Cadoul supriză primit de Gigi Becali! S-a aflat totul! - Foto în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Gigi Becali a primit un cadou de la patronul echipei PAOK Salonic, pe care FCSB a învins-o cu scorul de 0-1, în Europa League.

Citește și articolul - Gigi Becali, amintiri dureroase din copilărie: „Când dădea tata cu biciul, eu luam ciobanii în brațe.” Ce spune latifundiarul din Pipera despre milostenie

Conform imaginilor și informațiilor apărute în spațiul public, Gigi Becali a primit o icoană cu Sfântul Mare Mucenic Gheorghe de la patronul echipei elene. Finanțatorul FCSB a arătat icoana, în timp ce era în parcarea Aeroportului din Salonic, pregătindu-se să se întoarcă în România, alături de preoții și călugării care l-au însoțit în Grecia.

Foto

Sursă - Captură Video GSP.ro

Amintim că Gigi Becali a făcut deplasarea cu FCSB în Grecia, pentru meciul cu PAOK Salonic. Alături de el au mers și câțiva călugări, printre care și fostul arbitru Alexandru Tudor. Finanțatorul FCSB a vizitat mai multe biserici ortodoxe și a  închiriat un locaș de cult pentru a se oficia Sfânta Liturghie, în limba română.

"Ce, veneam doar pentru fotbal? I-am promis Sfântului Dimitrie că dacă jucăm cu PAOK, vin. Și a făcut minune. Din 36 de echipe, am picat cu Salonic și la ei acasă! E minune. Orice loc în sus e 900.000. Dacă vii în primele 8, iei 25 de milioane, sunt bani mulți. Sper să-i iau eu!", a declarat Gigi Becali jurnaliștilor, la Salonic.

"Acum e mai multă credință în România ca la ei" 

 

Citește și - Minunea dumnezeiască pe care trebuie să o știi! Pr. Pimen Vlad arată cine s-a vindecat miraculos la ochi / Video - https://www.spectacola.ro/minunea-dumnezeiasca-pe-care-trebuie-sa-o-stii-pr-pimen-vlad-arata-cine-s-a-vindecat-miraculos-la-ochi-video_39851.html 

 

"Am venit la Sfântul Dimitrie, nu am venit pentru meci. Sfântul Dimitrie a făcut mari minuni. Vrei să îți spun viața lui? Sfântul Dimitrie a vindecat foarte mulți bolnavi, atunci era ciumă. Intrau în biserică, se atingeau și se vindecau de ciumă. Vomitau sânge. Mâine o să trecem pe la Sfântul Paisie, după Sfânta Liturghie, o să trecem. E posibil chiar să mergem la Sfânta Liturghie la Sfântul Dimitrie. Aici s-au născut bunicii mei. Bunica și bunicul din partea mamei aici s-au născut, aici au învățat carte. Este o țară cu tradiție. Dar acum e mai multă credință în România ca la ei. Ei, grecii, au multe biserici, dar nu le mai populează ca noi. Noi le umplem pe alea pe care le avem. La noi oamenii se întorc la credință, în lume oamenii se îndepărtează de credință. Cel mai important în credință e Hristos. Ei nu mai au tradiția Împărtășaniei”, a declarat Becali, la aterizarea pe aeroportul din Salonic.

"Sfinte Dimitrie, de vei da să jucăm cu PAOK la Salonic, voi veni la tine"

 

Când a fost tragerea la sorți am zis ‘Sfinte Dimitrie, de vei da să jucăm cu PAOK la Salonic, voi veni la tine’. Și pentru că am promis am venit să-l vizitez. Jucătorii au programul lor, nu mă bag eu în programul lor", a mai zis Becali.

Citește și articolul - Ce consumă Gigi Becali în fiecare dimineață. Alimentul care îl ajută să se mențină în formă - https://www.spectacola.ro/ce-consuma-gigi-becali-in-fiecare-dimineata-alimentul-care-il-ajuta-sa-se-mentina-in-forma-la-65-de-ani_35157.html 

Cum le-a mulțumit Becali, după meci, fotbaliștilor după victoria cu 0-1 contra campioanei Greciei, PAOK Salonic

 

”După meci, m-am dus în sala de mese, era toată echipa acolo. I-am felicitat pentru victorie… Și când am plecat, era toată echipa în sală, m-am aplecat, am făcut o metanie și le-am zis «Mă plec în fața voastră pentru că sunteți o mare echipă, care a făcut un popor fericit. Ați bucurat România».

Au aplaudat toți, a venit Tănase după mine afară și i-am zis «Du-te tu acum și spune-le, ca să aibă o mare bucurie, ca o mică atenție din partea mea, că am venit și eu în deplasare, aveți 3.000 de euro primă de fiecare jucător».

Nu dau prime, dar nu am mai fost demult cu ei, eram prea bucuros, înțelegeți… Dar nu poți să dai mai mult, că ei sunt 30 de oameni. Înmulțit cu 3.000 de fiecare înseamnă 100.000 de euro”, a spus Gigi Becali, la Fanatik Superliga.

Citește și articolul - Gigi Becali, despre momentele în care a căzut în ispită: „Cel mai mare păcat al meu a fost lăcomia. Gândurile sunt de la necurați, ei îți bagă în cap. Vor să îl distrugă pe om” - https://www.spectacola.ro/igi-becali-despre-momentele-in-care-a-cazut-in-ispita-cel-mai-mare-pacat-al-meu-a-fost-lacomia-gandurile-sunt-de-la-necurati-ei-iti-baga-in-cap-vor-sa-il-distruga-pe-om_35894.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andrei Itu
Categorie: Stiri



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video




pixel