Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Camelia Pătrășcanu a dezvăluit cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal.

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit cum afectează noul fenomen, fiecare semn zodiacal, potrivit fanatik.ro. Conjuncția Mercur-Neptun vine cu amenințări pentru patru zodii. 

Pentru Berbeci, conjuncția Mercur-Neptun aduce e cu mult ajutor celest. Înțeleg niște greșeli făcute în trecut, care au ținut de atitudinea lor, de gesturile lor. Poate au criticat pe cineva, poate au interpretat greșit anumite mesaje. În ceea ce privește sănătatea, aspectele sunt minunate. Dacă au început un tratament, sunt atenți cum să se recupereze și psihic.

Taurii au conjuncția aducătoare de înțelegere în legătură cu mediul în care se mișcă. Caută oamenii care au aceleași credințe și convingeri. Au anumite valori în care cred, aproape religios. Caută comunitatea în care ei se regăsesc. Pot fi sensibili la ce le susură alții în urechi. E bine să fie lucizi și să cântărească dacă ce aud e adevărul sau e un test.

Pentru Gemeni, o conjuncție care îi face să cântărească nu doar după criterii financiare dacă un post e bun pentru ei, ci și după criterii morale, spirituale. Se gândesc dacă ce au de făcut e conform conștiinței lor. Poate că unele lucruri pe care trebuie să le spună nu sunt congruente cu personalitatea sau crezurile lor.

Racii au planuri pe termen lung, legate de drumuri sau chiar mutări, relocări, contact cu persoanele din străinătate. Iau în calcul o posibilitate mai mare de schimbare. Pot avea o perioadă în care un act de care au nevoie e important. O decizie aparent simplă e foarte importantă. E ca un triaj.

Leii sunt ajutați să își facă anumite calcule legate de o colaborare, parteneriat. Această conjuncție îi îndeamnă să aibă o vorbă blândă, să ia în considerare mai mult lucrurile bune, să accepte o critică, dar fără să se mai mâhnească. Sunt chemați să pună mai mult preț pe oamenii care dovedesc anumite calități.

Fecioarele sunt ajutate să se prezinte în fața celorlalți ca persoane tolerante, ca un liant între alte grupuri de persoane. Cu cât au un discurs mai integrator, cu atât sunt mai apreciate. Mediază conflicte și acolo unde li se cere cuvântul sunt foarte apreciate luările lor de poziție. De asemenea, pot apăra drepturile altor persoane, să se erijeze în reprezentante ale unor persoane care au avut drepturile lezate.

Balanțele au multă intuiție profesională. Găsesc soluții simple și văd calități în anumiți colaboratori. Ghidează anumiți colaboratori nepricepuți să învețe. Pot fi ghidați de anumite erori care s-au făcut. Învață, fac pedagogie cu cineva pentru a fi în echipa lor.

Scorpionii sunt îndemnați la iertare în iubire, fie că e vorba de copii, de parteneri sau de alte persoane apropiate de la care nu primesc ce au investit. Perioada le poate odihni inima de emoții tulburătoare. Sunt zile în care pot primi ghidare de la cei din jur, dar și de la propriul suflet.

Săgetătorii au conjuncția care aduce destul de multă animație și mobilitate în casă. Ori sunt cu bagajele la ușă, parcă nu au astâmpăr. Se suprapun peste un timp în care vor să facă lucruri pentru ei. Intuiesc care sunt nevoile lor reale de somn, de odihnă, alimentare etc.

Capricornii sunt puși în contact cu crezurile și convingerile lor, cu sistemul lor de operare mentală. Încep să înțeleagă că lucrurile pot fi văzute și din altă perspectivă. Dacă lasă loc de alte viziuni își extind aria de înțelegere și de procesare mentală într-un mod admirabil.

Vărsătorii își valorifică o calitate pe care o au astfel încât să câștige bani. E o conjuncție prosperă, au o idee pe care alții nu o au. Pot descoperi un mod de a valorifica un lucru pe care îl au în casă și risca să fie aruncat sau descoperă un obiect pierdut de o mare valoare.

Peștii au foarte multă intuiție. Sunt în contact profund cu sufletul lor și conștiința lor. Știu exact cine sunt și, de aceea, sunt mai puțini vulnerabili la comentariile celorlalți despre ei. Cunoscându-și sufletul, capătă o seninătate, o încredere senină în propriile lor forțe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO
pixel