Camelia Pătrășcanu, horoscop. Fenomenul astrologic de pe 8 martie, care vine cu schimbări importante asupra zodiilor
Data publicării:
Camelia Pătrășcanu a dezvăluit cu ce provocări vine perioada următoare pentru zodii.

Pe data de 8 martie, chiar de Ziua Femeii, va avea loc un fenomen astrologic important, care vine cu schimbări importante pentru toate semnele zodiacale, anunță Camelia Pătrășcanu, care a venit cu noi previziuni astrale, potrivit Fanatik.

 

Berbec

Berbecii au un moment care poate să le activeze o putere interioară, extraordinară, o mobilizare extraordinară. Se pot mobiliza și capătă, în ciuda tuturor lucrurilor din jur, convingerea că e ceva ce îi scoate la liman, ceva ce e dincolo de ei. Totul e să nu stea, să nu renunțe, să nu se blameze.

Taur

Taurii au o conjuncție care vizează o credință impalpabilă. Întâlnesc poate vreo personalitate, întâlnesc teze sau doctrine pe care și le compun, au un corp de doctrine în care cred. Sunt preocupați, deși sunt practici, de probleme mari. Poate sunt copiii care pun întrebări sau partenerul. Se discută lucrurile mari care se petrec în lume.

Gemeni

Gemenii au o conjuncție care le pune probleme morale la locul de muncă sau în funcția pe care o au, nu doar în legătură cu ei, dacă fac lucrurile corecte și sunt respectate anumite legități morale, ci și dacă ceilalți au în gând asta. Trebuie să vadă dacă o anumită funcție sau rol e prea mare pentru ei și nevoile lor de acum.

Rac

Racii au parte de puterea de a vedea limpede și clar lucrurile dincolo de efectul imediat și de ce văd ceilalți oameni. Sunt foarte buni povestitori, pot transmite și pot povesti celorlalți. Au harul de ghid, de protector. Descoperă că au calitatea asta în buzunar, de a fi buni îndrumători și se simt ghidați către această activitate. Pot accepta că pot aduce în practica lor ocrotirea persoanelor din jurul lor. Le stă foarte bine să fie profesori, să fie îndrumători.

Leu

Leii pot accepta niște pierderi de persoane, cineva îi poate părăsi plecând de lângă ei. Au puterea de a accepta limitările și constrângerile. Sunt mai bravi în fața situațiilor mai neplăcute. Curajul nu face ca lucrurile rele să se întâmple, ci dimpotrivă, să nu se mai producă.

Fecioară

Fecioarele își cunosc menirea în viață, în lume, în grup, în colaborare sau parteneriat. Au intuiția foarte clară ce au de făcut. Vorbesc din suflet, cu conștiință, pot face lucruri în ciuda rațiunii, dar sunt conștiente că le fac. Rațiunea nu lipsește, dar își permit luxul încât având luciditatea la purtător pot constata că pot face lucruri care nu se supun logicii, dar trebuie făcute.

Balanță

Balanțele au crezurile aplicate în datoria pe care trebuie să o facă. E vorba de activitatea de zi cu zi și atitudinea pe care o au față de sarcini. Au puterea de a îndura poate niște nedreptăți, niște pierderi care nu sunt din vina lor.

Scorpion

Pentru Scorpioni, Soare-Neptun îi pune în conștiință cu miezul inimii lor. Simt că indiferent ce se întâmplă nu pot face altceva decât să acționeze așa cum simt. Au puterea să își asume urmarea unei anumite căi.

Săgetător

Săgetătorii au o conjuncție cu blândețe și compasiune pentru cineva din familie. Se gândesc că poate n-au ajutat destul. În diverse contexte pe care le traversează, le pasă mai mult de cei din jur. Au mai multă grijă și de ei. Sunt mai atenți la semnalele pe care corpul le transmite.

Capricorn

Capricornii au idei inspirate, ingenioase, chef de a vorbi sau de a scrie. Pot deveni poeți, sunt mai romantici, mai tandri. Este o conjuncție care îi ajută să își acceseze gândirea înaltă, inspirată, imaginativă. Pot face lucrurile cu mai multă jovialitate și poezie.

Vărsător

Vărsătorii sunt în contact cu propriile lor puteri interioare, care nu țin de antrenament. Știu că în adâncul lor pot face lucruri, se pot întoarce la o calitate, la o stare de a fi. Nu doar că sunt legați de trecut, dar știu că în ei zace puterea extraordinară de mobilizare.

Pești

Peștii sunt puși în conexiune puternică cu conștiința lor. Se activează puterea alimentată de sufletul lor, de spiritul lor, de a avea niște intuiții extraordinare. Sunt acum cei mai buni profeți. Știu adevăruri dincolo de aparențe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă
pixel