Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna aprilie. Previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni astrale pentru perioada următoare.

Berbec

Berbecii au planete în semnul lor zodiacal. Mercur retrograd e acolo, iar Venus este din 5 aprilie. Este importantă o autoanaliză la rece și foarte limpede a abilităților limitelor, capacităților, experienței, atitudinii, organizarea, strategia pe care Berbecii le compun acum pentru ceea ce vor să facă. De aceea este și Mercur retrograd, pentru că învață din lecțiile trecute, dar planeta lor este în Pești. Nu trebuie să se grăbească să acționeze, dar nici să nu acționeze pentru că simt. Sunt importante în cazul lor dozarea și calibrarea. De asemenea, sunt importante sănătatea, stilul de viață, alimentația, somnul și luptele inutile în care se implică.

Taur

Pentru Tauri se pot întâmpla lucruri bune datorită mediului. Pot primi sugestii, sfaturi de la persoane în vârstă sau își iau ei niște modele de la alții care au avut experiențe similare și se inspiră. Își iau energie și inspirație din mediul din jurul lor. Deocamdată nu sunt niște tranzite mari de acțiune sau stau puțin în vizuină și urmăresc ce se întâmplă în jurul lor. Pot avea loc acțiuni fericite, însă doar ca urmare a intervenției altora. Taurilor li se recomandă să fie în expectativă, să aștepte și să analize, iar în relațiile personale să manifeste mai multă blândețe, să nu judece.

Gemeni

Pentru Gemeni, luna aprilie poate să-i facă defensivi în relația cu șefii, autoritățile sau superiorii. Nu este o lună de luptă, dar pot sesiza anumite disfuncționalități și trebuie să calculeze bine cum pun problema, dacă chiar au ceva de zis, au o nemulțumire sau vin cu o altă idee. Dacă vor să pună piciorul în prag, să-și spună un punct de vedere, să refuze o sarcina sau un ordin care nu li se pare corect nici profesional, nici etic, atunci ar fi bine să aibă și alte persoane în spate, să reprezinte glasul mulțimii și interesul grupului.

Rac

Racii sunt tentați să pună piciorul în prag sau să discute despre piciorul pe care l-au pus în prag. O anumită atitudine de unii considerată ostilă de ei este considerată corectă. Vorbesc mult despre principii, despre valori, nu despre o treabă care e necesar să fie rezolvată, ci de maniera în care se rezolvă, stilul, principiile pe care le respectă. Aceste discuții pot să fie purtate atât cu partenerul de viață, dar și cu alte persoane.

Leu

Leii sunt dispuși să facă sacrificii, să-și asume niște riscuri, chiar investiții sau pierderi lăsând în urmă ceva care a reprezentat ceva pentru ei, dar de dragul viitorului pot renunța la multe pentru a-și atinge anumite obiective sau de a-și urma țelul și idealul. 

Fecioară

Pentru Fecioare este o lună foarte bună pentru imaginea lor publică, pentru impresia pe care o fac și pentru felul în care alții se raportează la ele sau le iau în considerare, le oferă un loc în viața lor. Au o imagine foarte bună, sunt foarte calculate, foarte măsurate. Vor să fie impecabile. Fecioarele nu trebuie să aibă atât de mare trac sau jenă de lucrurile care poate le-au scăpat, sunt nereușite sau nu au atins perfect obiectivele propuse. Nu trebuie să fie rușinate sau să se învinovățească pentru asta. E suficient să constate lucid ce au făcut bine și ce au făcut rău.

Balanță 

Pentru Balanță e o lună în care muncesc și muncesc cu abnegație. E adevărat, nu singure, colaborează, dar trebuie să-și susțină colaboratorii, uneori să le mai țină și locul, deci depun efort. În relațiile personale, Mercur retrograd spune că e bine să aibă claritate, să analizeze foarte lucid omul, ce are bun, ce are rău, ce poate face și ce nu poate face.

Scorpion

Scorpionii au o energie bună și un suflu bun în ceea ce vor să facă. Sunt destul de creativi, de intuitivi, de imaginativi și e nevoie poate de niște soluții foarte inspirate la lucrurile pe care le fac. De asemenea, trebuie să fie atenți la sănătate.

Săgetător

Săgetătorii au în luna aprilie puterea să-și analizeze conduita, gesturile, vorbele și excesele pe care le fac în toate domeniile. Sunt ajutați de Mercur retrograd în Berbec. De multe ori greșesc, intră în complicații pentru că dau curs primei pofte, nu doar alimentară, ci la orice. Au un ritm mai bun cu acest Mercur retrograd. Își analizează acest prim impuls. Se spune că primul impuls este cel autentic, dar impulsul poate să vină și din pofta pe care ne-am format-o, din tabietul pe care ni l-am format. 

Capricorn

Capricornii pot asculta multe lucruri care se spun în jurul lor. Au mai multă receptivitate, analizează critic, dar nu se grăbesc să spună ce concluzii trag, pentru că este Mercur retrograd. Își dau seama că pot să rănească, că pot leza și oamenii nu sunt pregătiți să primească un adevăr pe care ei îl constată. Nu înseamnă să nu-l spună, dar să fie atenți la moment și la manieră.

Vărsător

Vărsătorii sunt foarte implicați în a câștiga bani, dar nu vor cu chin și cu foarte mult efort. Asta înseamnă să câștige bani cu ceea ce stăpânesc perfect, sunt exersați în lucrurile pe care le fac și le vin foarte simplu. De asemenea, trebuie să fie mai organizați și să-și facă o planificare pe o perioadă, dar să fie atenți la acte sau la aspectele juridice legale.

Pești

Pentru Pești, luna aprilie aduce o foarte bună mobilizare pentru ei. Marte este în semnul lor zodiacal. În mod normal au în această lună foarte multă energie. Sunt hotărâți să facă lucrurile pe care și le-au propus, dar Mercur este retrograd în zona câștigurilor. Nu trebuie să vâneze banul de la început.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel