Britney Spears, mesaj DUR pentru sora sa. Artista a rugat-o să nu mai facă uz de numele său pentru a-şi promova cartea
Data publicării:
Britney Spears i-a cerut surorii sale, Jamie Lynn Spears, să înceteze să mai facă uz de numele său pentru a-şi promova cartea de memorii, 'Things i should have said', pe care a publicat-o luna aceasta.

Avocatul cântăreţei, Mathew Rosengart, i-a trimis miercuri o scrisoare surorii mai mici a lui Britney Spears în care îi cere "să renunţe să mai facă referiri depreciative la adresa artistei în cadrul campaniei de promovare a cărţii sale".

Deşi Jamie Lynn Spears s-a distanţat de scandalurile care au înconjurat-o pe Britney, în ultimele luni cântăreaţa şi-a acuzat sora că nu a ajutat-o în perioada dificilă a tutelei care i-a controlat viaţa timp de 14 ani.

Jamie Lynn Spears a menţinut întotdeauna un stil de viaţă mai discret decât sora sa cea mare, dar este cunoscută pentru a fi jucat în serialul de televiziune "Zoey 101" şi pentru a fi făcut parte din distribuţia serialului "Sweet Magnolias", difuzat de Netflix

Săptămâna trecută, Jamie Lynn Spears a oferit un interviu emisiunii "Good Morning America", una dintre cele mai urmărite în SUA în care a asigurat că "nu a ştiut ceea ce se petrece", când sora ei a fost plasată sub tutela legală a tatălui lor.

Sora mai mică a lui Britney a susţinut de asemenea că nu a beneficiat din punct de vedere financiar de pe urma acestei tutele. Jamie Lynn Spears a precizat că a rămas însărcinat foarte tânără, la 17 ani, şi că a optat să se concentreze asupra familiei sale.

Totuşi, în unele pasaje ale cărţii sale, Jamie Lynn o acuză pe Britney că a aruncat-o în ghearele mass-media când a ameninţat că îşi va da în judecată întreaga familie.

Britney, căreia justiţia i-a dat dreptate şi a pus capăt tutelei în noiembrie anul trecut, a postat mai multe mesaje pe Instagram, unele pe un ton agresiv altele mai conciliante, în care îşi exprimă dezamăgirea faţă de declaraţiile surorii sale mai mici, subliniind că aşteaptă ziua în care aceasta va răspunde apelurilor sale, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: International
Tagurile articolului: Britney Spears  jamie lynn spears 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”




pixel