Camelia Pătrășcanu, Horoscop - Lună Nouă în zodia Berbec: Zodia care se îndrăgostește
Astrologul Camelia Pătrășcanu vine cu previziunile astrale pentru perioada 21 martie -23 martie. Avem Lună Nouă în zodia Berbec, iar efectele vor dura câteva zile.

Luna Nouă în zodia Berbec are loc  astăzi, 21 martie, de la ora 19:00. Potrivit astrologului Camelia Pătrășcanu, efectele se vor simți până pe 23 martie 2023. Iată previziunile astrale dezvăluite de Camelia Pătrășcanu, pentru Fanatik.


Berbec

Pentru Berbeci, pentru că se întâmplă chiar la începutul zodiei lor, se bazează pe istețime. Au nevoie de informații. Își pun mintea la lucru. Mercur, de care dispun, îi invită să aibă o detașare și luciditate mai pronunțate. Pornesc, într-adevăr, cu foarte multă energie la lucru. Au toate șansele să facă lucruri mari.

Taur

Pentru Tauri, este o Lună Nouă foarte specială. Deși este un moment de deplină acțiune, la ei harta indică răbdare. Pot acționa, dar mai ales prin analizarea acțiunilor celorlalți. Pot acționa acolo unde apare un loc gol prin non-acțiunea cuiva. Este posibil chiar ca unii Tauri să amâne o anumită acțiune și la următoarea Lună Nouă, pe 20 aprilie, să fie mai pregătiți.

Gemeni

Pentru Gemeni, este o Lună Nouă care îi invită să aibă o viziune mai amplă asupra vieții. Își fac planuri de viitor, poate chiar mai multe, în buna lor tradiție. Au nevoie de libertate și asta aduce o dorință mai mare de a ieși din cutie. Pot afla soluții dacă se sfătuiesc cu oamenii sau urmăresc modele care au reușit să aibă succes, să se rupă de un sistem.


Rac

Pentru Raci, este o Lună Nouă cu o mare energie mai ales în carieră și reputație. Pot avea niște oferte grozave de a ocupa posturi mai înalte. Li se dau pe mână niște proiecte de care trebuie să se ocupe. Sunt scoși din starea de confort. Dacă nu se simt bine unde se află, Luna Nouă le dă curaj să își spună punctul de vedere.

 

Leu

Pentru Lei, fenomenul vine cu deschidere, cu o perspectivă nouă. Pe baza unor informații primite în avans, înaintea altora, își fac un tablou de ansamblu și schimbă niște strategii sau direcții. Schimbă destul de semnificativ felul în care își rezolvă treburile. Tinerii pot alege o altă direcție de educație. Se configurează o altă cărare de viață.


Fecioară

Pentru Fecioare, această Lună Nouă din zodia Berbec aduce curajul de a-și cere drepturile. Unele pot primi onorarii mai mari. Altele prind curajul să înceapă niște acțiuni care le pot aduce și faimă, nu doar bani. E o Lună Nouă care se bazează pe calitatea relațiilor de colaborare. Au nevoie de un hei-rup. Unele Fecioare se mobilizează și când văd că nu au cu cine să conlucreze.

Balanță

Balanțele sunt ajutate în viața socială. Sunt stimulate să își dorească o reinventare, o reîmprospătare a lor, inclusiv stilistică. Tânjesc după tinerețe, după revigorare, după regenerare. Au avântul necesar pentru a nu se mai lăsa pradă timpului, bătrâneții, beteșugului, oboselii. De asemenea, sunt mai vocale Balanțele, poate mai ofensive, poate curtează alte persoane. Sunt mai vizibile din acest moment.

Scorpion

Scorpionii au proiecte noi la muncă. Pun mâna la treabă și fac multe lucruri din propria lor inițiativă. Depind mai puțin de cei din jur. E bine să își propună acele lucruri pe care le pot rezolva mai bine singuri.

Săgetător

Săgetătorii au parte de bucurie, entuziasm și tinerețe. Mulți se poartă ca niște adolescenți și lucrul ăsta îi aranjează: au umor, sunt optimiști. Au un optimism molipsitor. Acestea sunt energiile momentului. Luna Nouă îi ajută să înceapă, de plăcere, un proiect nou. Unii se pot îndrăgosti.

Capricorn

Capricornii au parte de o mare dinamică în familie, în casă. Gândesc strategii prin care își pot mări averea. Ei trebuie să hotărască în ce se implică și ce proiecte au pe mână. E bine să își vadă de pătrățica lor la locul de muncă.

Vărsător

Vărsătorii au proiecte noi pe care le pot începe acum sau unul și bun. Fac ceva ce alții n-au mai făcut ori într-un alt stil față de cum au făcut alții. Aduc elemente noi în mediul lor de lucru. Își urmăresc propria lor idee indiferent de ce spun ceilalți. Să își folosească originalitatea și creativitatea. Au chef de excursii și de mișcare.

Pești

Lună Nouă în zodia Berbec. Pentru Pești, fenomenul astrologic aduce proiecte bune din punct de vedere financiar. Își propun să scoată bani din orice, dacă se poate. Saturn, în semnul lor zodiacal, aduce un bun ritm și consecvență. Acumulând multă experiență, pot folosi această Lună Nouă ca de acum încolo să urmeze un drum ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Maria Alexandru | Dată: 21 Martie 2023, 10:54

DC Media Group Audience

Tudor Chirila, foto Instagram

Tudor Chirilă, răspuns genial pentru copiii săi, după ce i-au cerut să le cumpere telefoane: „Pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Voi cu Voicu

Cristina Demetrescu - Horoscopul verii 2023. Zodiile care vor da lovitura: „Mari șanse din punct de vedere profesional, creștere, promovare”

Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida este în doliu. Vedeta va lipsi de la Acces Direct: „Este un eveniment greu în familie”

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop. Fenomenul astrologic de pe 9 iunie vine cu schimbări majore pentru zodii

Stephan Pelger, foto Instagram

Ioana Mandache, despre Stephan Pelger: Era foarte trist. Confirmase că vine și la petrecerea Viva, dar nu a mai ajuns

Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea

Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

Sursa Freepick

Horoscop. Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru ultimele ȘASE semne din zodiac

Sursă foto: Instagram/ Sarah Juree

A fost exclusă din învățământ după ce s-a aflat ce făcea în afara programului. Povestea profesoarei care își vinde pozele online: „Mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor”

Sursa foto: Marina Almășan, Facebook

Recunoașteți personajul? Este o cunoscută prezentatoare TV și scriitoare de la noi din țară

Sursa foto: unsplash, autor Obie Fernandez

Cele mai irascibile semne zodiacale. Le este greu să-și schimbe comportamentul

Bianca Drăgușanu, foto Instagram

Educație fără fițe. Fiica Biancăi Drăgușanu merge la o școală de stat: „Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”

Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Copiii adoptivi ai Luminiței Anghel s-au reîntâlnit. Reacția artistei după ce David Pușcaș a revăzut-o pe Măriuca