Britney Spears dezvăluie adevăratul motiv pentru care s-a ras în cap: „13 ani m-am simțit ca o umbră a mea”
Data actualizării:
Data publicării:
În anul 2007, Britney Spears uimea pe toată lumea cu o criză de nervi în urma căreia a decis să se radă pe cap chiar în fața paparazzilor. 

Britney Spears a șocat o lume întreagă în 2007, când s-a ras în cap într-un salon de coafură din Los Angeles. Gestul ei a devenit unul dintre cele mai infame momente ale deceniului. Acum, 16 ani mai târziu, starul dezvăluit de ce a decis să facă acest lucru.

Într-un extras din cartea sa de memorii The Woman in Me, publicată de People, Spears reflectă asupra acelui an - unul deosebit de turbulent pentru cântăreață, când fiecare mișcare a sa, inclusiv divorțul public de Kevin Federline, a fost supus unei examinări intense din partea tabloidelor.


"Fusesem atât de mult privită cu ochiul liber în copilărie. Am fost privită de sus și de jos, oamenii îmi spuneau ce părere au despre corpul meu, încă de când eram adolescentă", scrie Spears. "Să mă rad în cap și să mă comport ca un actor erau modalitățile mele de a mă împotrivi".

 


Britney a fost nevoită să-și lase părul să crească la loc

În același extras obținut de People, cântăreața explică faptul că tutela dispusă de instanță a intrat în vigoare la un an după ce s-a ras în cap. Spears a vorbit anterior despre modul în care tutela i-a luat autonomia corporală; acum, ea dezvăluie că nici măcar coafura nu a fost lăsată la discreția ei în acea perioadă.

"A trebuit să-mi las părul să crească și să mă pun din nou în formă", scrie cântăreața. "Trebuia să mă culc devreme și să iau orice medicament îmi spuneau să iau".

Spears a lansat patru albume și a fost în fruntea unei rezidențe de succes în Las Vegas în timpul celor 14 ani de tutelă, care a fost în cele din urmă încheiată în 2021. În acest timp, însă, Spears scrie că "inima ei nu era în asta".

"În ceea ce privește pasiunea mea pentru cântat și dans, era aproape o glumă în acel moment", continuă ea. "Treisprezece ani au trecut cu mine simțindu-mă ca o umbră a mea."

 

 

Este pregătită să își spună povestea


The Woman in Me, cartea lui Spears, va ajunge pe rafturile magazinelor pe 24 octombrie. Mult-așteptatele memorii promit să urmărească viața uneia dintre cele mai mari vedete pop din lume, de la primii ei ani ca idol al adolescenților americani până la ultimul deceniu de probleme juridice.

Vorbind cu People înainte de lansare, cântăreața și compozitoarea a dezvăluit că se simte pregătită să împărtășească partea ei de poveste.

"În ultimii 15 ani sau chiar la începutul carierei mele, am stat deoparte în timp ce oamenii vorbeau despre mine și îmi spuneau povestea în locul meu", a spus Spears. "După ce am ieșit de sub tutelă, am fost în sfârșit liberă să îmi spun povestea fără consecințe din partea celor care se ocupă de viața mea".


Momentele critice după divorțul de Kevin Federline

 

Britney Spears a vorbit pentru prima oară în 2019 despre motivul pentru care a decis să se radă pe cap în urmă cu 14 ani. Cântăreața a luat această decizie după ce fostul ei soț, Kevin Federline, ar fi refuzat să o lase să-și vadă copiii, pe Sean și Jayden. 

Potrivit documentarului „Britney Spears - Breaking Point” din 2019, după ce s-a tuns zero, Britney a ajuns în salonul de tatuaje. Aceasta i-a cerut artistei să îi tatueze buzele unei femei și o cruce mică. 


Emily Wynee-Hughes, cea care a tatuat-o pe Britney a povestit despre momentul în care artista a venit la ea pentru a se tatua:


”Am văzut că nu mai avea păr pe cap. Îmi amintesc că am întrebat-o: De ce te-ai ras pe cap? Iar răspunsul ei a fost un pic ciudat”, a spus  Emily Wynee-Hughes


”Pur și simplu, nu vreau să mă mai atingă nimeni pe cap. Nu vreau să-mi atingă nimeni părul. M-am săturat ca oamenii să-mi atingă părul”, ar fi fost răspunsul dat de faimoasa cântăreață. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: Britney Spears  divort  ras in cap 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel