Cabral, motivul pentru care s-a apucat de băut. Prezentatorul TV s-a confesat fanilor: „Stau ditamai animalul cu moacă de milog...”
Data publicării:
Cabral le-a dezvăluit fanilor motivul pentru care a început să bea, în Republica Dominicană.

Prezent la filmările show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Cabral a avut parte de o noapte mai grea. Mai exact, prezentatorul Tv a fost afectat de faptul că Andreea Ibacka și fiicele sale s-au întors în România, air el a rămas „singur cuc”.

Mai mult decât atât, Cabral a recunoscut că își varsă amarul în alcool. 

Cabral, afectat de plecarea familiei! „Sunt singur cuc și am o sticlă întreagă de gin”

„Mi-a plecat familia spre casă. Și sunt singur aici și mi se pare că-mi strânge naibii ceva inima și stau ditamai animalul cu moacă de milog privind în gol.

Sunt singur cuc și am o sticlă întreagă de gin. Și trei sticle de tonic. O să mă apuce jelania, probabil, de pe la al patrulea pahar.

Așa că dacă nu adorm repede... stați departe de pagina asta a mea, că se dă cu muci și vălelei. Și dacă am greșeli în text... sunt deja la al doilea pahar, așa să știți voi”, a scris simpaticul prezentator de la Pro TV.

Prezentatorii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, clipe de coșmar, după casa lor din Dominicana a fost lovită de uragan

„Noaptea trecută s-a întâmplat asta. Fiona, sub toate formele ei, a ajuns și aici, în Republica Dominicană, după prăpădul din Puerto Rico.

Un zgomot și o frică cumplite. Noi…eu, Adela Popescu, Cabral , Andreea Ibacka, copiii noștri, suntem bine, dar aproape de toti ceilalți”, a scris prezentatorul pe rețelele de socializare.

Cabral: „Am pus în geamuri saltelele de la paturile eliberate”

Și Cabral le-a povestit fanilor săi pe rețelele de socializare cum au reușit să treacă peste noaptea în care uraganul Fiona le-a lovit casa din Republica Dominicană. 

„Probabil nu mai avem țiglă pe casă, în toate camerele e plin de apă, curent electric nu mai e de vreo șase ore…

A fost noapte grea, ne-am strâns toți în două camere și am pus în geamuri saltelele de la paturile eliberate… apoi am vegheat copiii cum dorm în timp ce Fiona urla ca nebuna și lovea casă cu toate sărăciile pe care le-a găsit prin zonă, de-am zis că se fărâmă.

Vântul se pare că i-a dat cu 140km/h și cu toate că estimările inițiale au fost că ochiul uraganului trece la 100km de noi… a fost la 18km distanță”, a scris și Cabral pe rețelele de socializare.

Cabral, îngrozit de ce a găsit în jungla dominicană

Chiar dacă Cabral a mai fost plecat în Republica Dominicană, unde a prezentat și prima ediție a acestui show, prezentatorul a fost îngrozit și de această dată de condițiile grele pe care le oferă jungla.

„E o umezeală de doamne ferește, o căldură groaznică, niște țânțari...ne îngrozim efectiv de lucrurile prin care vor trece concurenții noștri. Cu unii dintre ei ne știm, cu alții nu ne cunoaștem, urmează să ne întâlnim înainte să intre în tabără, dar vă zicem sincer că nu-i dorești asta niciunui dușman, darămite unui om cu care nu ai nimic de împărțit. E nenorocire. Au aici chestii cu două, patru, cinci, șase, opt picioare și plus că nu vor mânca.”, a declarat și Cabral.

Citește și: Cabral a dezvăluit care este cea mai mare frică a lui: „Mi se usucă gura, mi se face pielea de găină”


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   alcool  Cabral 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel