Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru două zodii. Conjuncția care ne va schimba viața
Data publicării:
Camelia Pătrășcanu cum ne poate schimba viețile conjuncția Mercur-Soare-Saturn.

Camelia Pătrășcanu a făcut noi previziuni zodiacale, potrivit fanatik.ro

Pentru Berbeci, conjuncția Mercur-Soare-Saturn din Pești aduce o minte mai iscoditoare. Își pot da seama de un șir de cauze și efecte. Trebuie să vadă ce au făcut greșit pentru a îmbunătăți anumite aspecte ale vieții lor. Sunt multe fise care cad și simt care este calea lor.

Taurii au o perioadă în care își dau seama care e rolul lor și locul lor potrivit în lumea asta. Se gândesc că e mai importantă calitatea călătoriei și felul în care se simt în viața lor. Sunt mai atenți la constrângerile subtile care există în anumite contexte.

Gemenii au o înțelepciune dată de a înțelege ce responsabilități e cazul să își asume și care nu. Participă la anumite proiecte, poate chiar li se face curte. Au înțelepciunea de a nu se lăsa seduși de propuneri false sau care nu li se potrivesc.

Racii își cântăresc crezurile și valorile, adevărurile. Pot constata că ei cred în lucruri care pe alții nu îi mai animă. Încep să găsească o cale mai constructivă de a se raporta la propriile lor crezuri. Unele principii rămân de acum discrete. Stabilesc ce și cât mai comunică oamenilor din jur.

Leii au și ei multă înțelepciune în felul în care înțeleg cauzele unor eșecuri. Nu sunt mulțumiți de felul în care au evoluat lucrurile și vor să înțeleagă de ce s-au întâmplat lucrurile într-un fel și nu în altul.

Fecioarele, cu Soarele, Saturn și Mercur pot avea multe situații cu întâlniri importante, cu angajamente, cu semnarea unui contract, cu începutul unei colaborări. De aceea, e bine să analizeze care sunt cutumele, formalitățile. Să cunoască o anumită etichetă e important. Pot impresiona, nu calcă strâmb și nu creează situații hilare.

Balanțele au planetele cu mobilizare și muncă, dar și cu o riguroasă analiză a activităților inutile. Sunt atente unde se pierde timpul, unde sunt timpii morți. Cumva, acum vor să fie mai eficiente și să rămână doar cu preocupările care sunt sănătoase și utile pentru ele.

Scorpionii au o conjuncție plină de iubire. Pot avea mai multă blândețe, pot fi mai iertători. Au dorința de a-și oferi serviciile, pentru a împăca, pentru a ajuta, pentru a vindeca persoana de lângă ei.

Săgetătorii au planete care aduc rememorarea unor evenimente din trecut, care i-au afectat în biografia lor. Le este răscolită un pasaj din biografie care a fost mai tulburător, dar cu scopul de a corecta și vindeca. Au multe gânduri care revin, amintiri care revin, nu trebuie să fie surprinși.

Capricornii au multe discuții, gânduri legate de pasiuni. Simt nevoia să resuscite în viața lor ceva, să iasă din rutină. Poate fi vorba chiar de un sport, de ceva ce adorau să facă în perioada adolescenței. Vor să se întoarcă la perioada în care intuitiv făceau ce trebuie.

Vărsătorii au tripleta astrală plină de perspicacitate, prevedere, înțelepciune. Toate calitățile, foarte utile în profesia lor, sunt scoase acum în evidență. Își dau seama care este calea pe care trebuie să o urmeze ca să ducă la bun sfârșit o anumită acțiune.

Peștii sunt înțelepți, preocupați să înțeleagă mecanismele propriei lor gândiri. Își aduc aminte de ei înșiși cum erau cândva. Învață cum să facă lucruri, au o tehnică, deprind o metodă prielnică lor pentru a se mobiliza mai bine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel