Britney Spears spune că e „dezgustată” de sora ei mai mică, Jamie Lynn: „nu a trebuit niciodată să muncească pentru nimic"
Data publicării:
Britney Spears şi sora ei, Jamie Lynn, s-au implicat într-o dispută pe reţelele de socializare din cauza unui interviu acordat recent de aceasta din urmă.

Cântăreaţa şi-a acuzat sora mai mică că a folosit interviul pentru a-şi promova noua carte "pe seama mea".

Britney a declarat că Jamie Lynn "nu a trebuit niciodată să muncească pentru nimic" şi că familiei sale "îi place să o tragă în jos şi să o rănească".

De cealaltă parte, Jamie Lynn a ţinut să precizeze că declaraţiile lui Britney nu sunt "absolut deloc adevărate" şi că ea a fost "întotdeauna alături" de sora ei.

Jamie (30 de ani) a povestit că a trebuit să le explice copiilor ei "de ce familia noastră continuă să primească ameninţări cu moartea, ca urmare a postărilor vagi şi acuzatoare ale mătuşii lor, mai ales când ştim că ea ar putea spune adevărul".

Britney şi-a criticat în repetate rânduri familia pentru modul în care a fost tratată în timpul celor 13 ani de tutelă, când finanţele şi stilul ei de viaţă au fost controlate de tatăl său. Artista a fost eliberată de această tutelă în luna noiembrie.

Afirmaţiile lui Jamie au fost făcute în cadrul unui interviu acordat de aceasta emisiunii "Good Morning America" de pe ABC în această săptămână pentru a-şi promova cartea sa memorii "Things I Should Have Said".

În carte, sora artistei vorbeşte despre viaţa sa, inclusiv despre accidentul aproape fatal al fiicei sale din 2017, despre relaţia ei cu Britney şi despre rolul pe care l-a jucat în controversata tutelă a cântăreţei.

În timpul interviului, Jamie Lynn s-a descris drept "cea mai mare susţinătoare a surorii sale" şi pretinde totodată că a ajutat la eliberarea lui Britney de sub tutelă.

Cu toate acestea, potrivit ABC, ea descrie comportamentul din trecut al lui Britney drept unul "dezordonat" şi "paranoic", notează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: International
Tagurile articolului: Britney Spears  jamie spears  sora 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel