Britney Spears susține că a făcut avort pentru că Justin Timberlake "nu a vrut să fie tată". Drama trăită de artistă la începutul anilor 2000: "Nu aș fi făcut-o niciodată”
Data actualizării:
Data publicării:
Britney Spears a dezvăluit că a făcut avort pe când se întâlnea cu Justin Timberlake, la începutul anilor 2000.

Potrivit unui fragment din viitorul volum de memorii "The Woman in Me", plin de dezvăluiri, Spears a susținut că, deși sarcina respectivă a fost o "surpriză", nu a fost total supărată.

"L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am așteptat să avem o familie împreună într-o zi. Doar că asta ar fi fost mult mai devreme decât anticipasem", a scris cântăreața într-un fragment obținut de People. "Dar Justin cu siguranță nu a fost fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiți să avem un copil în viața noastră, că eram mult prea tineri."

"Sunt sigură că oamenii mă vor urî pentru asta, dar am fost de acord să nu avem copilul. Nu știu dacă a fost decizia corectă", a continuat Spears, acum în vârstă de 41 de ani. "Dacă ar fi fost lăsată doar la latitudinea mea, nu aș fi făcut-o niciodată. Și totuși, Justin era atât de sigur că nu vrea să fie tată".


The Post l-a contactat pe Timberlake pentru comentarii.


O sursă apropiată fostului cântăreț de la *NSYNC a afirmat recent că Timberlake, în vârstă de 42 de ani, era "îngrijorat" de ceea ce s-ar putea scrie despre el.

"Îl macină", a declarat o persoană din anturajul acestuia pentru Page Six, în timp ce o altă persoană apropiată  a afirmat că această carte "nu este o critică" a cuiva anume.

Fostele vedete din "Clubul lui Mickey Mouse" au început să se întâlnească în 1999, dar în cele din urmă au pus capăt relației în 2002.

 

Vorbind cu regretata jurnalistă Barbara Walters, Timberlake a lăsat să se înțeleagă căartista l-ar fi înșelat, lucru pe care Spears nu l-a recunoscut niciodată public.

Relația lor a fost pusă din nou sub microscop în documentarul New York Times "Framing Britney Spears" din 2021, nominalizat la premiile Emmy, care l-a forțat pe cântărețul de la "Cry Me a River" să îi prezinte scuze lui Spears.

 

"Vreau să îmi asum responsabilitatea pentru propriile mele greșeli în toate acestea, precum și să fac parte dintr-o lume care ridică și susține", a scris Timberlake pe Instagram. "Îmi pasă profund de bunăstarea oamenilor pe care îi iubesc și pe care i-am iubit. Pot să fac mai bine și voi face mai bine".

 

Ulterior, Timberlake a susținut-o pe Spears atunci când aceasta a vorbit pentru prima dată în fața instanței despre tutela "abuzivă" de 13 ani, care s-a încheiat între timp.

"Indiferent de trecutul nostru, bun sau rău, și indiferent cât de mult timp a trecut... ceea ce i se întâmplă ei nu este corect", a scris starul din "Trolls" pe X (fostul Twitter), implorând familia lui Spears să "îndrepte lucrurile și să o lase să trăiască așa cum vrea ea să trăiască".

Cartea bombă a lui Spears, "The Woman in Me", va ajunge în librării pe 24 octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: avort  Britney Spears  justin timberlake 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel