Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru iunie 2024. Zodiile care au parte de prosperitate financiară
Data actualizării:
Data publicării:
Camelia Pătrășcanu a făcut previziunile astrale pentru începutul verii 2024.

Camelia Pătrășcanu a făcut previziunile astrale pentru toate zodiile în cadrul emisiunii Golden Hour cu Jessie.

 

Berbec

Va fi o lună foarte activă, au multe lucruri de făcut, multe deplasări rapide. Niște idei și proiecte noi, pentru care trebuie să găsească o modalitate de a le pune în practică. Se bazează pe prieteni, nu e recomandat să împrumute bani pentru ideile pe care le au. Au un mare interes de a câștiga bani, vor și cheltui, dar nu trebuie să-i risipească. Cheltuielile vor produce prosperitate după 10 iunie. Stau foarte bine pe relații. 

Taur

Luna iunie poate fi foarte fructuoasă financiar. Dezvoltă niște activități adiacente. Își pot schimba cu totul ocupația. Descoperă niște nișe noi care le aduc bani, sunt talentați de ceva ce fac. Este ceva ce ei știu să facă, stăpânesc, au exercițiu. E posibil ca unii Tauri să valorifice o oportunitate legislativă pe care o au acum sau o ofertă, astfel încât să câștige bani mai mulți ca până acum. 

Gemeni

Încep să se simtă mai în formă, cu chef, interes pentru ce se întâmplă în jurul lor. E bine să nu se creadă mai grozavi decât ceilalți și să-și dezvolte personalitatea. La ei arată ca o trezire, o activare după o vreme. Visează mult, se laudă, au încredere că pot face față unor provocări. Au nevoie de libertate, respect, nu stau acolo unde nu pot colabora, nu le este acceptat stilul de lucru. 

Rac

Luna iunie este aducătoare de o trezire socială, prieni, cunoștințe. Au nevoie să simtă oameni în jurul lor cu aceleași pasiuni, interese. Caută grupuri cu același crez, asta le-ar face foarte bine. Au multe de împărtășit. Unii nu se pot simți în largul lor. Nu au puterea să se rupă de anumite grupuri decât cei foarte curajoși. Ceilalți se pot izola, sunt discreți, au nevoie să acumuleze informații. Pentru cei care au întârziat să dea examene, e bine să o facă. 

Leu

Este o lună foarte bună, populară, cu experiențe, aventuri. Vin invitați din toate părțile, fac multe planuri, își propun câte o aventură, un proiect. Ar trebui să învețe din experiențele celorlalți. Trebuie să pătrundă în medii noi, să-și extindă rețelele, pentru că activitatea lor este îmbunătățită de acestă rețea de susținători pe care ei și-o fac. Alți Lei pot fi curtați.

Fecioară

Planetele din iunie sunt în zona carieri, au miză mare. Indiferent ce se întâmplă la locul de muncă, e o lună importantă, în care se întâmplă lucruri, poate fi vorba despre niște schimbări, propuneri bune din partea șefilor, care sunt de acceptat. Pot candida pentru o funcție mai înaltă, sunt discuții, dispute, argumentele lor pot face impresie, pot fi ascultate. Luna iunie este una de succes pentru multe Fecioare.

Balanță

Această lună este una foarte plimbăreață. Este o lună bună pentru călătorii, se pot întâmpla tot felul de lucruri la drum, care fac parte din aventură. E bine să fie mai atente la drum lung. Pot fi tot felul de peripeții. Pentru alte Balanțe care nu-s în vacanțe, plimbă hârtii, se luptă pentru un răspuns, o autorizație, bat la niște uși. Așteaptă un răspuns legat e profesie, medical. Este bine să fie insistente.

Scorpion

Este o lună în care li se cere să fie atenți la bani, dacă se pierd, de ce. E posibil să constate că trebuiau să aibă mai multe economii, își fac calcule. Dacă au întârziat cu anumite taxe, e posibil să aibă parte de pagube. Unii pot pierde bani din cauza altora care nu și-au făcut treaba.

Săgetător

Au mult farmec, este luna lor, sunt vedete. Sunt foarte în vogă, indiferent de vârstă, este momentul lor. Sunt vizibili, luați în atenție. Au multe întâlniri, fac o foarte bună impresie. Fac impresii doar prin simpla prezență. Poate fi o lună importantă pentru orice parteneriat. 

Capricorn

Ar trebui să fie drăguți, să ofere sfaturi, pentru că li se cer. Luna iunie poate veni și cu o ofertă de a-și schimba prioritățile, de a face loc altor roluri în viața lor, de a se rupe de rutină și de a face alte lucruri. Pot învăța lucruri noi, să capete noi aptitudini. 

Vărsător

Iunie este o lună cu cheltuieli, ori ar vrea să cheltuiască, dar nu au de unde. Dorințele sunt mari, la multe vor spune pas. Își dau seama că nu toate plăcerile sunt și utile. Este o lună în care au idei noi, creativitate nouă apare la orizont. Nu trebuie să lucreze la normă, obligați, dacă au niște angajamente vechi, le pot plasa în alt timp, pentru a avea acum timp pentru ei. 

Pești

Sunt discuții în casă, unii pleacă, alții vin, sunt discuții despre bunuri, valorile care au fost transmise, comportamente care i-au afectat pe Pești, au curajul acum să riposteze sau să spună lucrurilor pe nume. Tot ce ține de familie, de viața privată e animat. Unii pot călători des, alții sunt în renovări.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop

Cine ar fi crezut! Ce a putut mânca Jador!

Jador a făcut mărturisiri emoționante despre viața sa.



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video

Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Captură video: YouTube/Vocea României

Tudor Chirilă, săgeți către colegii săi la Vocea României. Horia Brenciu i-a dat Super Block când a auzit ce a spus: „Nu așa se face. Te rog foarte mult!” / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Sursa foto Instagram Lora

Mari emoții pentru Lora şi Ionuţ Ghenu. Gestul făcut de artistă după căsătoria religioasă - Video




pixel