Bunica Monicăi Tatoiu avea un dar inexplicabil: „Să te culci, că eu mor!” / Mi-a interzis să merg la înmormântare
Data publicării:
Monica Tatoiu a vorbit cu Bursucu despre copilăria pe care ea o cataloghează drept „frumoasă și mișto”. Cu atât mai mult, Monica Tatoiu a discutat despre bunica ei care avea un dar inexplicabil. Nu de puține ori, bunica acesteia i-a creat experiențe și momente de neuitat.

Monica Tatoiu este cunoscută pentru abilitatea ei de a vorbi despre experiențele unice pe care le-a căpătat de-a lungul vieții. La cei 68 de ani ai săi, Monica Tatoiu își aduce aminte foarte bine memoriile pe care le-a creat alături de bunica sa, pe care o numea mereu „Maica”.

„Maica” vedetei încă veghează asupra invitatei lui Bursucu, din podcastul său, mai ales că o visează cu o noapte înainte de a păți ceva rău. Această înfățișare în vis pe care o are Monica Tatoiu cu bunica ei este un semn că trebuie să aibă grijă ziua ce urmează - spune chiar vedeta.

Bunicul ei avea 16 ani când a „luat-o” pe Maica (care avea 15 ani), după care au plecat la Timișoara pentru a-și forma un viitor împreună. Cu toate acestea, deși avea o vârstă foarte tânără, Maica a știut că va avea un băiat (tatăl Monicăi Tatoiu) și că va fi medic - lucru care s-a și întâmplat.

„O iubesc! Ea are grijă de mine. De câte ori mi se întâmplă ceva rău, cu o noapte înainte o visez cu capul în ușă. Maica (bunica) la 15 ani, l-a luat pe taica (bunicul), care avea 16 ani, și au plecat de acasă. „Eu plec la Timișoara, o să am un băiat și îl fac doctor”. Maica, când a murit... n-a putut să moară până nu m-am dus eu. A fost un concurs de împrejurări”, povestește Monica Tatoiu.

În continuare, înainte să moară, bunica Monicăi Tatoiu i-a transmis nepoatei sale că are să meargă pe cealaltă lume, iar pe lângă acest detaliu, ea i-a mai spus să nu meargă la înmormântare. În schimb, a trimis-o pe „Mona” - așa cum i se spunea Monicăi Tatoiu - la culcare.

„După ce mi-a explicat ea cum e cu soacrele, că trebuie să am grijă cum le pun piciorul în prag, mi-a zis „Mona, de acum te duci să te culci, că eu mor”. Așa era Maica. „Și nu vii la înmormântare! Te duci și te culci că eu trebuie să mor”. Așa era ea.

Am crescut cu ea la țară. Cu maica mergeam la săpat de tutun. Maseuza mea e disperată că eu umblu cu picioarele goale. Eu am crescut la țară și mi-a plăcut la nebunie. Știi cum e la țară pe căldurile astea? Mergeam la tutun, la prășit, iar pe zi erau 45 de grade în Câmpia Tisei.

Seara se făcea răcoare și ne duceam afară, iar Maica ne povestea „Hai să vă zic cum joacă focurile. În Pământ există fosfor, iar noaptea, după ce era foarte cald, ieșea la suprafață și producea foc”. Ne povestea cum era cu duhurile, cu extratereștrii.

Țăranul român, ăla adevărat care a murit odată cu industrializarea, era altfel. Când începeau și chestiile alea cu hormonii pe la 16 ani... era mișto rău. Acum se duc la discotecă și se droghează și se taie cu cuțitele. Acolo, bătrânii satului se adunau și povesteau. Era super mișto. D-aia sunt așa deșteaptă!”, încheie Monica Tatoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz

Cum să adormi în 10, 60 sau 120 de secunde când ai insomnii

Îți petreci mai mult timp încercând să adormi decât...


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV

Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Andreea Bălan explică de ce nu au voie fetițele ei cu telefoane și tablete până la 12 ani: Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook

Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto




pixel