Cabral se pregătește să ia o nouă pauză de la televiziune: „Am refuzat cam tot. E mult mai importantă familia”
Data publicării:
Cabral urmează să dispară o perioadă de pe micile ecrane, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva luni.

Cabral a revenit de curând în televiziune, după o binemeritată pauză de câteva luni. Acesta și-a dorit cu orice preț să stea acasă, cu familia, atunci când s-a încheiat proiectul „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”, lucru care s-a și întâmplat. Insistențele colegilor de trust, dar probabil și dorul de televiziune l-au determinat pe acesta să se reîntoarcă mai repede decât și-a propus pe micile ecrane, acolo unde prezintă acum emisiunea „Ce spun românii”, de pe Pro TV. Chiar dacă publicul îl urmărește, iar cei din jurul său îi apreciază profesionalismul, Cabral spune că se gândește să ia din nou o pauză. Familia este mai presus de orice, spune el, iar timpul petrecut cu micuții este prea puțin, atunci când acesta trebuie să fie la televizor.

„Plănuisem să stau acasă 6-8 luni și am stat 3, m-au rugat colegii să mă întorc, aveam niște treabă de făcut, am fost trădat. Dar acum urmează să terminăm acest proiect, nu am mai luat nimic, am refuzat cam tot, tocmai pentru a sta cu piticii acasă. Nu este că mai vreau o pauză, dar încerc să dozez foarte bine munca și timpul pe care îl dozez cu familie. E importantă meseria, e important job-ul, dar, în același timp, e mult mai importantă familia.”, a dezvăluit Cabral pentru ego

Te-ar putea interesa și: Cabral și Andreea Ibacka, obiceiul care le menține pasiunea în relație: „Ne-am cultivat treaba asta”

Cum se proiectează Cabral la bătrânețe

Dacă acum nu poate face tot ce-și dorește, întrucât este în lumina reflectoarelor și ar putea fi taxat la orice pas, la bătrânețe, Cabral este sigur de faptul că-și va da frâu liber tuturor gândurilor și dorințelor nebunești. 

„Îți zic sincer că îmi doresc la bătrânețe să fiu cel mai nebun moș de la mine din cartier. Am de gând să mă duc să îmi scot un certificat de zdrăngănit ca să nu mă poți băga la zdup și să încep să fac toate prostiile, să fiu moșul care aleargă gol prin cartier. Atunci nu o să mai fiu la televizor, nu o să mai fiu de interes.”, a mai continuat el, pentru sursa citată.

Citește și: Cabral: „Am descărcat TIR-uri cu cârca, am cărat moloz pe șantier, am schimbat roți, am sudat garduri, am fost paznic de noapte”

Cum și-a anunțat Cabral pauza în televiziune, în urmă cu câteva luni

În urmă cu câteva luni, Cabral își anunța fanii faptul că  se va retrage o perioadă din televiziune. Acesta le explica atunci celor care-l urmăresc faptul că a obosit, motiv pentru care are nevoie de timp pentru a-și trage sufletul și pentru a se reconecta cu propria persoană.

„În viața reală fiecare se chinuie cu proprii șlapi, are propriile zbateri, cară proprii saci de cartofi. Ei, fix de cartofii ăștia zic acum. Eu… o să-i las puțin pe-ai mei pe trepte, aici. Nu că mă opresc, nu că mă las. Nu că-mi place sau că nu-mi mai place. Nu că nu mai am chef.

Dar am obosit. Știu că sună a răsfăț… am obosit ăsta. Poate e, nu știu. Ce știu sigur este că am stat de vorbă cu mine toată viața… așa am reușit să fiu mai bun azi decât ieri, așa am putut să mă depășesc, așa m-am convins să nu mă opresc și să trag mai departe, să zâmbesc, să-mi îmbrățișez oamenii.”, scria pe blogul său personal acesta, în urmă cu câteva luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Cabral  pauza  retragere  televiziune 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel