Calea lui Jupiter retrograd până pe 28 octombrie: avertizări pentru Berbec și Taur, limite pentru Rac și Scorpion, decizii importante pentru Leu și Balanță
Jupiter vorbește despre încredere, abundență și expansiune și vă întreabă unde ați avut prea multă încredere și unde nu ați avut deloc? Cel mai greu pentru toți oamenii este să ajungă la o doză de echilibru, în special cu această planetă căreia îi place mult și din ce e bun, dar și din ce e rău. 

Jupiter are legătură cu justiția și cu dreptatea, dacă ai fost superficial, dacă ai luat-o pe scurtătură, dacă ai făcut compromisuri sau ai apelat la tot felul de trucuri, s-ar putea să dai nas în nas cu greșelile tale. Ne lăsăm conduși de vocea societății? Vrem ce au ceilalți sau vrem cu adevărat ceea ce ne reprezintă? Jupiter este expansiv, aduce noroc, abundență și tot felul de ocazii în viața noastră, dar el le aduce atunci când am construit pe o bază solidă, altfel nu vom putea duce ceea ce ne dă. Care este direcția în care ne-am dori să mergem de data aceasta? Care dintre ocaziile care joacă în fața ochilor noștri e cea care s-ar potrivi nouă? Cât de sinceri suntem cu noi înșine? Ce vrem, de fapt? Jupiter retrograd ne poate aduce până pe 28 octombrie șansa de a avea ochi de văzut și urechi de auzit. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Jupiter în semnul vostru v-a adus multă lene, un fel de „lasă, mă, că merge și așa” că se întâmplă de la sine, însă acum vă cere nota de plată, unde ai fost prea leneș, unde ai procrastinat. De judecata proprie, de aceea trebuie să vă temeți, de mintea voastră, dacă ați fost prea expansiv, dacă ați exagerat și unde anume, asta va trebui să clarificați cu voi înșivă, trebuie să vă ajustați comportamentul și să nu mai considerați că tot ce zboară se mănâncă. Să faceți diferența între ceea ce vă doriți și de ce aveți nevoie cu adevărat, cum anume puteți construi autentic. 

Taur/ Ascendent în Taur

Ați reușit să faceți ceva curățenie în viața voastră? Sau Jupiter v-a scăpat cumva exact de oamenii pe care i-ați fi dorit în continuare în viața voastră? Vi se pare că trăiți aceleași lucruri vechi și prăfuite, că ați rămas tot acolo și parcă așteptați să vă pice din cer, nu faceți nimic pentru a schimba situația în care vă aflați. Pierderile pe care le-ați avut ar trebui să vă pună pe gânduri și să vă facă să înțelegeți că s-ar putea ca doar voi și numai voi să fiți cei responsabili pentru ele. Dacă ați întâmpinat neplăceri, nu mai dați vina pe alții, ci mai degrabă pe așteptările voastre ireale. Începeți să construiți diferit, căci anul viitor Jupiter va intra în semnul vostru, iar aceasta e o etapă de pregătire. 

Rac/ Ascendent în Rac

Jupiter în casa a 10-a vă cere să fiți sinceri cu voi înșivă pe plan profesional. Acolo unde ați simțit că nu e prea bine la muncă, ați sesizat că e o oarecare instabilitate, atunci apărați-vă și încercați singuri să vă puneți la adăpost. Aveți nevoie de limite acolo și nu în sensul de retragere, ci mai degrabă de inițiativă, de a atrage atenția asupra a ce nu a fost corect, de a vă schimba atitudinea, mai ales. Nu vă complaceți, ci treceți la altceva, faceți o schimbare dacă nu mai obțineți ceea ce vă trebuie. Lui Jupiter îi place să se miște, nu vrea niciodată să rămână într-un loc unde nu îi este bine, de unde nu obține ceea ce dorește. 

Citește continuarea pe ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 17 aug 2022, 20:03

Cum știi dacă ai depresie. 11 semne la care să fii atent

Depresia, cauze, simptome, tratament. Cum știi dacă...


Sursa foto: Carmen Harra, facebook

Carmen Harra, despre cum îți poți afla data morții și cum o poți schimba: „Oricine poate să o afle, sunt anumite calcule....”

Sursa foto: Bianca Drăgușanu, instagram

Bianca Drăgușanu, despre femeile mici de înălțime: „Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă, nu ești om”

Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram, Carmen Iohannis/ Foto:Agerpres

Cătălin Botezatu critică ținuta purtată de Carmen Iohannis la funerariile Reginei: ”E inadmisibil!”

Theo Rose, Anghel Damian, captură video Youtube/ Codin Maticiuc

Theo Rose și Anghel Damian, prima apariție împreună: „Mi s-a schimbat viața cu totul”

Claus Iohannis și Carmen Iohannis/ Foto:Agerpres

Carmen Iohannis, gafă la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Prima Doamnă a României a fost taxată imediat

A murit Iosif Zilahy, fostul soț al Mioarei Roman. Catinca Zilahy, mesaj sfâșietor

Captură video YouTube

Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a: Video emoționant cu momentul în care câinii reginei își iau adio de la suverană, pentru ultima oară

 Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu, despre boala incurabilă cu care a fost diagnosticat. Dezvăluirile șocante ale fostului sportiv: ”Doar la morga mai trece!”

Sursa foto: Neti Sandu, Instagram

Cum ar reacționa Neti Sandu dacă ar fi concediată de la Pro TV: „Dacă mă dau afară..”

Bianca Drăgușanu/ Captură video Youtube, theXclusive

Bianca Drăgușanu, despre conflictele cu alte femei: „M-am mai ciufulit și eu”

Mugur Mihaescu, foto Facebook

Mugur Mihăescu, revoltat din cauza facturilor la energie electrică: „Noi suntem sclavi”

Minodora și mama ei, Captură foto Vorbește Lumea, Pro Tv

Minodora, în doliu. Mama artistei s-a stins din viață: „A fost bolnavă, nu a mai rezistat”