Camelia Pătrășcanu, Horoscop pentru prima jumătate a lunii aprilie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Astrologul Camelia Pătrășcanu vine cu previziunile astrale ale lunii aprilie 2023, pentru toate zodiile. 

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit, pentru Fanatik, ce le așteaptă pe zodii în prima jumătate a lunii aprilie 2023. 

Berbec

Pentru Berbeci, e o perioadă stimulativă, pentru că au cele mai multe planete în zona sporului, a banilor. Au avânt, au și cunoaștere. Important e ca avântul să țină pasul cu cunoașterea, să nu facă lucruri pe care nu le pot duce la sfârșit. Să își cunoască bine slăbiciunile și limitele. Li se recomandă să cheltuiască cu măsură, chiar dacă vor să facă lucruri mari.

Taur

Taurii au multe planete în semnul lor zodiacal, iar asta înseamnă că au multă energie mentală, dar și fizică. Starea lor de bine e subliniată de planete. Să se simtă în formă când fac sau nu fac ceva. Se vor gândi mai mult la ei și la confortul lor. Nu există aspecte grozave legate de colaborare. Pot primi sfaturi de la persoanele cu experiență. Au nevoie de libertate și nu răspund la critici.

Gemeni

Pentru Gemeni, perioada aduce o închidere de etapă. Scapă de datorii, își analizează balanța economică. Harta nu e deloc rea. Marte stă acolo în zona banilor. Fac strategii prin care câștigă fără să investească. Își eficientizează poziția pe care o au, atuurile lor. Trebuie să fie atenți la ce e în jur, să fie cu un pas înaintea celorlalți.

Rac

Pentru Raci, prima jumătate a lunii aprilie 2023 aduce exaltare, planuri mari. Se bazează pe prietenii vechi, pe aceia pe care îi găsesc și după 20 de ani. Au planuri frumoase de viitor foarte personale. Alți Raci pot avea parte de o lună aprilie plină de invitații și de cunoștințe noi. Poate că vor fi curtați sau le sunt apreciate niște capacități.

Leu

Pentru Lei, prima parte a lui aprilie vine cu gândirea unor lucruri mari. Se gândesc la schimbarea de statut, de poziție, de funcție. Luna Neagră e în semnul lor și sunt mai sensibili la lucrurile care nu funcționează. Se gândesc cum să acționeze mai bine. Au tot felul de procese mentale și e posibil ca Mercur retrograd, după a doua jumătate a lunii să îi sfătuiască mai bine.

Fecioara

Pentru Fecioare, primele 14 zile din aprilie 2023 aduc drumuri cu scop financiar. Sunt drumuri și ale actelor, nu numai geografice. Au mult de tatonat, de purtat discuții și negocieri. Se pot iniția niște idei și niște proiecte. Pot face drumuri cu scop practic sau pentru a achiziționa lucruri. Se reactivează niște prietenii, mai ales dacă fac planuri pe termen lung.

 

Balanță

Balanțele au un cap bun pentru calculele financiare. Sunt cu ochii și pe partener sau pe cum cheltuiesc alții banii. Nu cheltuiesc și nu permit celor din familie să cheltuiască și de aici pot apărea discuții în familie. Se gândesc și la relația lor de iubire. Pot avea loc mai multe ședințe în cuplu. Pun pe tapet o separare.

Scorpion

Scorpionii au o primă jumătate a lunii aprilie cu accent pe relații: cum sunt văzuți de lume, cum corectează o impresie pe care au lăsat-o. Sunt mai atenți la părerea celorlalți despre ei, la comentariile care se fac. Dau explicații pentru a îmbunătăți o imagine, pentru a lămuri pe cineva.

Săgetător

Săgetătorii au de făcut multă muncă. Au și idei, iar dacă nu le au ei, au colaboratorii lor. Se discută mult, poate că își și schimbă niște activități sau ordinea unor activități. Iau lucrurile pe rând, pentru că sunt multe de rezolvat în această perioadă. Stau bine și pe fizic, iar entuziasm și elan au.

Capricorn

Capricornii au un început de aprilie ce poate aduce iubire sau o dispoziție mai afectuoasă și multă senzualitate. Nu ezită să bage mâna în buzunar de dragul cuiva. În zona oamenilor dragi pot apărea tot felul de nazuri. Se și spun adevăruri și își pot lămuri unele lucruri. Au relație bună cu copiii, mai ales dacă aceștia sunt tineri și vor să facă niște schimbări în viața lor. Capricornii mai tineri pot începe un proiect bazat pe o pasiune mai veche.

Vărsător

Vărsătorii au o perioadă cu bună mobilizare interioară. Sunt mai grijulii cu sănătatea. Își aranjează treburile personale, astfel încât să știe exact ce au de făcut, cum au de făcut. Își setează lucrurile în minte. Comunică bine cu persoanele pe care își pun baza. Rezolvă multe lucruri și pentru casă. Își creează un spațiu personal, confortabil.

Pești

Pentru Pești, perioada aduce multă animație, discuții cu scop financiar. Pot scoate bani din proiecte care le vin în minte sau chiar sugestii și invitații la proiecte. Se pot inspira și de la ceilalți. Drumurile sunt și ele foarte practice, dar să fie mai atenți la ele. Toate activitățile pe care le întreprind le dau avânt.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Maria Alexandru | Dată: 28 Martie 2023, 09:15

DC Media Group Audience

Tudor Chirila, foto Instagram

Tudor Chirilă, răspuns genial pentru copiii săi, după ce i-au cerut să le cumpere telefoane: „Pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Voi cu Voicu

Cristina Demetrescu - Horoscopul verii 2023. Zodiile care vor da lovitura: „Mari șanse din punct de vedere profesional, creștere, promovare”

Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida este în doliu. Vedeta va lipsi de la Acces Direct: „Este un eveniment greu în familie”

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop. Fenomenul astrologic de pe 9 iunie vine cu schimbări majore pentru zodii

Stephan Pelger, foto Instagram

Ioana Mandache, despre Stephan Pelger: Era foarte trist. Confirmase că vine și la petrecerea Viva, dar nu a mai ajuns

Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea

Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

Sursa Freepick

Horoscop. Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru ultimele ȘASE semne din zodiac

Sursă foto: Instagram/ Sarah Juree

A fost exclusă din învățământ după ce s-a aflat ce făcea în afara programului. Povestea profesoarei care își vinde pozele online: „Mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor”

Sursa foto: Marina Almășan, Facebook

Recunoașteți personajul? Este o cunoscută prezentatoare TV și scriitoare de la noi din țară

Sursa foto: unsplash, autor Obie Fernandez

Cele mai irascibile semne zodiacale. Le este greu să-și schimbe comportamentul

Bianca Drăgușanu, foto Instagram

Educație fără fițe. Fiica Biancăi Drăgușanu merge la o școală de stat: „Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”

Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Copiii adoptivi ai Luminiței Anghel s-au reîntâlnit. Reacția artistei după ce David Pușcaș a revăzut-o pe Măriuca