Bunica Aspazia, Paula Chirilă și Ela Voineag îl iau la roast pe Cătălin Bordea: „Cel mai mare dușman al lui Bordea”
Data publicării:
Cătălin Bordea, juratul-surpriză al celei mai noi ediții iUmor, va avea parte de tratamentul specific emisiunii, „botezul” roast-ului.

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea și în această ediție un coleg nou de juriu. Cătălin Bordea este juratul-surpriză din cea mai nouă ediție iUmor difuzată duminică, de la 20.00, la Antena 1.


Cătălin Bordea i-a surprins pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac în momentul în care a pășit pe covorul roșu al juratului-surpriză. „Am avut emoții foarte mari pentru că nu am mai fost niciodată jurat”, a spus cel mai nou jurat iUmor. „ Cu toate acestea, m-am distrat foarte tare.  M-am simțit exact ca băieții ăia care stau în ultima bancă la școală și care fac glume mereu. S-a creat o chimie foarte faină între noi și le mulțumesc Deliei, lui Cheloo și lui Mihai Bendeac pentru primirea frumoasă. M-am simțit foarte bine și după emisiune chiar mi-am sunat soția și i-am spus că a fost distractiv”, a adăugat acesta. În cea mai nouă ediţie iUmor, Cătălin Bordea va simţi pe propria-i piele tratamentul juraţilor iUmor, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac.

„Eu sunt cadoul tău de bun-venit!”


Ediția iUmor din acest weekend îl va aduce în juriu pe unul dintre cei mai cunoscuţi stand- upperi din România, Cătălin Bordea. Juratul-surpriză al ediției va fi ținta glumelor acide ale bunicii sale, Aspazia, ale Paulei Chirilă și ale Elei Voineag. „Cel mai mare dușman al lui Bordea în această seară a fost bunica Aspazia. Când Cătălin și-a dat seama ce se întâmplă, s-a temut că bunica va spune tot”, a declarat Cheloo. 

„Bunica a fost cea mai tare!”, a comentat Delia la roast-ul bunicii Aspazia. Paula Chirilă s-a reîntors la iUmor, de această dată pentru a glumi pe seama celui mai nou membru din juriu. „Cred că va fi surprins să mă vadă. Am foarte mari emoții pentru că una este să prezinți un material unui telespectator, și cu totul altceva este să prezinți același material în fața unui om de meserie, care automat are alte standarde”, a afirmat colega lui Cătălin de la Xtra Night Show. „Eu sunt cadoul tău de bun-venit!”, a spus Ela Voineag, când a pășit pe covorul roșu. „ Este a treia oară când îl roast-uiesc pe Bordea și m-am bucurat tare mult de invitația de a mai face asta încă o dată”, a adăugat aceasta. Duminică, începând cu ora 20:00, telespectatorii pot urmări roast-ul juratului Cătălin Bordea, la iUmor.

 

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: aspazia  bendeac  bordea  ela voineag  iUmor  paula chirila 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel