Cabral și Andreea Ibacka au ajuns de urgență la spital cu fiul lor, în miez de noapte. Ce s-a întâmplat cu micuțul Tiago: „Leșinați”
Data publicării:
Cabral și Andreea Ibacka au trecut prin momente delicate, după ce au ajuns de urgență la spital cu fiul lor. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Ibacka și Cabral împărtășesc cu fanii tot ce se întâmplă în viața lor, fiind ele bune sau rele. Așa s-a întâmplat și de data aceasta, când prezentatorul TV le-a povestit fanilor momentele delicate și prin care a trecut el și soția sa, după ce au ajuns de urgență la spital cu fiul lor, Tiago. 

Cabral și Andreea Ibacka au ajuns de urgență la spital cu fiul lor, în miez de noapte

Cabral le-a povestit internauților că au avut parte de un moment de panică în urmă cu câteva nopți, după ce au ajuns de urgență la spital cu fiul lor, Tiago, din cauza febrei. Acum, micuțul este bine, iar părinții săi pot răsufla ușurați. 

„Se întâmplă des să povestim atunci când e de bine, zâmbim tot timpul, punem poze când mai plecăm pe ici pe colo. Uite, ăștia suntem noi, ajunși de urgență la spital, acum câteva nopți. Cu febră, cu Tiago supărat, obosiți și îngrijorați. Acum T. e bine. Atunci... Andreea si cu mine, ca orice părinți, leșinați de grijă. Chapeau bas echipei de la spital, profi și eficienți, chiar dacă era 4 dimineața. Mulțumim.”, a scris Cabral Ibacka în mediul online, în urmă cu doar câteva minute.

Ce boală îl sperie pe Cabral

Cabral are o familie minunată și un job la care mulți oameni visează, dar spune că are și el fricile lui, chiar dacă pare mereu puternic și relaxat cu tot ce se întâmplă în jurul lui. Chiar pe blog-ul lui, Cabral le-a dezvăluit fanilor că se teme foarte tare de cancer, chiar dacă este o persoană optimistă.

„Sunt genul care trăiește optimist. Nu văd belele peste tot, nu văd boli și necazuri… ba chiar din contră. Totuși, dacă ne punem la un pahar de vin alb de vorbă… probabil că ajungem să vorbim și de frici. Și-atunci îți spun sincer și deschis, de cancer mă tem”, a scris Cabral Ibacka  pe pagina sa de blog.

Prezentatorul TV a mărturisit că este speriat de această boală, deoarece știe că nu prea există leac, iar în România, pacienții care au fost diagnosticați cu această boală incurabilă au puține șanse de supraviețuire față de celelalte țări. 

”Mi-e frică în primul rând pentru încă nu ne-am prins de la ce-l facem. În esență, lista cu chestiile despre care se spune că provoacă sărăcia asta de necaz este interminabilă și cuprinde… cam orice faci. Trăitul în sine pare că e una dintre cauze… Și mi-e frică și pentru că la noi se scapă mult mai greu de cancer decât se reușește prin alte țări. Nu e o acuzație, nu mă lamentez, e doar o constatare. Am prieteni care au trecut prin cancer. Și mi s-a părut groaznic că pe lângă boala în sine au avut constant și stresul cu banii”, a mai notat  prezentatorul TV.

Cabral a recunoscut că îi este frică și de medicul stomatolog

„MI-E FRICĂ DE LEȘIN DE STOMATOLOGI! Băi, dar nu că mi-e frică… Mi se usucă gura, mi se face pielea de găină / curcan / struț, îmi transpiră palmele și-mi flutură sufletul, făcându-se mic în trupu-mi firav. Uite… acum că scriu despre asta, am un nod în gât. Totul a început acum mulți ani, când un nene mi-a făcut o extracție. De măsea. De minte. Al treilea molar. Sau cum naiba îl cheamă… Zic nene… că doctor nu era sigur. În primul rând nu mă credea că nu a prins anestezia. Și… ce crezi? Nu prinsese. Peste ani mi-am dat seama că al meu trup de cabanos e rezistent la genul ăsta de păcăleală chimică la dinți și nervi… și refuză să amorțească. Drept și prin urmare… urăsc sincer și pasional orice idee că cineva vrea să-mi bage șurubelnițe sau patenți pe la gingii”, a dezvăluit Cabral pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Ibacka  Cabral  fiu  spital 



Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol / Foto

Captură video: YouTube/Antena Stars. Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce Mihai Albu a declarat că a topit verigheta Iuliei Albu, după divorț: „Cum să iei înapoi? Cum să iei darul?”

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Adriana Trandafir, foto facebook

Ce pensie are actrița Adriana Trandafir: „Sunt oameni față de care mă mir cum supraviețuiesc”

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO




pixel