„Bunica” lui Mircea Bravo a împlinit 76 de ani! Ce surpriză i-a pregătit comediantul
Data publicării:
Tanti Lenuța din Chinteni, cunoscută și sub numele de „Bunica” lui Mircea Bravo, a împlinit 76 de ani. Comediantul a ținut să împărtășească acest eveniment cu fanii săi de pe Instagram.

Lenuța Moldovan, pe numele său real, este originară din comuna Chinteni, județul Cluj și a ajuns cunoscută publicul larg datorită clipurilor postate de Mircea Bravo. Mulțumită actorului, „bunica” a apărut și în reclamele TV și așa a ajuns să fie iubită de telespectatori. Mai mult decât atât, simpatica „bunică” a jucat și în primul film al comediantului.

Tanti Lenuța din Chinteni, sărbătorita zilei. Ce i-a urat Mircea Bravo

Astăzi, 6 iunie, tanti Lenuța din Chinteni a împlinit valoroasa vârstă de 76 de ani. Acest eveniment nu a putut să rămână nesărbătorit de Mircea Bravo, care a ținut să îi facă o urare „Bunicii” pe Instagram. Comediantul, la fel ca anul trecut, a luat-o prin surprindere pe tanti Lenuța, care era vizibil emoționată în clipul postat de Mircea Bravo.

Mai mult decât atât, comediantul a bătut drumul la „bunica” acasă, însă nu de unul singur. Actorul a venit cu o orchestră întreagă de instrumentiști, care i-au uns sufletul de bucurie lui tanti Lenuța, interpretând doinele ei preferate. Nici aceasta nu s-a lăsat mai prejos, deoarece, tot din videoclipurile postate de actor pe Instagram, se vedea că „bunica” le-a pregătit o masă îmbelșugată, plină de bunătăți.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mircea Bravo (@mirceabravo)

Te-ar putea interesa și: Mircea Bravo, implicat într-un accident rutier. Vloggerul, prima reacție: „Un șoc puternic. Mașina este avariată grav”

Cine este, de fapt, Mircea Bravo. Comediantul nu a avut o viață ușoară

Mircea Bravo, pe numele său adevărat Mircea Popa, are 36 de ani și este originar din Beclean. Surprinzător, comediantul a terminat Facultatea de Drept din Cluj, însă nu a intrat în Barou, să profeseze ca avocat, și și-a urmat pasiunea sa din copilărie.

Mereu a fost un tip pus pe șotii, însă niciodată nu s-a așteptat că va face o meserie din asta, care-i va aduce un succes răsunător. Mircea a început să posteze videoclipuri amuzante pe Internet, care s-au viralizat și a ajuns faimos peste noapte.

Chiar dacă acum o duce bine, viața nu a fost mereu simplă pentru Mircea Bravo. Actorul s-a lovit și de sărăcie și, după cum a povestit el într-un interviu din trecut, nu o să uite niciodată pe ce și-a cheltuit primii bani pe care i-a făcut în calitate de comediant. Dacă ați crede că și-a luat vreo mașină sau haine scumpe, ei bine nu, actorul și-a pus rezolvat problemele stomatologice, după ce a stat știrb șase ani de zile.

„Mi-am pierdut un dinte acum vreo șase ani. Am stat știrb până mi-am făcut bani din Internet și din toate astea. Nu aveam bani de dentist. Acum mi-am pus dintele și aparatul dentar. Deci vreo șase ani am stat fără un dinte, pe care l-am pierdut la o beție la mare, la Mamaia. Ar fi tare să-l mai găsesc acum să-l fac medalion, să-l pun la gât!", a povestit Mircea Bravo într-un interviu din trecut.

Te-ar putea interesa și: Mircea Bravo a devenit tată. Soția celebrului vlogger a născut o fetiță: „Seamănă cu mine”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team
Categorie: Vedete



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru octombrie 2024. Zodia care poate să facă mulți bani în această lună




pixel