Camelia Pătrășcanu, horoscop martie 2023. ZODIILE norocoase ale lunii: Succes pe toate planurile
Data publicării:
Astrologul Camelia Pătrășcanu vine cu previziunile astrale ale lunii martie 2023.

Camelia Pătrășcanu a fost invitată la Canal 33, acolo unde a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în luna martie 2023. 

Potrivit Fanatik, astrologul a nominalizat două zodii drept norocoasele lunii. 

 


Berbec

Își revin după o perioadă în care au fost amorțiți, nu au avut curaj. În martie sunt încrezători în propriile forțe, se văd cu o aură și sunt mai dinamici, pot face mai mult sport. Se anunță planuri, drumuri și contacte cu multe persoane. Venus în semnul lor zodiacal le dă o energie plăcută.

 

Taur

Ia aminte la acțiunile celorlalți, trebuie să urmărească foarte atent contextul din jurul lor. Au o dispoziție mai romantică sau contemplativă în privința sentimentelor, trăirilor și senzațiilor. Inspirație și zile pline de senzualitate. Energie pentru creație.

Gemeni

Sunt subliniate relațiile sociale și imaginea publică. Venus și Jupiter te ajută să te aliniezi cu alții sau pentru a participa la evenimente. Ești inspirat să fii o voce pentru ceilalți, cumpătarea este de partea ta. Ai puterea de a anticipa, de a vedea limpede lucrurile.


Rac

Cariera, drumul în viață și impactul pe care îl ai sunt sprijinite în martie. Ai parte de un spor de imagine printr-o funcție sau rol, poți primi un scaun impozant sau acțiunile tale te propulsează. Poți promova în domeniul profesional, ieși în evidență.

Leu

Comunicarea își spune cuvântul. Fac pe profesorii și îi prinde acest rol. Prin propriul exemplu inspiră oamenii, dar și prin dispoziția tonică. Oferă o viziune celorlalți. Drumuri în străinătate. Planuri mari și frumoase de viitor, sunt necesare multe diligențe oficiale.

 

Fecioară

Interes pentru sănătate și bani. Au nevoie să inventezi soluții, formule prin care să câștige mai bine decât până acum. Vor să își sporească belșugul. Mercur în Pești îi invită să-și analizează greșelile și ezitările și prind curaj sub bagheta cuiva pentru a se afirma.

Balanță

Plantele Venus și Jupiter subliniază relațiile și imaginea publică într-un mod miraculos. Se anunță schimbări de imagine, relații frumoase și de mare sprijin. Se deschid uși ferecate până acum, se ajunge la oameni greu accesibili. Vești din străinătate.

 

Scorpion

Martie aduce muncă, mobilizare și planuri noi care se conturează deja. Adresarea trebuie să fie înțelegătoare și blândă. Vin foloase, câștigurile te motivează enorm. Se rezolvă multe lucruri concrete și își ordonează viața pentru a crea contexte pentru sporirea averii.

 

Săgetător

Conjuncția Venus – Jupiter vorbește despre iubirea de toate tipurile, de sine în primul rând. Te analizezi mai des, capți îndrăzneală și faci primii pași în activități și acțiuni pline de pasiune. Uranus anunță lucruri noi într-un nou domeniu, vin schimbări. Ai multe de oferit.

 

Capricorn

Sportul material este clar. Vrei să ai confort și să aduci mai multă modernitate și utilitate în casă. Relațiile de familie se îmbunătățesc, mai ales cu partenerul de viață. Se repară multe aspecte, cere ajutor dacă ai nevoie pentru că îl primești. Valorifici o moștenire.

Vărsător

Planuri și proiecte, idei frumoase care trebuie ordonate. Ai chef să faci mai multe drumuri decât altădată. Vrei să fii lăsat în pace, să ai libertate de expresie. Ai nevoie de lejeritate și autenticitate. Contact cu persoane cu care schimbi idei pe placul tău.

Pești

Conjuncția este fixată în jurul banilor care vin de pe urma muncii. Cea mai norocoasă zodie în acest sens. Fără eforturi uriașe se poate ajunge la câștiguri grozave pentru că Mercur stă în Pești până pe 20 martie. Au vorbele la ei, se pot baza pe farmecul lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: berbec  camelia patrascanu  martie 2023  Varsator  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel