Camelia Pătrășcanu, horoscop. Fenomenul astrologic de pe 9 iunie vine cu schimbări majore pentru zodii
Camelia Pătrășcanu a făcut noi previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Toate zodiile vor avea parte de o mare schimbare pe 9 iunie, întrucât se anunță a fi un fenomen astrologic extrem de important.  Luna formează conjuncție cu Saturn, iar acesta este momentul în care putem să tratăm cu mai multă înțelepciune anumite situații, să ascultăm mai bine ce au alții de spus, dar și să convingem persoanele din jurul nostru că avem dreptate în anumite situații. Pe de altă parte, anumite persoane primesc avertismente, atât pe plan financiar, cât și pe cel al sănătății, însă pe larg vorbește Camelia Pătrășcanu, care a făcut noi previziuni astrale, potrivit Fanatik

 

Berbec

Berbecii sunt îndemnați să consoleze sau să mângâie pe cineva. În cazul în care se tem de o pierdere, înțelepciunea lor se manifestă prin detașare. Micile pierderi financiare și greșeli nu mai reprezintă neapărat o dramă.

Taur

Pentru Tauri, ziua saturniană vine cu înțelepciunea legată de prietenii. Nu se mai panichează în legătură cu viitorul lor. Indiferent ce își propun să facă, fac cu tot sufletul. Au nevoia de a explora tot ce e mai bun în ei. Experiența, procesul,  explorarea interioară sunt mult mai consistente.

Gemeni

Pentru Gemeni, vin zile importante în relația cu autoritățile. Aduc argumente privind munca lor. Vor să demonstreze că au respectat normele, că nu au greșit, că s-au purtat corect. Pe 11 iunie vor avea capacitatea de a asculta punctul de vedere al celuilalt. Își arată disponibilitatea sufletească față de alții.

Rac

Racii au zile cu spirit de convingere. Pe 9 iunie pot convinge o persoană de care depind, poate chiar trebuie să le dea un act. Intuiția are un cuvânt de spus. Conving alți oameni să își lărgească orizontul. Pe 11 iunie, poate fi vorba de dorul de o persoană aflată la distanță. Sufletul lor tânjește după un loc sacru, unde își pot întregi sufletul.

Leu

Pentru Lei, vin zile cu preocupări materiale și financiare. Unii sunt afectați în zona sănătății. Leii se numără printre acele zodii care pot diagnostica, cu sau fără aparate, unde trebuie să intervină.

Fecioară

Fecioarele au două zile importante pentru sufletul lor datorită întâlnirilor pe care le au. Înțeleg altfel niște lucruri din trecut. Înțeleg că au fost judecate greșit. Au puterea să se detașeze și să vadă totul din altă perspectivă. Se rezolvă, așadar, o situație emoțională.

Balanță

Balanțele se numără printre cele patru zodii care au de lucru cu ele și cu alții, anunță Camelia Pătrășcanu. Trebuie să fie îngăduitoare, poate chiar să aibă grijă să explice cu atenție, să îndrume sau să învețe pe cineva, ceva.

Scorpion

Pentru Scorpioni, vine o perioadă de răsfăț, dar cu înțelepciune. Înțeleg cum să se lupte cu viciile lor, cu poftele lor. Sunt foarte atenți la aceste aspecte. Relația cu copii este foarte subliniată acum. Trebuie să aibă multă răbdare, toleranță, îngăduință și iubire pentru a înțelege nazurile copiilor lor.

Săgetător

Săgetătorii se numără printre acele zodii care se ocupă de propria persoană. Unii nu vor să fie deranjați de alții sau se ocupă doar de ai casei. E posibil să îngrijească persoane în vârstă. Vârstnicii ocupă un loc important în cadrul familiei. Au de-a face cu casa și le place să petreacă timp în casă.

Capricorn

Capricornii au simț pedagogic. Pot povățui sau pot învățat pe alții. Sunt foarte atenți la studii școlare sau la cursurile pe care le fac. Unii pot învăța și din experiență. Observă cu atenție ce se întâmplă în jurul lor.

Vărsător

Vărsătorii sunt foarte practici pe 9 iunie 2023. Sunt acele zodii cu pricepere manuală, iar prin activitatea lor vor să îi servească pe alții. Fac diverse treburi gospodărești și abilitățile lor le sunt bine subliniate. Își pun niște pofte-n cui, deși ele pot fi destul de mari. Se sacrifică pentru casă și oamenii dragi.

Pești

Peștii au două zile cu intuiție și preocupare pentru propria persoană. Abia acum le pică fisa și își dau seama care au fost stările lor, slăbiciunile lor, care sunt trăsăturile de succes ori trăsăturile mai slabe. Sunt ajutați să vadă cu claritate ce merge și nu merge. De asemenea, pot găsi remedii, soluții, prin maturitate sufletească.

Data: 08 iun 2023, 19:10
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: camelia patrascanu  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sursă foto: Youtube/ La Măruță

Jorge a șters pe jos cu întreaga carieră muzicală a Andreei Bălan. A cedat în fața lui Cătălin Măruță și a spus ce crede

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodiile care au parte de bani: „Apare prosperitate”

Teo Trandafir, captură video Youtube

Teo Trandafir, revenire spectaculoasă, după plecarea de la KanalD. Vedeta a lăsat televiziunea pentru prima ei dragoste: „Abia aștept să începem o călătorie frumoasă”

Sursă foto: Murderpedia/ Mary Bell la 11 ani

Fetița de numai 11 ani care a ucis doi băieți. Cazul șocant care a făcut înconjurul lumii: „Avocații mă vor scoate”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Mona Segall, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar, Instagram

Mona Segall, producătoarea America Express, renunță la show-ul de succes: „Nu vrea să mai filmeze în...”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Sursă foto: Instagram/ Dana Roba

Daniela Roba, zvonuri despre despărțirea de Beni, în urma criticilor primite. Care a fost decizia make-up aristei

Sursa foto: Dan Bittman, Facebook

Dieta prin care se menține Dan Bittman în formă, la 61 de ani: „Am văzut că la mine a dat rezultate”