Bunica lui Alex Velea, uitată de familie. Cum supraviețuiește femeia de când rudele nu o mai caută: „Eu l-am învățat primii pași”
Bunica lui Alex Velea plânge și suferă, după ce toată familia a dat-o uitării. Femeia nu știe la cine să mai ceară ajutorul.

În vârstă de 83 de ani, mamaia Virginica își trăiește bătrânețea așa cum nu se aștepta vreodată. Bunica lui Alex Velea suspină și plânge neîncetat, după ce toată familia a uitat-o și nu mai are parte de niciun ajutor. De mai bine de trei ani, femeii nu îi mai trece nimeni pragul, lucru care o doare enorm de mult pe aceasta.

Femeia susține că fiul și nora sa au uitat complet de existența ei, iar  Alex Velea nu a mai căutat-o, acesta gândindu-se că motivul principal ar fi faptul că artistul este din ce în ce mai ocupat.

„Sunt atât de supărată, că nu am cuvinte să spun, când eu i-am ajutat cu de toate. Și-au bătut joc , dar există un Dumnezeu. Viața mea a fost munca și să vîd de copiii lor. Fiul meu nu m-a mai sunat de vreo doi ani, cu nimeni din familie nu am mai vorbit de vreo trei ani, să mă întrebe ce fac, cum sunt. Doar vecinii mă mai ajută. Nu trebuia să facă așa, eu nu am făcut rău la nimeni, i-am dat de toate”, a declarat, cu lacrimi în ochi, bătrâna, la Acces Direct.

 

Totodată, mamaia Virginica, așa cum este numită de apropiați, a spus despre Alex Velea că ea a fost cea care l-a învățat primii pași. Deși bunica artistului a fost cea care l-a învățat multe lucruri despre viață, nici măcar el nu-i mai trece pragul. Alex Velea are chipu bunicii tatuat pe braț.

„Alex nu a mai venit să mă vadă, m-am supărat pe el. Am răcit la rinichi, plecam pe jos, prin iarnă grea, și mă ducem la el, să nu îl las singur acasă. Primii pași pe care i-a făcut, eu l-am învățat. L-am învățat de toate, să mănânce roșii, brânză. Îi mergea mai bine mintea lui Alex decât tatălui său. Nici nu mă întreabă dacă am bani sau nu”, a mai spus femeia pentru surs citată.

Autor: Romina Băluță | Dată: 29 iul, 07:42

Smoothie cu unt de arahide și conopidă. Delicios și sănătos

Această idee de smoothie cu unt de arahide și conopidă...


Marius Manole, sursa instagram

Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Cove, foto Instagram

Cove, adevărul despre plecarea din PRO TV și noua emisiune de la PRIMA TV: „Viața e plină de…surprize- surprize” EXCLUSIV

Unsplash.com/ autor Timothy Dykes

Horoscop. Top 3 cele mai inteligente zodii. Geniul malefic, Înțeleptul și Istețul

Ivan Patzaichin, alaturi de sotia sa, Georgiana

Povestea incredibilă de dragoste trăită de Ivan Patzaichin. Femeia pe care a iubit-o până la ultima suflare: „A fost dragoste la prima vedere”

Dan Negru, sursa foto Facebook

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România

Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Cătălin Scărlătescu, foto Instagram

Dieta lui Cătălin Scărlătescu: Alimentul la care nu poate renunța: „Am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc”

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Mihai Voropchievici, Horoscop rune Octombrie 2021. Berbecul și Vărsătorul întâlnesc marea dragoste

Unsplash.com/ autor Almos Bechtold

Este sezonul IUBIRII pentru aceste trei semne zodiacale: Dragoste, relații, familie - totul la SUPERLATIV

Unsplash.com/ autor Ivana Cajina

Zodiacul DEFECTELOR. Adevărul „gol-goluț” despre fiecare semn zodiacal

Unsplash.com/ autor Caju Gomes

Adevărul despre pepenele roșu. 5 efecte secundare mai puțin cunoscute