Bursucu, amenințat de Leo de la Strehaia. Motivul pentru care sponsorul maneliștilor și-a ieșit din fire: „S-a apucat să dea declarații urâte”
Data publicării:
Bursucu a rupt tăcerea despre scandalul cu Leo de la Strehaia. Fostul coregraf de la „Dansez pentru tine” a vorbit despre momentul în care sponsorul maneliștilor l-a amenințat.

Leo de la Strehaia a avut o relație cu Jasmine timp de trei ani. În momentul în care formau un cuplu, dansatoarea din buric și fostul coregraf de la „Dansez pentru tine” au avut o colaborare profesională. Au dansat împreună și pregătit coregrafii. Printre stilurile de dans se numărau disco, latino, bollywood și dans țigănesc. Tot atunci, mai exact în 2011, au apărut și zvonurile, potrivit cărora între cei doi nu exista doar o relație profesională, ci una amoroasă. Speculațiile au apărut după ce paparazzi i-au surpins pe cei doi împreună pe șezlong, la mare.

Bursucu a fost amenințat de Leo de la Strehaia

Imaginile care îi înfățișau pe Jasmine și Bursucu la plajă l-au înfuriat la culme pe Leo de la Strehaia. Extrem de gelos, sponsorul maneliștilor l-a amenințat pe Bursucu că îl va duce la stabor, în fața tribunalului țigănesc, pentru a-și recupera banii investiți în dansatoarea din buric. Auzind toate aceste lucruri, fostul coregraf de la „Dansez pentru tine” a anunțat nu își mai dorește să colaboreze cu Jasmine. Acum, după 13 ani de când a fost amenințat de Leo de la Strehaia, Bursucu a rupt tăcerea și a vorbit despre întregul scandal din presă și a spus cum au stat, de fapt, lucrurile.

„Zi-mi un nume de persoană publică cu care au întreținut relații intime”, a spus Jador în podcastul lui Bursucu.

„Nu am. A fost un singur scandal cu Jasmine, dar și-a luat țeapă Leo de la Strehaia, că nu era nimic. Am avut un singur scandal în presă. S-a apucat Leo de la Strehaia să dea niște declarații urâte, că mă duce pe mine, că mă face... Nu era nici măcar o poveste adevărată în toată treaba aia. Ideea era că ne-au prin paparazzi la mare, că noi avem un proiect împreună, de dans, și eram la plajă împreună. Ăștia ne-au făcut niște poze și a început Leo de la Strehaia să mă amenințe că-mi face, că-mi drege. Când și-au dat seama că lucrurile nu erau așa cum trebuiau a venit să-și ceară scuze, apoi a venit mult la Kanal D și încerca să caute prietenie cu mine”, a mărturisit Bursucu.

Te-ar putea interesa și: „Sarcină ușoară!”. Jador pare să confirme că el și Oana Ciocan urmează să devină părinți. Cum a anunțat vestea: „Mulțumim Doamne pentru tot”

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Recent, în podcastul „Gând la Gând Cu Teo”, Bursucu a dezvăluit motivul pentru care el și Vlăduța Lupău nu își mai vorbesc de câțiva ani.

„Vlăduța Lupău e supărată pe mine. Am făcut eu un comentariu, zice ea, la Teo, la un moment dat, acum ani de zile, că și-a făcut iubitul ei un tatuaj cu chipul ei pe braț.

Cică am făcut eu glume atunci. Eu oi fi făcut, nu spun nu. Făceam tot felul, dar nu a fost cu răutate, asta nu înțelege. Pur și simplu am râs că am râs. E adevărat că poate am sărit calul, recunosc. Poate că într-o zi o să ne împăcăm. Să îi spun că nu a fost o țintă, la modul că trebuie să fac mișto sau ceva. Pur și simplu mi-a venit atunci să fac o glumă, proastă probabil. Îmi asum”, a spus Bursucu în cadrul podcastului „Gând la Gând Cu Teo”.

Te-ar putea interesa și: Lino Golden și Delia se pregătesc pentru următorul pas din relație, după ce s-au cununat civil. Primele declarații despre nuntă: „Am rochiile deja salvate”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel