cu capul de ăla și o să mor. Cu o zi înainte, am visat că m-a omorât. În timpul ăla, mi-am adus aminte că citeam Noul Testament și am început să zic Tatăl Nostru în gând. M-a bătut până m-a mutilat. Și, chiar dacă eram foarte mândră pe atunci, i-am zis iartă-mă, nu mai fac. În momentul în care a auzit, a început să se retragă. A zis că ceva i-a întunecat mintea și nu și-a dat seama că mă bate pe mine. În momentul acela am fugit și nu m-am mai întors niciodată în casa aia. Am mers la IML cu hematom pe splină și fisură pe craniu, m-a luat o prietenă bună de a mea și m-a ascuns la ea acasă, soțul meu era un faimos interlop. Am renunțat la căsnicie pentru a-mi salva viața.”, a declarat Brigitte Sfăt în cadrul podcastului de pe Youtube.

Brigitte Sfăt a fost urmărită de Ovidiu Torj

Char dacă și-a dorit să pună punct relației, partenerul ei de la vremea aceea nu voia să accepte realitatea și făcea orice îi stătea în putință pentru a o determina pe aceasta să se întoarcă la el.

„Omul nu a știut ce a făcut, eu am natura să enervez oamenii, bărbații în special. Atunci aveam și un orgoliu mare, pe care doar Domnul a ajuns să mă ajute să mă lepăd de el. Între timp, în 2010, pentru că am luptat cu tatăl fetei mele, care a încercat să-mi taie orice cracă: mi-a dat afară angajații din restaurant, mi-a făcut orice ca să mă întorc la el, mi-a fost foarte greu.”, a mai declarat aceasta.

Florin Pastramă, cadou de peste o sută de mii de euro pentru Brigitte Sfăt: ”Să vedem cum reacționează”

Cum a depălit bruneta moartea primului ei soț

Se pare că toate căsniciile brunetei au fost marcate de câte o experiență neplăcută. Aceasta și-a deschis sufletul și a mai vorbit și despre drama prin care a trecut cu soțul din prima căsnicie, din urma căreia îl are pe băiatul ei.

„După ce a murit primul meu soț meu, tatăl băiatului meu, aveam 25 de ani și am mers la psiholog. L-am găsit mort în pat, cu ochii deschiși, cu câteva zile înainte de Crăciun și a fost o traumă foarte mare. Psihologul mi-a spus că sufăr de un egocentrism extrem de mare, probabil din cauza faptului că de mică am fost frumoasă, manechin, am câștigat concursuri de frumusețe.”, a mai declarat aceasta.

Fiica lui Brigitte Sfăt nu a intrat la liceul la care își dorea: ”Nu sunt deloc fericită”. Ce decizia a luat bruneta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: abuzata  batuta  brigitte sfat  sot 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel