Camelia Pătrășcanu, horoscop. Ce schimbări aduce intrarea lui Mercur în Gemeni, pentru toate semnele zodiacale
Data publicării:
Camelia Pătrășcanu a făcut noi previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale. 

Pe 11 iunie 2023 are loc un nou eveniment astrologic important: Mercur intră în zodia Gemeni, moment ce pregătește mai multe provocări și schimbări pentru majoritatea semnelor zodiacale, spune Camelia Pătrășcanu, potrivit Fanatik. În timp ce anumite zodii pot descoperi secrete prețioase, altele pot avea beneficii pe plan financiar. Atenție, însă. Astrologul avertizează un anumit semn zodiacal, care poate avea parte și de dispute în această perioadă, întrucât vor face orice ca să obțină ceea ce-și doresc.

 

Berbec

Pentru Berbeci, sunt zile în care află multe secrete, unele de la locul de muncă, altele lucruri nebănuite despre ei și propriul corp. Încep să dea semnale că unele lucruri sunt greșite. E bine să facă anumite analize cei care urmează un tratament.

Taur

Taurii au un Mercur în zodia Gemeni isteț în privința banilor. Unii bani se manevrează prin acte, se folosesc de anumite prevederi/ avantaje din contracte. Alții își negociază bine atuurile, calitățile și performanțele. Pot câștiga prin mici alte activități. Speculează orice fel de avantaj.

Gemeni

Gemenii, cu Mercur în semnul lor zodiacal, pot ieși dintr-o perioadă de tristețe, depresie, gânduri negative. Încep să vadă lucrurile în altă cheie. Mintea le este mai alertă. Poate au fost și amorțiți până acum, fără chef. Lucrurile se schimbă odată cu acest tranzit. Au un bisturiu mental cu care secționează orice, pun totul sub analiză.

Rac

Racii au o perioadă care e mai investigativă. Sunt mai tăcuți, dar observă anumite lucruri. Vor să afle de ce nu le place de cineva sau ceva, iar alții vor să vadă care sunt adevăratele intenții ale celorlalți. Au un nas foarte fin. Vor să acumuleze informații în legătură cu niște lucruri pe care nu le dibuiesc acum. Călătoriile pot fi supărătoare, obositoare.

Leu

Leii au un Mercur în zodia Gemeni care aduce chef de discuții și chiar de polemică. Rezistă foarte bine la discuțiile în contradictoriu. Pot avea astfel de discuții mai ales pentru a tachina pe cineva. Sunt mai puțin receptivi la ideile altora, dornici să le transmită pe ale lor.

Fecioară

Fecioarele au multe discuții și negocieri la vârf. Pot fi purtate pentru proiecte importante. E foarte bine că argumentează cu date, cu cifre. Sunt foarte lucide mai ales în relația cu autoritățile sau cu șefii. Au acte, argumente, cifre și dovezi. Cu asta zdrobesc orice adversar. Pot triumfa în dispute chiar cu persoane foarte influente. Nu trebuie să se lase intimidate.

Balanță

Pentru Balanțe, apare gustul pentru călătorii și informare. Unele simt nevoia să se întoarcă la manuale, la școală, la profesor. Caută definiții. Poate că vor exista și dispute și atunci trebuie să se întoarcă la noțiunile de bază pentru a demonstra ceea ce doresc.

Scorpion

Scorpionii au un Mercur în zodia Gemeni care aduce multă diplomație. Sunt preocupați să le citească gândurile altora. Se prind foarte ușor de niște chestii, dar nu vor spune mereu. Își doresc să joace o anumită carte. Folosesc bine o informație sau intuițile pe care le au.

Săgetător

Săgetătorii au un Mercur în Gemeni vorbăreț, dornic de conexiune, de contacte, de întâlniri. Sunt foarte joviali și unii dintre ei vor să își împrospăteze alura și apariția. Unii pot spune că sunt din nou adolescenți, dar așa vor să trăiască anumite momente.

Capricorn

Capricornii au parte de inteligență și tact în problemele de zi cu zi, mai ales dacă au de-a face cu persoane nepricepute sau foarte tinere. Au un tact bun ca pedagogi. Sunt și mai emancipați și moderni în perioada aceasta.

Vărsător

Vărsătorii au un Mercur în zodia Gemeni plin de creativitate și istețime, perspicacitate. Găsesc soluții pentru lucrurile de care au chef, pentru ceva ce vor să rezolve pentru ei. Văd soluții pe care alții nu le văd. Pentru a avea chef de lucru, e bine să abordeze orice orar de lucru.

Pești

Peștii au mobilitate în casă, cămin, în viața privată, în legătură cu problemele lor personale. Unii au chef să facă schimbări în casă. Sunt un pic retrași, discreți, se ocupă de lucrurile lor în secret. Se ocupă de cei ai casei. 


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrologie  camelia patrascanu  horoscop  zodii 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel