Bursucu, confesiuni DUREROASE despre cel mai greu moment din viața sa: N-a stiut nimeni din spatele micului ecran
Data publicării:
Bursucu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele momente din viața lui.

Adrian Cristea sau Bursucu aşa cum este cunoscut de publicul larg este mereu cu zâmbetul pe buze, însă prezentatorul TV a trecut prin momente dificile. Recent, Bursucu și-a dechis sufletul și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața lui.  Acesta a povestit că aa fost nevoit să fie preent în emisiune pe care o modera, în ziua în care și-a îngropat bunica. După filmare, prezentatorul TV a plecat la pomană.

”Cea mai grea ”misiune” pentru mine, in general, si nu neaparat ce tine emisie, dar totodata si una dintre cele mai grele emisiuni pe care le-am facut, a fost in momentul in care bunica mea a murit! Era bunica mea, cea care buna parte din viata mea m-a si crescut. N-a stiut nimeni din spatele micului ecran… Luni dimineata am fost la cimitir sa-mi ingrop bunica, si la ora 15:00 eram la emisiune. Mi-am dat doliul jos, am glumit, am cantat, apoi m-am imbracat in doliu si am plecat la pomana”, a dezvăluit Bursucu pentru click.ro

Am venit la emisiune și apoi am fost la pomană

”Acelasi lucru s-a intamplat doi ani mai tarziu, cand l-am ingropat, intr-o zi de luni dimineata, pe bunicul meu. Am venit la emisiune si apoi am fost la pomana…la ce-am mai prins. Dar am inteles mereu ca misiunea noastra, a oamenilor de entertainment este sa facem oamenii sa zambeasca, sa fie optimisti, nu sa ii impovaram cu problemele noastre”, a mai spus acesta.

Bursucu, la un pas de a rămâne paralizat

La 20 de ani, Adrian Cristea, cunoscut publicului larg drept Bursucu', a fost pe cale să rămână paralizat. Este o amintire care l-a marcat, credea că viaţa lui se va termina acolo. S-a accidentat în sală, la un antrenament de dans. Un coleg i-a căzut direct pe cap. A fost pe punctul de a rămâne paralizat de la gât în jos. A stat imobilizat la pat 10 zile, nu puteam merge nici măcar la toaletă. Despre acest subiect, Bursucu' a vorbit într-un interviu pentru DC News.

 

La 20 de ani ai fost pe punctul de a rămâne paralizat. Ce crezi că te-a salvat? Cum ți-a schimbat viața acest moment? De ce crezi că a fost nevoie de o lecție așa de dură în viața ta? Sau cum ai perceput tu episodul acesta?

”M-a salvat doar Dumnezeu, doar El a decis ca eu să fiu bine acum. Altcineva n-a putut decide asta. Acel moment a fost un accident… am fost la 1mm distanță de fisură pe coloană, ca să rămân paralizat… să se fractureze coloana de tot. După o lună și jumătate, aproape două, cât am stat imobilizat la pat, am avut șansa să-mi revin. A fost groaznică perioada aceea.

Nu știu dacă se pune problema că trebuia să învăț ceva din ceea ce am pățit atunci pentru că a fost o întâmplare. Nu m-am schimbat cu nimic, eu tot același tip plin de viață sunt, tot optimist am rămas, iar întâmplarea aceea am luat-o fix ca pe un accident, care se putea întâmpla, și n-am dat vina pe nimeni. Am înțeles de la început că a fost doar un accident, n-a vrut nimeni să-mi facă rău. Pur și simplu s-a întâmplat, și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că a decis ca eu să fiu bine și, probabil, tot El a decis că acesta trebuia să fie drumul meu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: adrian cristea  bunică  bursucu  drama 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel