Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Data publicării:
Camelia Pătrășcanu a dezvăluit horoscopul pentru luna octombrie 2023.

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit, în exclusivitate pentru fanatik.ro, horoscopul pentru luna octombrie 2023. Celebrul astrolog a mărturisit că cinci zodii vor avea parte de mai multe schimbări. 

Pentru Berbeci, este o perioadă tensionată. Se repetă multe povești ale trecutului, poate chiar cu aceleași persoane. Pot fi situații și contexte în care au mai fost puși. Dacă fac ce au făcut în rândul trecut, vor ajunge la același rezultat. Nu înseamnă să își calce pe conștiință, ci să găsească o formulă mai amiabilă să exprime ceea ce simt și ceea ce sunt.

Taurii au creativitate profesională, pot căpăta niște dibăcii. Pot învăța lucruri tehnice noi, care îi ajută în profesie. Poate exista o ciocnire cu o persoană care să îi sâcâie de ceva vreme. Se reactivează niște situații pentru a se spune ce nu s-a spus și a se recunoaște anumite merite.

Gemenii au o perioadă în care nevoile inimii sunt activate, iubirea sau bucuria de a fi. Indiferent care sunt sarcinile pe care le au de rezolvat, de data asta cel mai important e să își petreacă timpul într-un mod plăcut pentru sufletul lor. Pot începe activități noi.

Racii au activată casa și căminul și se discută mult în casă despre activități care trebuie să fie rezolvate. Sunt repuse pe tapet probleme mai vechi, poate legate de zestre sau de o avere. Au forță să se impună în familie sau în viața conjugală. Clarifică niște aspecte care trenează de ceva vreme. Trebuie clarificat un anumit start în viață.

Leii au o perioadă bună pentru cunoaștere. Discută sau urmăresc alte persoane și au inspirație din modelele pe care le urmăresc. În tot cazul, culeg informații și se întreabă mereu cum să facă un anumit lucru. Pentru Fecioare, prima parte a lui octombrie 2023 vine cu interes pentru bani. Marte, Soarele și Mercur în zona câștigurilor prin eforturi le atrage atenția să nu greșească, să nu repete o greșeală, ci să învețe din greșeala făcută altcândva.

Balanțele au multe planete instalate în semnul lor. Pot avea comportamente greu de înțeles de către cei din jur. Au nevoie de răbdare cu ele însele, căci trec printr-o perioadă de autoanaliză foarte serioasă. Multe situații seamănă cu altele pe care le-au mai trăit.

Scorpionii pot avea o perioadă încărcată și e bine să o parcurgă mai relaxat, ori poate fi o perioadă mai detașată. Au nevoie să admire un tablou de ansamblu, iar alții sunt mai greu de găsit, se pitesc, nu vor să se implice în lucruri prea complicate.

Pentru Săgetători, perioada 1-14 octombrie 2023 poate aduce prietenii, cunoștințe, relații, întâlniri și lucrurile acestea vin mai mult la invitația cuiva. Pot fi plăcute aceste invitații, însă trebuie să analizeze dacă toate contextele sociale sunt potrivite pentru ei.

Capricornii au un test legat de relația cu autoritățile. Aspectele sunt destul de tensionate, semn că nu le convine ceva. Au sentimentul că nu sunt respectați ori că munca lor nu este onorată. Alți Capricorni se află într-un punct în care au mai fost în trecut.

Vărsătorii au multe discuții, sunt chemați la rampă, sub lumina reflectoarelor. Se discută activități pe termen lung. Pot avea sentimentul că au mai fugit altă dată de anumite provocări.

Peștii au mare condiționare într-o relație cu o persoană de la care așteaptă lucruri. Relația de dependență e de analizat. În orice astfel de relație ei pierd multă energie și trebuie să vadă dacă pot suporta anumite lucruri, dacă au curajul să-și spună păsurile ori să își ceară drepturile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel