Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie. Previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni astrale pentru perioada următoare.

Berbec

Pot avea emoții în primele zile ale lunii octombrie. Sunt foarte subiectivi, văd lucrurile foarte personal. Poate nu judecă tot ansamblul, dar au un punct de vedere personal. Pe parcursul lunii pot obține de la cei din jur mai mult decât și-au imaginat sau au crezut. Finalul lunii poate să fie apoteotic!

Taur

Luna octombrie, mai ales începutul ei, vizează munca și productivitatea financiară pe care o au prin munca pe care o fac. Nu vor să muncească pe puțin. Au învățat foarte multe din experiențele trecute și acum sunt prudenți.

Gemeni

Începutul de lună poate aduce chef de iubire. Cei singuri simt acut singurătatea. Au nevoie de un pic mai multă atenție și mai multă aventură sau întâmplări fascinante în viața lor. Nu sunt prea reflexivi, dar sunt dispuși să acționeze.

Rac

Prima parte a săptămânii aduce tensiuni în casă, nu își găsesc locul, sunt stângaci, vor multe și nu sunt siguri de nimic. Pot da vina pe alții, mai ales dacă au stat după cineva să ia o decizie. Este posibil să rezolve lucrurile cu alte persoane.

Leu

Începutul lunii aduce multă curiozitate intelectuală și multe informații prin dialog, prin discuții. Sunt foarte deschiși către o comunitate cu care vor să lucreze sau pentru care lucrează. Au vizibilitate, se bucură de popularitate prin ideile pe care le vehiculează sau o formulă de transmitere ideilor.

Fecioară

Începutul lunii octombrie este foarte ofertant din punct de vedere financiar, tensionat în prima săptămână, mai ales dacă simt că sunt la cheremul altora sau trebuie să facă altora pe plac. Nu apar aspecte majore de schimbare de profesie, ci mai degrabă de așezare a vieții lor cu tot cu profesie.

Balanță

Multe planete în semnul lor zodiacal. Începutul de lună aduce, însă, tensiuni. Vor avea parte de responsabilități foarte mari într-un cadru pe care simt că nu-l controlează.

Scorpion

Începutul de lună vine cu niște atenționări, cu oboseală sau sănătate afectată în diverse moduri, dar din cauza stresului. Se gândesc la ce cred alții despre ei, ce fac alții, ce părere au ceilalți. Este un stres foarte mare pentru ei. Intră în luna octombrie deja epuizați.

Săgetător

Începutul de lună poate să aducă o mică nemulțumire, poate chiar o altercație cu cineva apropiat din anturaj sau cu cineva cu care colaborează. Poate să fie vorba despre o problemă mai veche despre care credeau că au depășit-o. Acum este răscolită din cauza comentariilor, bârfelor sau a unor situații care se repetă.

Capricorn

Au un început de lună destul de tensionat. Pot să fie nemulțumiți de statut, drepturile pe care le au, respectabilitate. Au senzația că nu li se dă destul din ceea ce merită. 

Vărsător

Luna octombrie începe cu o mare preocupare legată de viitor, de a înțelege efectele pe care le produc anumite acțiuni de acum sau de ceva timp și care încep să genereze efecte și încotro se duc lucrurile. Sunt foarte interesați de persoane, să înțeleagă motivațiile pentru care fac lucruri.

Pești

Prima săptămână din octombrie poate să vină cu foarte multe emoții legate de rezultatele pe care le așteaptă pe urma unei colaborări sau acțiuni. Lucrurile nu arată bine la început de lună. Aspectele devin tot mai pozitive pe parcursul lunii.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol / Foto

Captură video: YouTube/Antena Stars. Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce Mihai Albu a declarat că a topit verigheta Iuliei Albu, după divorț: „Cum să iei înapoi? Cum să iei darul?”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș




pixel