Busu anunță cum va fi vremea în weekend: „Duminică avem aceeași situație. Deci începe să fie rău”
Data publicării:
Busu a spus la ce temperaturi să ne așteptăm zilele următoare. 

Invitat în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV, Busu a anunțat cum va fi vreme în următoarele patru zile în Capitală și la nivelul întregii țări.

Cum va fi vreme în București

În București, vremea începe să se încălzească ușor de mâine, iar temperaturile vor fi cuprinse între 22 și 23 de grade Celsius. Duminică, temperaturile vor urca până la 26 de grade, iar luni va fi o zi înnorată cu averse și descărcări electrice, maximele ajungând până la 24 de grade Celsius. Marți se vor înregistra din nou 26 de grade, cu averse și descărcări electrice spre seară și pe timpul nopții. 

„De mâine începe să se încălzească ușor. Astăzi au fost temperaturi modeste la nivelul țării. Au fost cel mult 24 de grade Celsius la Timișoara și Arad. Mâine avem 22 - 23 de grade la București. Cu ploile nu avem probleme deocamdată. Duminică vom avea 26 de grade. Luni va fi cam înnorat, vor fi perioade cu averse, cu descărcări electrice și vom avea 24 de grade.

Marți vom avea 26 de grade și perioade cu averse și descărcări electrice. Probabilitate de ploaie va fi mai mult spre seară și pe parcursul nopții. Vor fi 8 - 10 grade Celsius în această noapte la periferia Capitalei. Sâmbătă noapte vor fi 10 - 12 grade, duminică noapte vor fi 10 - 12 grade, luni 11 - 13 grade, iar marți 12 - 13, deci temperaturile încep să crească ușor și pe timpul nopții”, a spus Busu, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Te-ar putea interesa și: Cum arată Anca Țurcașiu la 54 de ani. Unde și-a celebrat artista ziua de naștere luna aceasta

Cum va fi vremea în țară

La nivelul întregii țări, sâmbătă temperaturile vor varia între 15 și 26 de grade Celsius în următoarele zile. Vor fi înnorări temporar accentuate pe parcursul zilei în Transilvania, Maramureș, Moldova și în zonele de munte, unde local se vor înregistra averse și descărcări electrice.

Duminică, situația va rămâne similară, cu înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului, cantitățile de apă putând ajunge până la 30 de litri pe metru pătrat. Luni, valorile termice se vor încadra între 18 și 28 de grade Celsius, iar marți vom avea temperaturi cuprinse între 19 și 29 de grade.

„La nivelul întregii țări avem 15 - 26 de grade Celsius. Avem și înnorări temporar accentuate pe parcursul zilei în Transilvania, Maramureș, Moldova, zonele de munte, local averse, descărcări electrice. Pot fi cantități mari de apă. Poate să apară și grindina în unele locuri. Duminică avem aceeași situație. Avem înnorări cu averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului. Vor fi cantități mari de apă, 30 de litri/mp. Deci începe să fie rău, cantitățile astea de apă ar trebui să cadă într-o săptămână. Izolat poate să fie grindină, să apară și vijelii. Duminică vor fi 21 - 29 de grade la nivelul țării.

Luni vom avea temperaturi între 18 și 28 de grade. Avem înnorări destul de accentuate, averse, descărcări electrice, intensificări de vânt în jumătatea vestică a României, în zonele de deal și munte. Marți avem averse, și descărcări electrice pe jumătatea de vest a țării, la deal, la munte. Poate să fie și grindină în unele locuri, cantități mari de apă. Avem temperaturi cuprinse între 19 și 29 de grade Celsius”, a mai precizat Busu.

Te-ar putea interesa și: Suma exorbitantă plătită de Botezatu pe haine: „De la 18 ani toți banii i-am dat”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vremea



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




Nouă alertă ANM! Unde plouă până luni dimineaţă

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis,...

pixel