Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru perioada 8 – 20 iunie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni astrale pentru perioada următoare.

Berbec

Este o perioadă de foarte mare agitație și drumuri pentru unii, dar și tot felul de acțiuni. Berbecii vorbesc multe și spun lucrurile pe șleau, iar asta este foarte bine. Uneori se pot răscoli niște situații neplăcute din trecut cu diverse persoane, mai ales la locul de muncă și pun lucrurile la punct.

Taur

Perioada este foarte animată în plan financiar. Nu așteaptă să moștenească bani, ci îi câștigă cu sudoarea frunții. Aici este vorba de înzestrările lor, capacitățile, abilitățile și talentele lor. Își pun foarte des întrebarea „Eu pot să fac acest lucru?” S-ar putea ca cineva să-i înghiontească și să le spună să treacă la treabă, să facă un lucru.

Gemeni

Planetele sunt în semnul lor zodiacal. Ele aduc energie, entuziasm, elan și încredere în forțele proprii. Această agitație este dată de faptul că atât de mult cred în ei, iar asta nu e  rău deloc, încât pot să intre în conflict sau au curajul să sară la bătaie cu autoritățile. Nu au intimidare, nu au complexe, nu au sentimente de vinovăție sau rușine.

Rac

Este o perioadă obositoare în care mai mult aleargă să-i satisfacă pe alții și parcă tot nu reușesc. Își neglijează propriile lor nevoi sau au sentimentul că au făcut-o atât de mult timp încât acum au nevoie de un pic de singurătate. Poate că o și găsesc.

Leu

Această perioadă agitată poate să-i pună în conflict cu prietenii sau cu colectivitatea în care trăiesc. Sunt în disonanță cu această comunitate, deși planetele se simt bine în Gemeni și îi fac foarte vocali, foarte expresivi în gesturi. 

Fecioară

Pentru Fecioare este o perioadă agitată. Au foarte multe lucruri de făcut, cu o miză mare la muncă sau în viața personală, dar sunt niște acțiuni vizibile și pentru ceilalți. Aproape că dau un test în fiecare zi.

Te-ar putea interesa și: Horoscopul banilor 10 - 16 iunie 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Balanță

Planetele în Gemeni vor aduce osteneli profesionale. Multă alergătură, pentru unele Balanțe în afara orașului sau chiar în afara țării. Călătoriile pot fi foarte agitate.

Scorpion

Planetele din Gemeni aduc agitație în legătură cu banii și câștigurile. Pot avea sentimentul că pierd sau că nu câștigă destul. Deși nu au planete în zona banilor, ei se gândesc totuși la bani. Nu sunt bani veniți din salariu sau din munca obișnuită pe care o fac, ci sunt bani trecuți prin hârtii, acte sau negocieri.

Săgetător

Plantele din Gemeni le conferă foarte mult magnetism, foarte mult farmec în relațiile personale. Pot face cuceriri, impresionează, dar tensiunile care se generează cu Saturn indică faptul că pot supăra pe cineva din casă, că ies prea mult în evidență.

Capricorn

Planetele agitate și turbulente din Gemeni sunt fixate în zona muncii sau a grijilor zilnice, a sarcinilor cotidiene, inclusiv la muncă, dar nu numai. Pot să fie sâcâiți dacă se schimbă regulile. Lipsa de punctualitate a celor din jur îi înnebunește pe Capricorni în acest moment.

Vărsător

Pentru Vărsători este o perioadă agitată, dar frumoasă. Sunt în formă, arată ce știu, ce pot, iubesc mai degrabă starea de spirit decât o persoană sau anumite ocupații care le fac plăcere și îmbrățișează un hobby nou. Mulți Vărsători pot avea poftă să facă ceva ce nu au mai văzut. 

Pești

Agitația este în casă, în cămin, în viața lor privată. Este agitație pentru că se schimbă mobila, se schimbă casa sau lucrurile din casă, dar poate fi agitație în inima lor dacă nu sunt siguri de ei înșiși. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel