Britney Spears, șochează din nou: "Dacă sunt vampir..."
Data publicării:
Numărându-se printre vedetele instabile psihic, Britney Spears își îngrijoarează apropiații pe zi ce trece prin intermediul comportamentului său ciudat, dar și a fotografiilor dubioase.

Britney Spears face ce face și ajunge din nou în atenția fanilor. Artista este cunoscută nu doar pentru talentul ei muzical, ci și pentru tulburările sale psihice cu care deja și-a obișnuit fanii și opinia publică. Recent, Britney a postat mai multe  fotografii cu care a reușit să își socheze fanii, din nou. Îmbrăcată în topul său preferat cu mâneci cu volane și cu un choker negru la gât aceasta avea o privire bizară.

"Ok ... așa că știu că aceasta este o imagine rea. Apropo, dacă doriți o iluminare excelentă nu este nevoie să mergeți la un studio, trebuie doar să faceți un pas afară. Iluminatul exterior este literalmente magic. Nu mă uitam la un aspect de vampir, dar hei, există 'pentru prima dată' pentru toate! Jur că nu am fard de obraz sau luciu de buze, dar se pare că da ... și nu, ochii mei nu sunt verzi, dar cred că asta este magia în aer liber", a scris Britney Spears în dreptul celor 3 fotografii asemănătoare.

Artista a adăugat apoi în glumă: "PS .... Așteptați dacă sunt un vampir ????"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Britney Spears se luptă în instanță pentru a-l scoate pe tatăl ei Jamie din conservator. Avocatul ei, Samuel D. Ingham III, a declarat recent că Britney nu va mai cânta din nou până când Jamie nu va fi suspendat. El i-a spus judecătorului Brenda Penny: "Clientul meu m-a informat că îi este frică de tatăl ei. Nu va mai evolua dacă tatăl ei este responsabil de carieră", a spus Ingham judecătorului.

Judecătorul Penny a refuzat să-l suspende pe Jamie din conservatorul instanței.

Cu toate acestea, ea a spus că va lua în considerare viitoarele petiții pentru suspendarea sau îndepărtarea sa definitivă, pe care avocatul lui Britney intenționează să le depună. Jamie deține controlul deplin asupra afacerilor personale și financiare ale lui Britney de la căderea publică a acesteia în 2008.

Pe măsură ce bătălia juridică continuă, insiderii au susținut că Britney „nu a mai vorbit cu tatăl ei de mai bine de un an”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: International
Tagurile articolului: Britney Spears  international  vedetă 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel