Britney Spears îşi scrie autobiografia: „Un proces vindecător şi terapeutic”
Data publicării:
Cântăreaţa Britney Spears a anunţat că a început să îşi scrie autobiografia, confirmând astfel mai multe articole apărute în presa americană potrivit cărora vedeta muzicii pop intenţionează să publice un volum de memorii.

Artista a dezvăluit această informaţie într-un mesaj publicat pe contul ei de pe reţeaua de socializare Instagram în noaptea de luni spre marţi.

Britney Spears a spus că volumul ei de memorii va descrie o serie de evenimente dureroase din viaţa ei.

"Scriu o carte în această perioadă şi este chiar un proces vindecător şi terapeutic. De asemenea, este greu să aduc evenimente din trecut înapoi în viaţa mea. Nu am putut niciodată până acum să vorbesc în mod deschis despre ele. Ştiu că sună copilăresc, dar eram extrem de tânără când acele evenimente s-au produs", a dezvăluit artista americană în acel mesaj online.

În noiembrie 2021, un judecător a decis să pună capăt tutelei legale care a controlat timp de peste un deceniu multe aspecte din viaţa şi cariera vedetei pop.

Britney Spears a fost plasată sub tutela judiciară a tatălui ei, Jamie Spears, în 2008, după ce artista s-a confruntat cu o criză de sănătate mintală.

Acel controversat aranjament legal i-a permis lui Jamie Spears să preia controlul asupra finanţelor artistei şi asupra deciziilor ei profesionale, precum şi să controleze o serie de chestiuni personale din viaţa fiicei sale, inclusiv posibilitatea de a-şi vizita fiii adolescenţi şi de a se căsători din nou.

Britney Spears nu a dezvăluit în mesajul ei de pe Instagram niciun detaliu despre potenţiala dată de lansare a autobiografiei sale sau despre colaborarea sa cu o editură. Vedeta americană, în vârstă de 40 de ani, a precizat că va folosi "o abordare intelectuală" pentru a scrie acest volum de memorii.

În februarie, Page Six a raportat că vedeta pop a semnat un contract de 15 milioane de dolari cu prestigioasa editură Simon & Schuster pentru a scrie o carte despre viaţa, cariera şi relaţiile sale cu familia ei în timpul şi după încheierea regimului de tutelă.

Recent, cântăreaţa le-a criticat pe mama ei şi pe sora ei, pe care le-a acuzat că "şi-au permis să scrie propriile cărţi" în timp ce ea nu avea voie "să cumpere nici măcar o cafea" sau să-şi conducă "propria maşină", notează Agerpres.

Britney Spears s-a angajat şi într-o dispută extrem de mediatizată cu sora ei, Jamie Lynn, după ce aceasta a apărut în populara emisiune de televiziune "Good Morning America" pentru a-şi promova cartea "Things I Should Have Said".

Acel volum detaliază viaţa lui Jamie Lynn, inclusiv un accident aproape fatal al fiicei sale din 2017, relaţia ei cu Britney şi rolul pe care l-a jucat în controversata tutelă judiciară sub incidenţa căreia s-a aflat vedeta pop.

Potrivit usatoday.com, aceasta va fi prima carte de memorii pe care Britney Spears o va scrie singură. Cântăreaţa a fost coautoare a autobiografiei din 2000 "Britney Spears's Heart to Heart" şi a volumului din 2001 "A Mother's Gift", scris în colaborare cu mama ei, Lynne Spears.


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: International
Tagurile articolului: autobiografia  Britney Spears  carte 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel