Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii decembrie. Ce se întâmplă cu zodiile de sărbători
Data publicării:
Camelia Pătrășcanu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii până la finalul anului 2023.

Camelia Pătrășcanu a făcut noi previziuni astrale, în care a anunțat ce le va aștepta pe zodii de sărbători, potrivit Astro Fanatik.

 

Berbec
O a doua jumătate a lunii decembrie în care au multe de făcut, multe de decis, sunt foarte implicați. Unii poate mai lucrează sau le este mintea la lucru, dacă nu, sunt foarte implicați să facă totul așa cum își doresc ei. Pot lua decizii bune financiar și pentru oamenii din jurul lor.


Taur
Sunt foarte preocupați să colaboreze, să primească sprijin sau sunt orientați către persoanele care pot face lucrurile în locul lor, țin mult la libertate. De aceea, se bazează pe alții și e posibil să ceară ajutorul. Primesc multe sfaturi și mult sprijin. Atenție la sănătate.


Gemeni
Sunt vorbăreți, dar planeta lor retrogradează. Sunt zile în care și ei contează mult pe oamenii din jurul lor. Îi irită pe cei din jurul cu cererile lor, astfel încât trebuie să fie atenți la modul în care fac sugestii, recomandări, din 23 decembrie pot fi certăreți. 


Rac
Multe lucruri de făcut și sunteți destul de hărnicuți, nu doar pentru voi, ci și pentru cei din jur, astfel încât să știți pe toată lumea bine. Poate fi o atmosferă foarte frumoasă pentru voi, care vă dă tact, finețe, să vă adaptați la nevoile celorlalți. 


Leu
Această perioadă aduce tot felul de idei năstrușnice și e posibil să fiți animatorii petrecerii, cu tot felul de glume, idei, de aceea e important tonul pe care-l dați. E bine să vă adaptați și la nevoile celor din jur. 


Fecioară
Zile care anunță multă agitație, muncă de făcut în casă și e bine să vă mobilizați cât mai repede, pentru a termina la timp. De Crăciun, luna indică tot felul de activități pe lângă casă, astfel încât nimeni să nu fie pus sub pericol. Vreți ca totul să fie în ordine, e foarte dinamică harta, nu prea stați degeaba.


Balanță
Zile cu multe drumuri și vizite, astfel încât de Crăciun se anunță drumuri și trebuie să fiți atenți, pentru că Mercur se menține retrograd. După Crăciun, sunt zile mai potrivite pentru tragerea sufletului după această agitație, pentru a fi în formă de Revelion.


Scorpion
Aveți multe lucruri de făcut și sunteți grijulii ca lucrurile să fie făcute cu cap. Lucrurile vă ies. Tot la bani vă este gândul sau să nu se strice ceva, să nu fiți puși inutil pe drumuri și e bine că sunteți vigilenți. De Crăciun, e important ca cei din jur să se simtă bine.


Săgetător
Această perioadă aduce mai multă atmosferă de libertate, independență. Trebuie să vă placă ce faceți, să aveți chef, dar mai mult veți delega sarcinile, decât să vă ocupați de ele.


Capricorn
Energia nu este atât de debordantă, e bine să vă cunoașteți limitele. E important ce fac cei din jur și cum îi sprijiniți. E bine să nu vă faceți nevăzuți și să luați parte la aceste activități. E posibil să vă petreceți sărbătorile alături de persoane de care aveți o datorie.


Vărsător
Multă animație, invitații, chef de a ieși în evidență, societate, reușiți să vă remarcați. Datorită colectivității aveți idei care sunt bine primite. Poți face lucruri dincolo de așteptări.


Pești
Este o perioadă care vă responsabilizează, multe sarcini și grijă, ca lucrurile să iasă bine. Să aveți mai multă blândețe față de imperfecțiunile care apar. Nu vă stresați inutil. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”




pixel