Bruce Willis a împlinit 68 de ani. Soția actorului, mesaj sfâșietor: "Mi-am început dimineaţa plângând, după cum puteţi vedea după ochii mei umflaţi"
Data publicării:
Bruce Willis, diagnosticat cu demenţă, a împlinit 68 de ani

Cunoscutul actor Bruce Willis, care a fost diagnosticat cu demenţă, a împlinit duminică 68 de ani. Cu această ocazie, soţia sa, Emma Heming Willis, a vorbit despre "durerea şi tristeţea" pe care le simte din cauza bolii soţului ei.

"Mi-am început dimineaţa plângând, după cum puteţi vedea după ochii mei umflaţi", a declarat ea într-un videoclip postat pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)


"Este important să vedeţi toate părţile acestei situaţii", a adăugat ea, continuând să sensibilizeze opinia publică cu privire la afecţiunea de care suferă soţul său.

 

Clip emoționant cu amintiri de familie 

„El este iubire pură. El este atât de iubit. Și îl voi iubi mereu. La mulți ani, scumpul meu 
Dorința mea de ziua mea de naștere pentru Bruce este să continuați să îl păstrați în rugăciunile și vibrațiile voastre cele mai înalte, pentru că sufletul lui sensibil de Pești va simți asta  Vă mulțumesc mult că îl iubiți și aveți grijă și de el”, a scris soția actorului în dreptul unui alt clip emoționant.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)


Cunoscutul actor a fost diagnosticat cu demenţă frontotemporală în luna februarie.

Acest diagnostic a survenit după ce anul trecut Willis fusese diagnosticat cu afazie (tulburare de comunicare, care face dificilă utilizarea limbajului, n.red.).

Familia actorului declarase anul trecut că acesta a renunţat la actorie, deoarece boala îi afectează capacităţile cognitive.

Demenţa afectează atât limbajul, cât şi comportamentul şi capacitatea de a planifica. Nu există niciun tratament sau intervenţie care să poată încetini evoluţia bolii, astfel încât simptomele sale vor continua să se agraveze, notează BBC.

"Primesc mereu acest mesaj în care oamenii tot îmi spun: 'Oh, eşti atât de puternică. Nu ştiu cum reuşeşti'", a povestit ea.

"Nu am de ales. Aş fi vrut să fi avut, dar trebuie să cresc şi doi copii. Câteodată în vieţile noastre trebuie să ne punem hainele de oameni mari şi să trecem la treabă şi asta fac. Dar am momente de tristeţe în fiecare zi, am momente de durere în fiecare zi, iar azi, de ziua lui, le simt din plin", a mărturisit Emma Heming Willis.

Fosta soţie a lui Willis, actriţa Demi Moore, a luat parte şi ea la celebrarea zilei de naştere a actorului, pe 19 martie. Ea şi Willis au împreună trei fiice.



Moore a postat imagini cu actorul cântând împreună cu familia sa în timp ce aceasta îi urează "La mulţi ani!" şi îi oferă o plăcintă aniversară, notează Agerpres.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Demi Moore (@demimoore)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Homepage
Tagurile articolului: bruce willis  dementa  emma heming willis 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel