Bromania și Teodora, fata lui MM Stoica, sunt împreună. Cei doi au fost surprinși în timp ce se sărutau
Data publicării:
Bromania, pe numele său real, Matei Dima, a fost surprins în brațe cu fata celebrului Mihai Stoica. Cei doi s-au sărutat în fața tuturor.

Bromania vine cu vești noi. Deși nu a anunțat nimic în mod oficial, actorul și influencerul a fost surprins de camere în timp ce se săruta cu fata fostului fotbalist MM Stocia- Teodora Stoica, în vârstă de 28 de ani. Fiind o diferență de opt ani între cei doi, nu s-a putut observa faptul că Bromania preferă partenere mult mai tinere decât el.

Vezi și: BRomania, prima reacție după ce a fost prins drogat la volan. Ce spune vloggerul despre fapta comisă

Vezi și: Ce nu ar suporta Mihai Bendeac la iubita sa: „Mă enervează foarte mult”

Vezi și: Ramona Olaru, reacție neașteptată, după despărțirea de Cătălin Cazacu: "Un bărbat care lovește o femeie este un gunoi"

Ultima sa iubită avea 23 de ani și s-a despărțit de ea la începutul anului. Bromania a mai declarat în trecut, de asemenea, că este un bărbat serios care caută să își întemeieze o familie, publicul fiind entuziasmat să afle dacă Teodora va fi „aleasa” influencerului. Cu atât mai mult, el și fata lui Mihai Stoica au fost surprinși cu ocazia unui eveniment, într-un club, de la Malul Mării.

Vezi și: Reacția fanilor după ce au văzut cum arată noul bolid de lux al lui Bromania: „Vă scot din foame...”

Vezi și: Gopo 2023. Teambuilding a câștigat Premiul publicului. Este filmul românesc cu cel mai mare succes la box office

Vezi și: Octavian Strunilă, topul celor mai netalentați actori din România: „Matei Dima, Drăghia și Smiley. Am și argumente”

Vezi și: Despărțire nouă în showbiz. BRomania și iubita și-au spus „adio”: „Ne-am separat la începutul anului”

Ce s-a întâmplat cu ultima parteneră

În ceea ce privește ultima sa despărțire, Bromania a precizat că a fost o despărțire amiabilă, de comun acord și fără scandal. Cu toate acestea, actorul recunoaște că a învățat foarte multe de la fosta parteneră, iar motivele pentru care au decis să meargă pe drumuri separate nu au fost prezentate.

„Ce s-a întâmplat? Viața s-a întâmplat și ne-am separat la începutul anului. Dăm atât din casă încât din respect pentru tot ce înseamnă oamenii pe care îi cunoști e mult mai bine să le ții în casă. Dar totul a fost cât se poate de amiabil. Na, o despărțire nu e niciodată amiabilă 100%, dar a fost un an din care am învățat foarte multe și eu și ea.”, a declarat BRomamia, potrivit cancan

Vezi și: Cazul BRomania. Diferența între a fi sub influența substanțelor interzise și a le avea prezente în sânge/urină. Curcă, 3 situații de ȘTIUT: E important să faci și analize de sânge, și de urină

Vezi și: BRomania: de ce avea Metilecgonina în sânge dacă nu consumase la volan. Cum funcționează DrugTestul. Ciuhodaru, despre Halep și Dima: Și medicamente pentru gripă pot da test pozitiv

Vezi și: Câți bani primește un actor pentru o zi de filmare. BRomania: „Nu știu dacă își permite cineva să-i țină să filmeze o lună de zile”

Vezi și: BRomania, momentul adevărului. Care este motivul pentru care s-a întors în România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: bromania  despartire  mm stoica  teodora stoica 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel