Britney Spears, acuzații dure de la fosta iubită a lui Kevin Federline. Cartea artistei dezgroapă un scandal uitat: "M-am simțit trădată și zdrobită”
Data publicării:
Shar Jackson susține că Britney Spears știa foarte bine despre Kevin Federline că avea o iubită însărcinată atunci când a început să se întâlnească cu el. 

Britney Spears susține în memoriile sale că nu știa despre Kevin Federline că  avea o iubită însărcinată atunci când au fost împreună, dar Shar Jackson neagă acest lucru și spune că Britney era conștientă.

 

 Kevin și Britney s-au logodit la scurt timp după ce Shar a născut, iar Kevin are custodia primară a fiilor lor de când s-au despărțit, deoarece se pare că băieții refuză să o vadă pe Britney.


Britney Spears și-a expus o mare parte din viața personală în noua sa carte de memorii The Woman In Me, care a fost lansată la începutul acestei luni și care bate recorduri în stânga și în dreapta. Cu toate acestea, ea nu este singura care își pune trecutul la bătaie.


Fosta iubită a lui Kevin Federline, Shar Jackson, a declarat recent că Britney a rămas însărcinată în timp ce avea o aventură cu K-Fed, care avea o relație cu Shar la acea vreme, cu care are și copii.


Britney susține că nu a știut despre  Kevin Federline că avea o iubită însărcinată


În memoriile sale, Britney susține că nu știa că Kevin era logodit cu altcineva și că avea deja copii atunci când au început să aibă o relație romantică, afirmații pe care Shar a continuat să le nege între timp.


"Trăiam într-o bulă și nu aveam o mulțime de prieteni buni și apropiați în care să mă încredințez și de la care să primesc sfaturi", spune Britney în memoriile sale. "Nu am avut nicio idee până când, după ce am fost împreună o vreme, cineva mi-a spus: "Știi că are un nou copil, nu?"."


Aparent, afirmațiile lui Britney au îndemnat-o pe Shar să prezinte versiunea ei în presă. Într-un nou interviu acordat Daily Mail, Shar spune că Britney știa foarte bine despre Kevin că avea o relație, dar și că era deja tată.

 

Poate și mai șocant, Shar susține că Britney a fost la spital când Shar l-a adus pe lume pe fiul ei, Kaleb, cu Kevin. Britney l-ar fi așteptat afară într-un SUV pe Kevin, care s-a întors acasă la starul pop, lăsându-i pe Shar și pe nou-născutul lor în spital.


"Într-o zi, când aveam grețuri matinale puternice și eram însărcinată în șase luni, Kevin a avut o audiție pentru o reclamă sau ceva de genul ăsta în Los Angeles... apoi nu am mai auzit de el timp de trei zile", spune Shar despre prima dată când Kevin și Britney s-au întâlnit.


Kevin și-a părăsit iubita pentru Britney la câteva zile după ce aceasta a născut

 

 

Interesant este că Shar spune că s-a mai intersectat cu Britney și nu și-a imaginat niciodată ce va rezulta din interacțiunile lor.


"Mergeam în aceleași cercuri, iar eu eram bună prietenă cu băieții de la *NSYNC", a continuat Shar. "Am crezut că era drăguță și adorabilă. Nu aș spune că Britney și cu mine am devenit vreodată apropiate, dar am fost întotdeauna respectuoase și cordiale una cu cealaltă."


Când Shar și-a dat seama în cele din urmă că Kevin o înșela, ea a spus că nu s-au despărțit automat și mai degrabă s-au angajat unul față de celălalt să rezolve lucrurile.


Cu toate acestea, Shar a aflat în cele din urmă că relația lor s-a terminat atunci când Kevin a spus că a călătorit în străinătate pentru o nouă reclamă, doar pentru ca tabloidele să dezvăluie că de fapt și-a petrecut timpul cu Britney. "Nu-mi păsa de Britney în acel moment. Nu era vorba despre ea", și-a amintit Shar. "M-am simțit trădată și zdrobită. M-am gândit: "Cum ai putut să faci așa ceva?"".


Kevin și Britney s-au logodit la doar câteva zile după ce Shar l-a născut pe fiul ei, Kaleb. K-Fed și Britney s-au căsătorit în 2004 și au primit doi fii, înainte de a se despărți în 2006, potrivit Thethings.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: Britney Spears  kevin federline  shar jackso 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”




pixel